Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (96)
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catank/catank.jpg)
catank spune:
miki asa sa fie!!!Sa nu avem nevoie!
As vrea sa-ti dau ceva sa citesti, legat de temerile tale. Imi lasi adresa de email pe un pm te rog?
strumphy Este minunata senzatia! Te inteleg maxim, .... eu si acum primesc de la surori, prieteni cind pleaca in concedii... in ciuda faptului ca tehnologia avanseaza, bucuria felicitarii, scrisorii in cutia postala are un alt iz!Felicitari madutza!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ioanna16/ioanna16.jpg)
ioanna16 spune:
hello ladies,
intru si eu scrurt sa zic 2 vorbe ca sa nu ma dati la disparuti, apoi merg sa ii fac papa lui gogo
yasmi - felicitari pentru geza si apa si sa folosesti cu placere cele cumparate. felicitari pentru lucas si statul in picioruse
deea - multa sanatate !
alexina - felicitai pentru teea cu mersul de-a busilea
la multi ani cu intarziere lparpala, alina.n
lalely - sa va fie de bine cumparaturile si pup sa nu mai fii suparata.daca se mai intampla sa il doare burtica pe david mai da-i ceva anti-colici.eu si acum ii mai dau piticei cand vad ca odoare burtica
happy- va asteptam cu vesti bune.Doamne ajuta!
miki - negresit asteptam poze cu vladut in costum e mos
ailed - felicitari andrei pentru statul in picioruse fara sustinere
dinora - te asteptam cu cele mai bune rezultate
moulineta - sanatate mariei si pup sa treaca repede
madutza - sanatate multa catalinei
millie - sanatate fetelor
strumph - pupici pentru plimbareata sophia
gata fug daca am uitat pe cineva
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/AllyLaur/AllyLaur.jpg)
AllyLaur spune:
Buna ziua si de la noi!
Am absentat ieri dar,am petrecut o zi foarte frumoasa in trei! Dimineata am fost la biserica si l-am impartasit pe Edu si apoi tot prin magazine dupa bradut,globulete,instalatii,cadouri,cumparaturi si tot asa.Am ajuns aseara acasa foarte epuizati si abia am asteptat sa adoarma Duracell sa putem impodobii bradutul linistiti . Cand s-a trezit si l-a vazut in prima faza se uita mirat si apoi numai la el tragea. In dimineata asta am pregatit petru masa de pranz un pilaf cu,copanele la cuptor si am in plan sa fac mai tarziu cateva cornulete pentru sot ca sunt cam singurele care ii plac.
Am vazut poze superbe cu multi copilasi...sunt toti atat de frumosi si expresivi dar,nu ii enumar ca sigur uit pe careva si nu vreau sa supar pe nimeni de luni
.
pentru fiecare!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumphitza/strumphitza.jpg)
strumphitza spune:
Gata, am pus supita la foc , am papat si eu, am dat drumul la uscator sa se termine de uscat niste lenjerii si daca da Domnul si nu le uit tre` sa ma duc sa le scot in 15 min sa nu cumva sa trebuiasca sa le mai pun la un caltit ca daca le uit pana maine acolo le scot botzite rau eu nu stiam de sarbatoare Catank, eu le stiu pe toate astea mari cu cruce rosie, nu ma uit in calendar ca le am in cap, pe astea cu cruce neagra nu le stiu
cica nu se pune daca nu ai stiut, deci...
e tare soacra-ta, cel mai mult mi-a placut aia cu buzunarul dar ai grija ca daca are si net si comp si mai si stie pe ce forum activezi...
sa nu iasa cu scantei
Yasmi intrebai ieri parca ce mai papa piscotel, pai papa si ea dupa cum bate vantu , ce/cand/cum vrea ea... eu stau dupa cheremul ei de fortat sa ii bag lingura pe gat nu pot si nici nu vreau sa prinda vreo teama de ceva, papa bine, nu papa, atunci si mai bine, o sa manance maine/poimaine... papa bine fructele, iaurt vad ca ii place , nu mult, dar il papa... supita de legume e cam bleah... nu vrea sa deschida gura mai deloc, ii fac si incerc fel de fel de combinatii, o sa vad ce pot sa fac cu ce si cum sa i-o mai combin sa gasesc aia buna
cam asta despre noi.. acum imi sta in patut la margine/colt si tipa, adica chiuie, bate cu manutele in patut si face fel de fel de chestii, scoate niste sunete ca de monstrulet, ca doar si ea e unu de asta
alehiam tare fiica-ta cu bentitele, o si asortezi, dai banii pe accesorii vad sunt frumosi puii tai, i-am admirat si prima data cand ai pus linkul
si ai grija ca daca stai pe langa mine se ia virusul cu romanele
a gasit fiica-mea oja mea rosie pe raftul de la mijloc, sper sa nu isi faca unghiile cum stie ea mai bineam pus-o pe jos ca sa pot sa scriu mesajul asta ca imi urla in cap la coltul patutului, era nervoasa ca sta inchisa acolo si eu ma butonez pe latop, vrea si ea
Monas cum mai sunteti? au trecut bubitele de tot? a fost sau nu alergie pana la urma, sau ce a fost ?
Happiness ma gandesc la voi, sper ca ati ajuns cu bine si la clinica o sa aveti rezultate foarte bune
Ally mi-ai facut pofta de cozonac, am sa facs i eu , dar dupa Craciun cand revenim de la socri, ma indop bine cu Christmas pudding acolo si dupa cand venim inapoi la noi ma bag eu in facut sarmale si cozonaci Duracell a tau e demential, imi place ca e mereu non stop cu gura pana la urechi
Madutza sper ca i-a mai scazut febra Catalinei si tu ai tras un pui de somn la amiaza cu ea sa recuperezi ce nu ai dormit azi noapte in ce costumatie va fi imbracat la serbare Cristi al gradi ?
