Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (41)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Neatza si de la noi!
Fetelor, suntem bine!
Tot la dospit, dar incet incet crestem! Avem 1350g, mancam 24 ml/h la 3 ore acum, am scapat de perfuzii, dar luni au iesit parametrii de infectie mariti si e pe antibiotic! In rest e stabil! Am incerc zilele trecute sa pun cateva poze pe picasa dar imi cere nr de telefon dupa logare! trimiteti-mi va rog pm cu nr-ul sau intrbarea secreta+raspuns!

Jasmine, te cred ca esti nelinistita! ai incredere in doctorul tau, altceva nu stiu ce sa zic! or eventual mai cere o parere!

Bubulina, imi pare rau de bebe si de prietena ta! fi alaturi de ea, chiar daca nu stii ce sa ii spui, nu o ocolii! Doamne ajuta sa fie bebe bine!

Duc pe Eric la gradi si revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

LADY si eu sunt aici va citesc mai scriu cate cava dar stau mai mult in pat pt k am contractii si mi-a recomandar dr repaos si gynipral la 6 ore
BEATRIX ma bucur pt bebe SVEN k ia in greutate si k este bine
MATZA da se mai schimba jucaria se mai umfla , de treaba cu sexul nu ma pot pronunta k eu nu am facut deloc in sarcina ( contraindicat de medic)
Alina daca ma simt mai bine merge o intalnire sapt viitoare
Noi facem bradutul maine , sa vedeti cata gratie are sotul meu , k eu sunt gratioasa k un hippopotam:)):))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Neata!
Beatrix, ma bucur ca ti-ai facut in pic de timp sa ne dai vesti despre micutul Sven . Ma bucur ca e bine si iti tin pumnii in continuare.
Matza, si eu am aceeasi problema cu "jucaria", asa ca stai linistita.

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 32+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Buna dimineata!
Am vrut doar sa va spun sa scoateti verigheta de pe deget cat mai puteti, pt ca la mine s-au imflat ingrozitor mainile si picioarele de doua zile si cred ca trebuie sa mi-o taie

Ana, mami de doi strengari si 35+ cu

https://picasaweb.google.com/home

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui migulet

Sa nu uit.Am avut si eu probleme cu hemoroizi.Am incercat crema de galbenele, crema protoglyvenol,si cum nu-mi treceau mi-a zis dr sa iau carpicorn supozitoare.Le-am folosit tot mai mult ca pe o crema si m-au ajutat.
Astazi am facut carnati si am mai pregatit niste carne pentru afumat.
E a doua oara cand facem ( eu cu sotul ).Am facut si anul trecut , dar le-am lasat prea mult si au cazut in foc si le-am ars .Am emotii sa vedem anul asta. Nu suntem noi mari amatori de afumaturi,dar experimentam. Mai ales eu cu arsurile mele .....dar pofta e mare.
Referitor la cadouri, eu nu-l prea nimeresc pe sot (i-am luat ba parfum, ba ceva de imbracat ).Dar de mos Nicolae si-a cumparat singur un elicopter cu telecomanda si a fost f incantat( le incearca pentru baiat)

V-am pupat si o seara buna !
Mihaela 31+ cu

Migulet, si eu am folosit cu succes Carpicon, dar acum cativa ani, cand aveam niste chistulete pe ovare si au trecut in 2 luni de parca nici nu le avusem vreodata. Buna idee mi-ai dat, poate imi rezolv si aceasta problema cu ele!
M-ai facut sa rad cand am citit despre sotul tau si elicopter Tot elicopter si-a luat si baiatul meu, e terminat dupa jucarii din astea mai sofisticate. Anul trecut i-am luat trenulet pe sine, cu telecomanda, acum 2 ani-telefon. Nimic nu il bucura mai mult decat lucruri din acestea,fie legate de tehnica, fie de domeniul jucariilor. E mic si el, ce sa-i fac...

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

27+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna dimineata!
Jessamine, si eu zic sa stai linistita, in primul rand greutatea difera de la aparat la aparat si nu e chiar greutatea reala a copilului, ci se fac niste calcule iar, in al doilea rand, daca doctorul a spus ca e ok, incearca sa ai incredere in el.
Beatrix, ma bucur ca sunteti bine si Doamne ajuta sa scape bebe repede de infectie.
Matza, mai lasa treaba aia ca nu-ti ridica nimeni statuie la serviciu, din contra, toti profita si trag de tine cat pot (asta iti spun din proprie experienta). Valabil si pentru bulinutza. Cat despre "jucarie" la mine s-a umflat rau, arata ca un mot sau nu stiu cum sa-i spun... In fine, e doar temporar, asa ca nu te stresa.
Iaura, apropo de chilotul ud, nici eu nu bag mana in foc ca e lichid, imi dau doar cu presupusul pentru ca la prima sarcina nu am avut asa ceva. Si nici transpiratie nu vad cum ar putea sa fie cand in rest nu transpir pe nicaieri. Nu stiu ce e... Oricum la Maria transpiram la greu si transpiram peste tot, adica daca se uda chilotul, pai se uda si la spate tare de tot, dar era sfarsit de vara inceput de toamna si era inca fff cald.
Altesa, m-ai intrebat la cate saptamani de sarcina am nascut prima oara: la 40+6, deci aproape 41 de saptamani. Sper ca de data asta sa nu depasesc termenul, tare nu as vrea...
Lady, am facut aseara pozele promise dar nu am apucat sa le descarc inca. Oricum zilele astea le vei vedea, iti spun eu cand le pun pe picasa.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 35+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui jessamine

buna seara !

