Brum N-D 105-BvTonia, Cristine, brandusa! Hai luny
Raspunsuri - Pagina 15
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ALTESA/ALTESA.jpg)
ALTESA spune:
alinush sa sti ca aseara am visat ca mi-a cazut dopul si era asa cum l-ai descris tu
Sincer nu as vrea sa cada acum ca abia maine fac 37 de sapt daca ar putea sa cada de craciun si in vreo 2 zile sa nasc ar fi perfect.36+ cu
baby Rafael-Ioan
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
neatza!
tot p-aici desi azi noapte am crezut c-o luam spre spital... am avut vreo 2 ore contractii dureroase, dar neregulate... dar au zburat si am adormit la loc.. asa ca din partea mea, puteti sa scoateti agitatele ptr noi, fara numar!!
emily, daca-s in fund, eu inteleg ca-s in fund.. indiferent cat d eputin ii tii, tot e prea repede! dar de ce nu-i tii in brate, pe umar, sa ragaie?... dac vrei musai in pat sa-i lasi singuri la ragait, desi nu stiu cat e de eficient, pune-le tot trunchiul pe o perna ridicata la cca 30 grade.. dar eu tot nu-s de acord si n-as proceda asa cu statul in sezut la varsta asta, indiferent de timp si motiv, mai ales ca ei fac deja kineto... faptul ca li s-au testat reflexele, e f normal, mai ales la prematuri, dar asta nu inseamna ca tu trebuie sa faci ce ai vazut acolo, caci a fost, cum ai zis TEST.. ma rog, am inteles ce ai spus, sper ca si tu m-ai inteles, nu vreau sa te supar,nici sa te critic, Doamne fereste, ci doar sa-ti trag un semnal de alarma..tu faci cum consideri..
lia, imi pare rau ca aveti probleme.. offf.. probabil kk moale e de la vreun carcaias luat din spital, vreo entero-ceva..
Cristineescu, ai nascut????Felicitaaari, sa fiti sanatosi si papaciosi!! sa ne povestesti!!
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alinush19_85/alinush19_85.jpg)
alinush19_85 spune:
Luny, sa ne anunti din timp daca pregatim galeria Scoatem motatele pt astazi, just in case
Hai Luny!!!
Stie vreuna din voi cum e cu administrarea pe aici ? Sa nu lasam toate ajustarile pt cand se intoarce Diana sau Daniela (ca si Daniela parca se pricepea), sa le mai ajutam si noi un picut
Cam cate nospa-uri avem voie sa luam pe zi? Pe prospect scrie ca 6, dar inclusiv in sarcina? Aseara, de pe la 7 , cam din ora in ora ma apuca cate o contractie cu durere de burtica in partea de jos (cred ca alea sunt contractiile dureroase, nu?) Am luat iarasi un nospa (al 3 lea sau al 4 de ieri) si tot au mai continuat vreo 2 ore. Dupa aia am adormit Iar de dimineata si-au facut din nou aparitia durerile de spate
Uff...poate mamicile celelalte or sa rada de mine, dar e prima mea sarcina si am atatea semne de intrebare si atatea emotii la orice durere, mai ales acum...Nu va suparati pe mine, va rog...38 +
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alinush19_85/alinush19_85.jpg)
alinush19_85 spune:
Altesa, doi doua si cu Simo suntem ultimele de pe lista de burtici
Iti tin pumnii sa se intample asa cum vreti voi 38 +
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristi07/cristi07.jpg)
cristi07 spune:
Felicitari proaspetelor mamici! bine ati venit scumpi bebelusi!
Nu va mai scuzati dragi mamici la prima sarcina daca aveti intrebari, e firesc...eu si acum mai am intrebari, ma confrunt cu situatii diferite
Luny, - poate ajuta!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dellyah/dellyah.jpg)
dellyah spune:
Alinush, draga, cum sa-ti ceri scuze ca pui intrebari...pt asta suntem aici...sa ne ajutam in situatii din astea...
Si pt tine si pt fetele care au mai intrebat...sa va spun cum a cost la mine...eu am nascut vineri seara, deci e foarte proaspata amintirea:) dopul gelatinos am inceput sa-l elimin cam de luni...dar asa, pe reprize si in cantitati mici...o zi da, una nu..iar textura secretiei la mine era chiar gelatinoasa...si maronie....iar vineri dimineata m-am trezit cu absorbantul zilnic umed cu ceva roziu...si apoi, pe la 9 am avut prima contractie dureroasa...apoi dupa vreo 20 de minute alta...si appi asa...foarte neregulate...dar intervalul era cam iintre 6 si 12 minute, pe la ora 12....
Asa ca ne-am dus la spital, unde ne-a vazut un doctor care a zis ca degeaba am contractii ca nu exista nici o modificare a colului...deci sa ma intorc cand am contractii sub 5 minute...Deci m-am dus acasa...cu niste dureri teribile...si contractii tot la 6-8 minute...si am stat asa pana la 6...cand m-am dus la doctorita mea la cabinet...ca ea era in concediu...si s-a uitat la mine si cica nu eram dilatata nici macar un cm...dar se scurtase colul...deci m-a trimis la spital urmand sa vina si ea...eu deja aveam niste dureri teribile...dar au fost nimic in comparatie cu ce a urmat :))) la 7 m-am internat si a inceput calvarul...a trebuit sa ma plimb pe coridor ca atunci cand ma ridicam se inteteau contractiile...si doamna doctor m-a sfatuit sa ma plimb daca vreau sa ma dilat mai repede...pe la 9 cred ca mi s-au fisurat si membranele, pt ca am pierdut destul de putin lichid dupa spusele doamnei doctor...si acum sarind peste partea cea mai groaznica a nasterii in sine, care pt mine a fost de-a dreptul traumatizanta...inca nu-mi vine sa cerd prin ce am trecut! bebelul meu s-a nascut la 22.50, a avut 2800 gr si 50 cm...si nota 9...
Lapticul inca nu a venit, dar asteptam cu rabdare...aaa, de precizat ca piticul meu s-a nascut la 38 de saptamani si 2 zile...deci nu e prea repede, sigur :)
Felicitari Cristineescu si Tonia-Antonia! Sa va traiasca bebelusii si sa creasca mari si frumosi:)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ioana_iasi/ioana_iasi.jpg)
ioana_iasi spune:
Buna ziua!
Felicitari celor care au nascut si bine ati venit printre noi tuturor bebelusilor.Crestere usoara multa sanatate si laptic mult si bun!
Lia multa sanantate lui Ioachim si nadejde ca se va remedia totul.
Noi suntem in continuare cu probleme la nasuc,folosim batista bebelusului cu ser si doc.ne-a prescris si colargol...dar i se usuca prea tare mucusori din nas si greu mai iese la pompa
va doresc o dupamiaza frumoasa si nastere usoara celor care urmeaza sa devina mamici
![](images/user_woman.png)
MoniQQ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lia73 ii dau acum lp humana anti reflux ideea e ca de cate ori ii dau san incepe si varsa e calr ca are ceva laptele meu azi mergem la polizu sa vb cu un medic neonatolog sa vad poate pot face o analiza la lapte sau ceva de genu sa vedem dc varsa cad papa san de ieri avem si scaune apoase ![]() l=am trecut pe apa de orez si ceai menta aven 4550 gr si suntem fitzos, tipam cand ne este foame de ne aude tot cartierul si ne place in brate |
Esti sigura ca e varsatura-varsatura?
Altfel, repetam in cor: laptele de mama nu are nimic, este cel mai bun... atat de bun incat probabil mananca mai mult decat are neaparat nevoie si da pe afara. Probabil ii place si sa stea la san, si nu reuseste sa opreasca lapticul si doar sa suzeteze in liniste.
Din ce vad pe prima pagina, a luat 1kg500 intr-o luna si jumatate, deci ceva bine faci tu :)
Daca ia in greutate, nu plange cand regurgiteaza, da afara laptic alb sau aratand a branzica de casa, da afara imediat dupa masa sau in prima jumatate de ora, atunci nu e nimic in neregula. Semne de alarma sunt varsat in jet, culoare verzuie.
![](images/user_woman.png)
bpaula spune:
Ioana e bine sa folosesti batista bebelusului asa des? Si al meu e cam fornait dar ii pun ser si cam atat. Tin minte ca si primul a fost tot fornait o perioada buna si ca a trecut de la sine.
Lia imi pare rau ca tot aveti probleme, sper sa le rezolvati si sa poti alapta in continuare.
Dellyah o sa uiti si partea traumatizanta in timp. Bine ca sunteti bine amandoi.
Cristinescu felicitari si refacere rapida!