Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (32)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

fete eu nu inteleg cum dati voi homeopatele cand cereti remedii de la un pici la altul. Remediile se dau strict personalizat,specific pe problema. Adica din suma simpomelor si starilor psihice,fizice mie se poate sa mi se potriveasca Cantharis de ex pt e coli,dar alteia sa ii se potriveasca Mercurius,la fel difera si dozajul. Am dat doar exemple.
Remediile generale cu actiune foarte larga sunt doar cateva,oscilo,homeogene,homeovox si max Coryzalia. Nu fac pe desteapta ca nu am studii in domeniu,va repet doar ce mi-a spus Dr cand am intrebat-o de diverse remedii ca auzisem de la voi.
sper ca nu am suparat pe nimeni

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

Sa-l ajutam pe Vladut

produse la bazar

de acord cu tine, Denisa!

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Denisaaa, linkul de la aparatul de masaj!!
Pareri, impresii!

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010 1+

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

asta e www.comenzi.ro/relax-tone-0268b-red-power-p-2412.html" target="_blank">linkul
l-am folosit f putin ca nu am avut timp,dar masaj face hard,cu infrarosu,si in mod sigur tonifica,pt ca la ce putere are,eu zic ca distruge orice grasime.Bine calitatea pare indoielnica si firma nonmane dar la pretul asta ce sa ma astept.

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

Sa-l ajutam pe Vladut

produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Rodi, ca zici de undita... Imi aduc aminte ca Vasi era mare pescar, mereu ii cumparam/ isi cumpara undite, mulinete, fir nu stiu de care, carlige, momeli din cele mai speciale- dar nu prea prinde. Si s-a enervat si el, ca vede ca nu are succes, asa canu mai pescuieste decat o data pe an:) Acum a trecut la ski- si-a luat echipament. 2 costume, acum vrea sa isi schimbe claparii ( iar!!!). Si si-a luat ceva costum termic, de luat pe dedesubt- asta ii va fi cadoul de Craciun. Dar nici la ski nu prea merge. Intr-o vreme era cu tenisul de camp, am luat si atunci la rachete si huse, de m-a innebunit. No, macar la tine Florin e constant cu pescuitul. Apoi daca undita e scumpa, eu zic sa cauti ceva , dar tot de pescuit, daca stii ca ii place- o plasa din aia de scos pestele, o mulineta noua... Ce fain ca voi va faceti cadouri surpriza.

no stai asa, ca nu stiu cat e de constanta pasiunea asta . adica nashul e mai pasionat de pescuit, al meu mai merge sa-i tina companie chiar daca nu prind nimic, doar de placere . anul trecut le-am facut la amandoi cadou de 1 martie permise de pescuit la mare, anul asta si-au facut si permise de pescuit in port. Florin avea o undita pe care a... rupt-o , apoi nu s-a indurat sa-si ia alta . acuma alte pasiuni nu prea are, adica in domeniul calculatoarelor cam are tot ce-si doreste (si chiar mai mult), telefoane am zis ca ne luam amandoi cadouri de Craciun, pentru masina le luam in alte zile, asa ca de Craciun as vrea sa-i iau ceva doar pentru el...

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Seara buna fete,

am intrat si eu sa nu creada Alice ca fac curatenie Sunt tot racita cobza, tusesc ca un magar si ma doare capul, etc. Ieri n-am iesit afara cu V ca nu ma simteam in stare, dar mi-a facut creierii praf de plictiseala. Cred ca nu mai avea mult si imi cerea sa-l urc si pe frigider si pe dulapuri ca acolo inca n-a explorat Asa ca azi m-am executat si am iesit regulamentar in 2 ture. Sper doar ca virusul sa-l fi luat eu de la el, nu cumva sa ia el de la mine ca-i tare nasol. Pup tare delfinasii bolnaviori ca ma gandesc ce greu le e, dragii de ei.

Btz saracul Paul, ce reactie nasoala. In general dupa voma se dau lichide putine, in doze mici, pana se calmeaza stomacul. Litrul de apa cred ca i-a intretinut starea de voma. Stiu ca mai recomandau fetele cate o gurita de Cola/Gatorade la interval de 10 minute pentru rehidratare

Bumblebee cred ca ti-e greu pe-acasa cu energicul Vichisor, fara sa poti sa-l iei in brate. Dar curaj mami, ca trece si perioada asta Cat despre reactia sotului la comportamentuil copilului nu stiu ce sa mai zic. Eu ma tot autoanalizez pe mine, ca nu stiu cum sa ma mai comport. Dupa ce eram cam nervoasa, acuma sunt intr- perioada de relaxare, si cred ca nu-i bine nici asa. Adica si daca se catara in locuri periculoase stau langa el pana isi face hatarul cateva minute, apoi il dau jos si ii distrag atentia. Am obs ca altfel nu merge nicicum, ca face un scandal monstru. Acum a inceput sa tipe pentru orice nu-i convine. De ex. azi in parculet statea lana un bradut cu becuri de Craciun, si tipa daca se mai apropiau si alti copii, ca era doar al lui

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Puiutz eu zic sa pui in farfurie la inceput doar orezul/ legumele si de foame tot va manca ceva. Apoi ii dai carnea. Eu asa am ajuns sa procedez. De ex. al meu daca ii dau peste, il alege pentru ca ii place f. mult si altceva nu mai mananca. Fac la fel si dimineata/seara cu painea unsa cu unt si cascaval. Ii dau soldatei de paine cu unt, iar dupa ce ii papa vine cireasa de pe tort - cascavalul Daca nu fac asa, imi culege cascavalul de pe soldatei si cu painea se joaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Btz, pe Paulica fara frica! Imi pare rau ca s-a simtit asa rau..

Larisa, Matei, sanatate multa delfinasi mici si bolnaviori!

Ilinca, insanatosire grabnica! Sper sa fi luat tu de la V virusul.

Crisule, tu cum mai esti cu raceala?

Martea trecuta, de Sf Nicolae a trecut cumatrul cu finuta pe la noi. De miercuri ei au inceput sa-i iasa bubite, joi s-a confirmat varicela . Pana marti stam ca pe ghimpi, ca sa treaca 2 saptamani de cand s-au vazut. Cel mai nasol e ca tb izolat, si daca-l izolam aici, nu va fi usor, daca-l izolam la bunica, eu ma duc si ma tot duc, ca 2 saptamani in care sa-l vad numai cu portia si sa nu stiu eu ca doarme cu noi in casuta. Uff..

Maine dimi la control, am sa-l intreb de ce am abdomenul asa umflat, parca-s graviduta in luna a 5-a .

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Alina, exact in situatia aia am fost noi in vara. Duminica ne-am intalnit cu copilul nasilor, si luni i-au aparut bubitele. 2 saptamani nu ne-am inatlnit cu nimeni ca mi-era frica ca poate face Raul si dam si noi mai departe, si a fost exact de ziua lui. Si uite ca am scapat, sa dea Dumnezeu sa scapati si voi.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Stiu Paula, chiar ma gandeam la voi, sper ca si noi sa avem noroc!

Denisa, mersi de raspuns. Eu cred ca imi voi comanda de ala simplu. Mi-e oarecum sa iau aparat cu infrarosu (sau becuri simple rosii) si magneti (care ar actiona asupra metabolismului).

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

Bumblebee, sper sa scape bietul Vichisor. Dar de ce zici ca e greu sa-l izolezi acasa? Voi n-ati avut varicela?

In Cluj e epidemie de rubeola. Cu toate povestile pro si contra vaccinare, eu sunt tare bucuroasa acum ca am facut ROR-ul lui V ca macar am scapat de un stres. Cand am fost gravida am aflat din analize ca si eu am avut rubeola, desi mama nu-si aduce aminte, asa ca sunt linistita. Doar sotul e stresat ca are coleg de serviciu bolnav si el nu stie daca a avut sau nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

ilinca, m-am linistit :))
si mara e posesiva cu lucruri care nu sunt ale ei daca a vazut ea prima ceva, gata nu mai are nimeni voie. numai ca nu tipa, zice "niu niu"

la fel fac si eu. ascund carnea pana mananca legumele

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 36+

Mergi la inceput