Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (41)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare dragelor!

Desi nu mai scriu sa stiti ca va citesc zilnic, doar ca nu apuc sa recuperez tot si de aceea nu mai intru. Eu insa va raspund in gand si sunt alaturi de voi. Ne pregatim intens de sarbatori caci este perioada preferata a anului, iar anul acesta am adunat familie mare acasa, cam 20 o sa fim si vreau sa iasa totul perfect.

Am pregatit si pachetele de Craciun pt copilasii bolnaviori si de aceea am stat f prost cu timpul. Cateva zile am avut depozit in casa, dar incet, incet au inceput sa se aseze lucrurile.

In rest suntem bine. Sper sa intru mai des caci mi-e dor de voi. Va pup!!!

Olga, mamica lui David iepurasul si 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Lady, super frumos a iesit bradulEu m-am gandit la o combinatie de argintiu cu mov.Sa vedem ce va iesi...Minunea aceea mica si blonda e facuta doar de taica-su?Din poze asa reiese...e identica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jessamine spune:

aerlilian carutul l-am luat de la baby boom in noiembrie si am vazut rotile dar nu am mai scapat de sot lui asta ia placut (tocmai pt roti) daca fac pana el il repara

lady foarte frumos bradul dar si mai frumos micutul mos

34 + Stefan Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

jessamine si al meu e tot cu roti gonflabile si tot asa lui sot ii place tare ideea sa repare pana asa ca toata lumea e multumita.

donatelo bine ai venit nu ne spui si noua cate saptamani ai,nume si alte date sa te treaca fetele pe prima pagina sau nu ai de gand sa ne vizitezi prea des?

36+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Buna dimineata!
Va salut si eu; la noi toate bine cu exceptia unei infectii urinare ce mi-a iesit la analize, fac tratament cu antibiotic si sper sa fie in regula. Inca ma chinui sa scot verigheta de pe deget, am incercat cu ulei,cu sapun, astazi imi aduce sotul niste ata si sa vedem daca reusim, altfel trebuie s-o tai.. Am inceput sa beau multa apa, adica aproape 3 l pe zi si mi s-au mai desumflat mainile si picioarele.
De dimineata am vazut cativa bebelaci, Doamne ce nostalgie m-a apucat, erau asa maruntei si draguti! Sunt si de 4.300 si de 2.600, dar toti sunt tare dulci!
Lady, f dragut bradutul, mi-au placut mult fundele alea mari.
Miha, nu vreau sa-ti faci iluzii, dar am vazut la stiri ca in week-end-ul asta toata Romania va imbraca haina alba! Sper sa ajunga si la Orastie... Daca nu, treci dealul spre Brad...
O zi frumoasa va doresc!

Ana, mami de doi strengari si 35+ cu

https://picasaweb.google.com/home

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Lady, superb bradul dar Mosul cel mic e de milioane! Nu stiu de ce ai plans dar uite un de la mine ca sa treaca supararea.
Ica, mi-e rusine, dar inca o data trebuie sa-mi cer scuze de la voi. Aseara iar nu am apucat sa descarc pozele. M-am dus s-o culc pe fii-mea pe la 9.45 si... am adormit langa ea. Nu am mai patit asta demult dar adevarul e ca ma simt la limita puterilor. Efectiv ma termina trezitul asta de la 6.30 dimineata si parca nu mai vin odata zilele alea libere... Chiar vorbeam cu sotul meu ca poate totusi o sa intru in prenatal cu o saptamana inainte de DPN. Asta daca mai rezist pana atunci.
De ieri seara am niste dureri de burta, ma taie la burta efectiv, simt ca niste cutite in uter si ovare iar bebita e si ea fff agitata. Nu stiu ce sa mai cred, nu-s contractii ca nu mi se intareste burta, dar uneori mi se taie respiratia de la durere. Azi-noapte m-am si trezit de la o astfel de durere, simteam ca-mi ia tot aerul. Miercuri am programare la medic, dar daca pana atunci nu ma simt mai bine, cred ca ajung mai repede la el.
Chiar ma gandeam ca ar fi tare fain ca bebita sa se nasca intr-o zi de 18, pentru ca eu sunt nascuta intr-o zi de 17, sotul e pe 19 si Maria pe 20. Ziua de 18 a ramas goala la noi in familie si ar fi fost frumos ca mezina sa vina intr-o 18. Asa ca ma tot gandesc, ce-ar fi sa vina chiar pe 18.12? Nu e exclus, desi nu prea cred, totusi... Ramane de vazut.
Donatella, bine ai venit printre noi!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 35+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ian.feb2012 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

neata fetele

la noi e tristete mare pe Rares...ca e bolnavior rau si nu are cine sa ii ia cadourile de la Mos de la petreceri plus ca vrea la serbare etc...toata noaptea a facut febra la greu

sophia m-ai facut sa rad cu grasuna...si la mine e la fel

jessamine sa stapaniti snatosi carutul e ok cu rotile asa...e mai soft ptr cupil pe drumuri mai pietroase.

ica sa iti traiasca nepotelul grasunel!

lady mi-ai luat-o inainte cu bradul...dar voi inca sunteti norocoase...va fac io poze cu bradu sa vedeti cum arata dupa ce primeste globurile puse in viziunea lui Rares

alina sa treaca supararea

dr anca felicitari ptr bb grasun

olga ma bucur sa te mai "vad" si ca suntei ok

ana si eu am infectie urinara...nici nu am ajuns sa ii spun dr..servicil asta ma omoara

pup si mai revin

bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si 28+ cu Filip Andrei

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aerlilian

Iaura, pe mine ma fascineaza fluturasii de pe pereti.Ce sunt, stikere?

da ,sunt stikere ,si eu sunt inebunita dupa fluturi ,de orice fel,am si pictati de mine ...

minunea mea 36+

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput