Brum N-D 105-BvTonia, Cristine, brandusa! Hai luny

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela-p spune:

buna seara,felicitari mamicilor care au nascut si nastere usoara celor care urmeaza1

bebe Stefania a facut ieri o luna, e mare acum...a fost una din cele , daca nu cea mai lunga luna, ne-am chinuit cu alaptatul,am facut ragade, m-a luat disperarea ca nu voi reusi sa alaptez, in fine, e bine acum, a papat doar laptic de san.cred ca ia bine in greutate, i-au ramas deja hainutele mici, dar nu am cantarit-o.

daca va intrebati cum e cu 3 copii la 5 ani diferenta, ieri am avut serbare la maia, cea mijlocie, intre alaptari, azi serbare la Maria , la fel.
bine ca s-a terminat, am facut si cumparaturile pt Craciun,dar au fost 2 zile infernale.bebe a fost ff agitat, a marait si s-a linistit doar in brate.in fine, scuze daca nu sunt coerenta, am o luna in care nu prea am dormit.in seara asta sunt bine, bebe doarme in sfarsit, incepe vacanta si nu mai trebuie fetele duse la scoala/gradi,trezit dimineata si plecat in frig la 7.30
sper sa ne lase bebe sa pregatim si noi craciunul, avem un brad facut mai intr-o dunga, a vrut neaparat Maia brad impodobit si l=a impodobit ea cum a vrut, asa ca trebuie sa dau totul jos de pe el si sa il fac din nou
sotul e plecat, dar vine vineri, va avea si el liber
cam atat, va fi interesant primul Craciun in varianta extinsa,de 5, plus buni care a venit pe la noi sa ne ajute.

daca nu mai prind 2 min sa scriu, Sarbatori Fericite!
La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tia_Mia spune:

Am incercat sa fac capitol nou insa cred ca m-am impotmolit in ceva ....cine ma poate ajuta sa finalizam noul capitol??

Andreea Mami fericita de Maya Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_Craita spune:

buna seara...pe 14 decembrie la ora 9.45 a venit pe lume Alesia Ioana, prin operatie de cezariana, cu o greutate de 3100 grame si apgar 9. de luni am ajuns acasa..ne chinuie tare colicii..incercam sa ne comodam inca in aceasta formula..va multumim mult pentru tot..revenim in curand cu mai mult noutati..pupici

Laura 40 saptamani calendaristic 38 saptamani ecografic Alesia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush19_85 spune:

Buna fetelor, cum stati cu cozonaceii si cadourile?

Ioana eu nu stiu ce sa iti spun, nu am experienta...inca. Poate s-au confruntat fetele cu situatii de genul asta. Oricum, pediatrul ar trebui sa stie mai bine...Eventual cere o alta opinie, de la alt pediatru.

Laura, bine ai revenit Sa creasca mare, sanatoasa si frumoasa fetita ta si sa va aduca multa bucurie! Acomodare cat mai usoara si colici cat mai putini

Mihaela, cred ca e o agitatie si o veselie la voi in casa...stai sa vezi cum o sa fie in cativa ani Cum a fost la serbari, ceva poze, impresii despre Mos?

38 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tia_Mia

Am incercat sa fac capitol nou insa cred ca m-am impotmolit in ceva ....cine ma poate ajuta sa finalizam noul capitol??

Andreea Mami fericita de Maya Maria

Tia, nu ma pricep...

38 +

Mergi la inceput

se mai primeste o la ora asta?
Luny, Anna, ceva noutati?

Celelalte mamici ce mai fac?

Va doresc la toate o zi usoara si vesela
eu ma apuc de pregatit terenul pt bradut

38 +

Mergi la inceput