Simona tu ce mai spui mami de 3 flacai? cum mai sunteti? ati facut bradul? cum stau cu dieta? asta-i intrebare de baraj
rad eu rad dar eu m-am cam prostit, de exemplu in weekend nu prea am mai tinut cont de ce bag sub nas si la ce ora
si azi dimi la cantar se vedea, sper sa nu pun la loc ce am reusit sa dau jos
poze cu flacaii tai cand ne mai arati sa ne incanti ochii ?
Ioana ti-am admirat gogosica, mai ce falcute dulci are si ce ochi negri cred ca stai toata ziua sa smotocesti la faclutele alea , asa-i ?[:P] de aia nu mai ai tu timp de forum, acum stiu
Alina06, nu am apucat sa scriu sapt trecuta, imi pare rau de accidentul sotului si sper sa isi revina cat mai repede si frumos, sa poata sa miste mana si degetele la fel ca inainte
Miki pupa ochioasa mica si dulce de la mine, ce simpatica e si ce bine ii sta cu roz
Tu cum te mai simti ?
Andreea, l-am admirat pe Buda iar , ce simpatic e .... in unele poze parca seamana cu piscoata , nu stu exact sa spun la ce, dar parca parca
II sta foarte bine in costumas, un adevarat gentleman
vaiiii ... ar trebui sa ii fac poze piscoatei sa va arat ce a facut pe rafturile astea ... asta e riscul , scrii pe forum dar dupa ai de pus la loc toate lucrusoarele
Roxy, esti pe lista disparutilor oare te-o fi luat viscolul?
vezi ce se intampla daca nu pui caramizi asa cum ti-am spus io ?
sa stii ca semeni foarteeeeee da` foarte bine cu mama ta, esti copia fidela
Irinuca, ce spiridus ghidus ai tu acolo
cam rarut pe la noi, iar esti prin delegatii ?
Yvyana, tu pe unde mai esti? nu te-am mai vazut de mult sper ca nu faci iar nopti albe
Cami cand ne mai arati poze noi cu fetele tale ?
Ailed cand tot scrii de zodii si ascendent ma tot gandesc ca si eu ar fi trebuit sa fiu leoaica, dar na, sunt geamana, ca daca nu am avut rabdare pana la 9 luni ? felicitari pentru Dodo
Dinora "ma bucur" ca e ok la spital si nu il chinuie cu injectii sau alte cele pe Julius cand reveniti acasa de tot ?
Alexina, cum e la gura sobei sau nu ai timp ca mereu esti pe afara cu mama pe la shopping? sa stii ca eu m-am invatat sa merg cu Nick la cumparaturile de papa si cele pentru casa ca sa vada si el ce repede se duc banii si sa aiba de comentat, oricum el spune mereu ca well done, nu-l intereseaza pe ce cheltui eu banii si nu-mi cere socoteala, dar de ce sa nu plateasca el si sa fac eu economie sa imi ramana mie banutii care i-as da pe mancare si alte cele pentru casa?
Lidia mai primesti urari cu intarziere?
La multi ani si sa fii sanatoasa si fericita si la anul care vine sa faci chef si sa ma chemi si pe mine
hai ca m-a apucat talentu` si mi-a iesit o rima trasa de par
Te pup si sper ca ai petrecut frumos
trimit mesajul asta kilometric si ma duc sa culeg piscoata ca e pe hol, s-a dus la plimnbare, mi-e sa nu ajunga la scari si sa incerce o schema
revin
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumphitza/strumphitza.jpg)
strumphitza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catank Imi este rau....Malina Olinescu nu mai este.... Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet ![]() “Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca |
off
![](icon_smile_disapprove.gif)
![](plang.gif)
ce pacat, tanara, talentata, frumoasa...
![](plang.gif)
![](icon_smile_disapprove.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ailed_dota/ailed_dota.jpg)
ailed_dota spune:
Cami, nu-i asa ca de tinut la treaba se tin alea cu rosu, eu asa stiu... ca sunt multe cruci negre....e si azi si maine si joi... si mai stiu ca tii tu sfintii pe care-icrezi... uite eu am tinut de sf Filofteia si de sf. Nectarie si sf. Mina.. ca m-am rugat la ei si le-am citit rugaciunile si mi s-a parut cuviincios sa nu fac tb...
eu zic de necaz , ca si eu am spalat si am si calcat... tb ... ca miercuri fata pleaca in tabara!
Strumph si Mada , ce idee mia-ti dat... le pun felicitari la parinti , sa le ajunga de Craciun!
![](images/user_woman.png)
miki1979 spune:
apropo de felicitari, azi am luat de la gradi calendarele si felicitarile cu pozele lui vlad, au avut o oferta sa le facem acolo la gradi niste poze, nu prea intelesesem eu exact ce, dar am vrut..si sunt felicitari de craciun cu poza lui si 2 calendare, unul mai mic si unul mai mare..tare dragute sunt..si vreau sa le impart la bunici/strabunici..
cred ca ar fi tare incantati de asa un cadou de craciun..
strumphitza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ailed_dota Strumph si Mada , ce idee mia-ti dat ![]() ![]() mami de fete frumoase: MARIA si ANDRA si de ingeras ![]() Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
daca-mi trimiti adresa iti pun si tie felicitare
![](olala.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](crazy.gif)
![](icon_smile_tongue.gif)
![](pupic.gif)