Brum N-D 105-BvTonia, Cristine, brandusa! Hai luny
Raspunsuri - Pagina 12
tia_Mia spune:
gata am pus poze ne auzim mai tarziu ca s-a trezit piticuta mea frumoasa!
Andreea Mami fericita de Maya Maria
luny spune:
neatza!
DELIA, FELICITARI! SA-TI TRAIASCA PUIUL, SA FIE SANATOS!!
Alinush, se apropie momentul si la tine! si eu cred ca am pierdut putiin din dop aseara, dar nu-s sigura, mai astept sa vad!.. in schimb, noaptea a fost cu cantec, dureri si discomfort general, o tona de contractii aiurea, greata...
ce bine ar fi sa vina bebe azi-maine!
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui EVERYTHING11 Buna dimi! Ma numesc Iulia Raisa, si m am nascut duminica dimineata (11.12.2011), la 10.45 respiram aer de Debrecen, cu 3470 grame si 49 cm, prin cezariana, mamica si taticu m au asteptat de mult, dar parca ma retinea ceva sa mai zabovesc(si anume un cordon prea scurt).Am avut ceva problemute cu adaptarea si am iesit din spital abia aseara...insa acum sunt fericita la mamica in brate si acasa...iar ea , care nu v a citit de o saptamana s a gandit sa va salute de asemenea. A! Ii mai salut si pe colegii mei brumarei sau craciunei...sa fiti cuminti! 40 Iulia Raisa |
Felicitari!! bine ai venit, Iulia!! sa fii sanatoasa si norocoasa!!
rania_s spune:
Buna dimineata si de la noi!
Azi avem6saptamani..si ne luptam la greu cu colicii,nu e bine numai la mami sau tati in brate daca se poate non-stop!
Eu nu reusesc sa fac nimica de ea...abia reusesc sa manc sa am laptic,care ma tem ca in ritmul asta il pierd.Nu curatenie nu mancare...nimica..,noroc ca imi gateste sotul ca altfel....
Are 4.300 si 57cm,cred ca trecem acum si printr-un puseu...deci..eu ma mir care aveti si altii copii acasa cum va descurcati...mai am putin si o iau razana.
FELICITARI NOILOR MAMICI,SA AVETI BEBEI SANATOSI SI VOUA RECUPERARE RAPIDA!!!
alinush19_85 spune:
Dellyah felicitari, sa creasca mare si sanatos bebele tau, iar tie iti doresc refacere rapida si laptic mult! (nu mi-a aparut post-ul tau azi-noapte, cand am scris ultima data ) Te asteptam cu povestea, cand ai timp si dispozitie!
Bine ai venit Iulia Raisa, sa fii sanatoasa si frumoasa, iar mamica ta sa se refaca repede, ca sa aiba energie sa se joace cu tine!
Luny, sa stii ca si la mine noaptea a fost luuunga (am adormit pe la 7dim ), cu cateva mici dureri, acum cand m-am trezit, vad ca m-a intampinat o alta contractie dureroasa. Om vedea cum sta treaba, poate avem bebei ascultatori
Iti tin pumnii, poate ne dai si tu o veste buna in weekendul asta
38 +
cristineescu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luny salutari! am fost azi la control...colul deschis putin, dar rigid, la nonstres, bebe minunat.. asa ca.. asteptam, dar sper nu mai mult de 2-3 zile!! apoi ne-am plimbat, am vazut 'mission impossible', am mancat chinezarii si kfc, am luat scutece si mancare, asa ca maine o punem de curatenie si apoi... vedem noi speeeeeer sa para si la noi bebe pana... marti?!!!! Iubirea mea Mufarin, bandit mic ... si iubirea a doua e pe drum Luni, tu de ce faci testul de nonstres? Ma bucur ca e bine bebe. Am citit ca ai facut mission impossible si m-am gandit la prostii Targetul meu e sa iasa sagetator sau macar sa fim acasa de craciun. Life is to precious to worry about stupid Shit! |
Harri Alexandru (10.09.2008) si mama lui + 38
alinush19_85 spune:
tia_Mia Sa iti creasca mare si sanatoasa fetita, e tare frumoasa si grasunica, imi vine sa ii prind obrajorii Laptic mult si acomodare placuta!
Rania_s ai incercat sa o potolesti cu zgomotul de la feon sau hota? Poate da Doamne Doamne si scapati repede de colicii astia, afurisitii de ei...
Ai noroc cu sotul care te sustine si te ajuta, profita maxim de el .
38 +
tia_Mia spune:
Alinush multumim frumos si mie imi vine sa-i pap obrajorii toata ziua ....mai este un pic si vei avea si tu parte de aceste minuni de la DD.
Rania pupamm micuta sa scape repede de colici
Andreea Mami fericita de Maya Maria
rania_s spune:
ALINUSH am incercat,am si reusit sa-l dau de pamant uscatorul,sa ars.asta e...nu trece decat in brate...n-am ce face..ma doare inima cum se indoaie si plange.Am incercat si infacolul si varsa foarte tare de la el.
tia_miamultumim.
E rau ca is sarbatori si nici macar nu le simt,sotul munceste mult dar ma si ajuta tare mult.O sa trecem si peste aceasta perioada grea..,eu manc doar orez,paste supe carne fiarta sau la cuptor,si tot are colicii.Imi saliveaza gura dupa cola,cartofii prajiti...ciocolata...hmdeocamdata atat ca e lunga lista
LIA ce mai faceti?
ANE2 voi cum sunteti?
Oare DIANALAURA a ajuns acasa cu bebe Calin?
luny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristineescu
Harri Alexandru (10.09.2008) si mama lui + 38 |
la medlife se face, dupa 38 s sau in functie de cum merge sarcina.. e inclus in pretul nasterii, si data trecuta l-am facut..