Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(38)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

La multi ani tuturor pentru 2012! Sa avem un an mai bun, cu bebei sanatosi, papaciosi si cumintei si cu amintiri frumoase pentru anii ce vor veni!

Petrecere frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo_P spune:

La multi ani mezinelor barlogului! (scuze de intarziere )

La multi ani mamici si pitici! sa avem un an cat mai bun si fara crocobauri! am zis!!! cu sanatate maxima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Multumim Ramo .

Acum ar trebui probabil sa ne facem barlog la clubul scutecelor, cine se incumeta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo_P spune:

si eu m-am gandit ca trebuie sa trecem la clubul scutecelor, dar eu una nu ma-ncumet, nu de alta dar nu ma pricep... asteptam pe cineva cu experienta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

LA MULTI ANI! 2012

fetele bine v-am gasit in noul an sa fimi sanatosi cu toti ca pe celelalte speram ca le vom rezolva cu multa rabdare si calm.

Ana-o la noi a fost cutremur azi noapte tu ce ai auzit de prin gorj? zice ca scartaiau mesele de numa, numam si topaiau calc pe mese...noi habar nu avem desi eram treji la ora respectiva

stelele mami
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

La multi ani barlog drag si bine v-am regasit!
Am intrat sa va urez numai bucurii si am vazut ca aveti nevoie de ajutor. Am sa incerc sa va mut eu mai departe, dar nu mai am parola de administrator. Daca cineva e pe faza si mi-o trimite pe privat.. incerc.

Fericita mamica de Tudor Andrei POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novdec2010 spune:

Va invit in clubul scutecelor: Club scutece 1-4 ani

Mergi la inceput