Brum N-D 105-BvTonia, Cristine, brandusa! Hai luny

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Felicitam si noi mamicile si nastere usoara la restul (ce putine am mai ramas!)

M-a cam luat cu tremurici de picioare...sunt deja in lista de HAI???

mami de Hisham Matei 28 iulie 2007 si37+ cu Youssef Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Eu am folosit mult la Stefan batista bebelusului...dar nu inteleg nici eu chestia asta cu bagatul prea adanc in nas...o fi mai multe marci si variante de batista bebelusului, dar cea pe care o aveam eu se punea la intrarea in nara, si o foloseai cu intermitente, dupa ce ai pus ser sau Humex in prealabil in nasul copilului. Deci nicidecum nu bagam dispozitivul in nara. Pompita asta stil para manuala se introduce in nas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia7 spune:

Am nascut si eu pe 2 decembrie, la 34 de saptamani, un baietel de 2,350 kg si 48 cm. Il cheama Vlad si desi este prematur este un baietel sanatos si foarte zambaret.
Cu recuperarea mea a fost mai dificil pentru ca am avut probleme mari cu operatia. Acum sunt ok si sper sa ma fac bine pana in Anul Nou.
Nasteri usoare tuturor burticilor si bebelusi sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

oooo, eu sunt in titlu, giiiizzz!!!!!!!!!!!!!
macar de-ar fi eficienta treaba!...
maine merg la un control, sa mai vada dr ce si cum...
joi sunt 40 s, la naiba!! deci daca nu nasc maine, prind Craciunul in maternitate!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush19_85 spune:

Iulia, recuperare grabnica si multa sanatate in continuare si tie, si bebelusului

Luny, unde o sa nasti? Nu ai putea vorbi cu dr sa iti declanseze nasterea?
Si noi dimineata mergem la spital, la control, ca e dna. dr. de garda. Vedem ce noutati ne da...Durerile de spate si de burtica au continuat si azi, dar fara contractii... iar bebele a fost mai cuminte, la un moment dat nu il mai simtisem de 3-4 ore, am baut putina Cola si imediat a inceput sa isi intinda piciorusele

Eh, mult a fost, putin mai este...

38 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

Fetelor stiti daca afecteaza cu ceva nastarea naturala o infecti urinara?

Joi merg si eu la contro sa vad ce si cum

37+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

alinush, nasc la medlife, si nu, nu vreau nastere provocata de dr... nu e ok nici ptr mine, nici ptr copil... mai mult decat chestiile.. naturale, nu vreau sa fac acum:) adica, daca ajung la 41 s si nu se misca nimic, da, e alta treaba, nu vreau sa sufere bebe in burta la mine, clar! dar asa, ca vreau eu mai repede si ca s-a nimerit sa fie Srabatorile... ghinionul meu.. nu e un motiv suficient de puternic.. pana la urma, bebe vine de ziua lui, are soarta lui, nu i-o fortez eu.. daca vroiam asta, ceream cezariana..

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush19_85 spune:

Luny, ai dreptate, e cel mai bine sa vina cand vrea el Eu am ramas putin marcata de experienta unei prietene care a nascut natural dupa 41 sapt un bebe de 4 kg si un pic si i-a fost destul de greu la nastere si dupa aceea, recuperarea. Tin minte ca zicea ca daca ar fi stiut de dinainte, ar fi cerut cezariana sau declansarea nasterii mai devreme.

Altesa, nu stiu ce sa iti spun in legatura cu infectia...

Noapte buna fetelor, sa aveti un somn linistit si bebicii vostri la fel

38 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Brandusa, felicitari, draga mea, te pup!
Sa fiti sanatoase si sa aveti o viata frumoasa si plina de bucurii!

Luny :))) :*, lasa ca nasti...preconizez eu, astazi, 20 dec., la ora 23.30.Mult curaj si daca ai nev. de ceva, stii, sunt la 3 minute de tine! (adica de Medlife)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

Va las

Astazi merg si eu la control sa vedem starea, vrea bebelina sa fie acasa de Craciun?

Altesa, eu in prima sarcina am avut mai tot timpul infectie urinara cu e-coli, am tratat-o in continuu si am scapat de ea fix inaintea nasterii. Imi zisesera ginecologul si neonatolgul ca poate avea bebelusul de la ea infectie la ochisori, de ex...

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 40+ cuEva minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput