La multi ani tuturor pentru 2012! Sa avem un an mai bun, cu bebei sanatosi, papaciosi si cumintei si cu amintiri frumoase pentru anii ce vor veni!
Petrecere frumoasa tuturor!
La multi ani mezinelor barlogului! (scuze de intarziere )
La multi ani mamici si pitici! sa avem un an cat mai bun si fara crocobauri! am zis!!! cu sanatate maxima!
Multumim Ramo .
Acum ar trebui probabil sa ne facem barlog la clubul scutecelor, cine se incumeta?
si eu m-am gandit ca trebuie sa trecem la clubul scutecelor, dar eu una nu ma-ncumet, nu de alta dar nu ma pricep... asteptam pe cineva cu experienta
LA MULTI ANI! 2012
fetele bine v-am gasit in noul an sa fimi sanatosi cu toti ca pe celelalte speram ca le vom rezolva cu multa rabdare si calm.
Ana-o la noi a fost cutremur azi noapte tu ce ai auzit de prin gorj? zice ca scartaiau mesele de numa, numam si topaiau calc pe mese...noi habar nu avem desi eram treji la ora respectiva
stelele mami
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limiteDimitrie Gabriel
Antonia Stefania
La multi ani barlog drag si bine v-am regasit!
Am intrat sa va urez numai bucurii si am vazut ca aveti nevoie de ajutor. Am sa incerc sa va mut eu mai departe, dar nu mai am parola de administrator. Daca cineva e pe faza si mi-o trimite pe privat.. incerc.
Fericita mamica de Tudor Andrei POZE