Ne-am intors de la dr si vestile nu mi se par bune pt ca la morfologie la 32s si 3 zile (am facuto la iosup) bebe avea 2630g iar acum dupa fix 2sapt are 2567g o fi ceva neiregula cu bebe ? dr tutunaru spune totul este in regula si ca diferenta este din cauza +/- de la ecograf dar de fiecare data greutatea a fost in crestere.

voi ati patit asta ? sunt la a 2 a runda de

34 + Stefan Matei

Jessamine, iubita, ma gandesc si eu ca daca pana acum nu a aparut nici o problema cu bebeul sau cu tine si a ajuns la greutatea aceasta, e posibil sa fie cum a spus dr tutunaru, sa fie diferenta data de ecograf, acea marja de "=" sau "-". Dar in rest, bebe apare sanatos, totul e in ordine, nu, cardiologic si restul? Ca daca nu sunt alte probleme, atunci nu trebuie sa iti faci griji. Tu nu ai mutatii sau altceva depistat cu problemele de coagulare, nu?

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

27+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Offffffff....Matza, dar nu ai intrat in prenatal, ce mama ma-sii cauti la serviciu?

Ligia..dar cate saptamani de sarcina ai?Asa tre' sa zaci pana la sfarsit?Curaj!

Beatrix..cand iti apare nr.tel...dai pur si simplu ENTER, ignora mesajul.Nush ce ar putea avea?Hai micutule Sven...Doamne-Doamne te iubeste!

CristinaGoji...va fi bine, chiar daca e greu.Nici noi nu stam pe roze.Asa ca te inteleg prea bine!Dar o minune e o minune...cu scrot sau cu vulve..tot minune e!

Sa aveti o zi buna!

32+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

My_Lady, , in prima luna voi fi eu si sotul, 24 h/ 24h, ma va ajuta si el. A vrut si el sa aranjam asa,macar in prima luna, ca sa ne cunoastem toti 4 mai bine. Apoi sotul va fi ocupat cu serviciul, dupa ora 19 il voi mai avea drept ajutor. Apoi , ma va mai ajuta mama mea, dar numai dupa ora 17, pt ca are serviciu. Doar sa-si mai poata lua ea un concediu din cand in cand. Dar la bone nu ma gandesc, vreau sa ma descurc singurica cu ei. Poate sunt eu paranoica sau e din cauza faptului ca mi i-am dorit atat de mult atatia ani, dar nu as avea incredere in persoane straine pe langa bebei, mai ales cat sunt atat de micuti. Stiu ca orice ajutor venit va fi mana cereasca ca se vor aduna multe atunci, insa cu bonele mi-e teama.

Parintele Arsenie Boca

27+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

neata fetele

eu sunt cu o durere de cap de simt ca imi plesnesc creieriiii..Rares face febra mare de aseara...minunat si e disperat ca se apropie serbarea si daca nu merge si el ...ar fi prima lui serbare

iaura, anastasia incercati cu crema de galbenele de la weleda aia ptr iritatii scutec...la mine face minuni la fisurile anale nenumarata pe care le-am facut pana acu

alice ce aproape esti

ana pup fata si curaj si rabdare...poate reusesti totusi cu sapun si apa sa o scoti

ghiulten feliciatari ptr bb grasulin

Cristina si eu il imbrac subtirel pe Rares...de fapt asa l-am obisnuit de mic si afost ok

anastasia sa Deie Domnul sa steie bbi cat mai mult acolo sa se coaca bine

jessamine nu te stresa, crede-ma eu cu tutu am trecut prin multe, ca sa zic asa ...de se oftica si sotu , si crede-ma ca nu zice ca e ok cand nu esti

my lady si noi tot sambata vrem sa facem bradul ca nu mai rezist io si nici Rares cu el afara

alina si eu vreau intalneala...mai putin joi si vineri saptamana asta ca nu pot

mrg sanatate multa multa mammei tale ca stiu cum e

beatrix felicitari ptr puiul mic si luptator...sa Deie domnul sa vina cat mai repede acasa ...cu prietena mea nici nu mai stiu cum sa reactionez

lexi si eu vreau sa te vad in poze

va pup fetele si mai revin ca am scris cat o zi de post

bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si 28+ cu Filip Andrei

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput