Buburuze - LA MULTI ANI PATRICK ! (115)
Raspunsuri - Pagina 17
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alinushali/alinushali.jpg)
alinushali spune:
neata mamici
Ce mai faceti? Azi sper sa pun cadoul , vroiam sa ajunga de ziua ei , dar acum om videa.Azi ma duc la doftor sa vad ce face bb2.
Alina, de
Maria Raysa (17.02.2011) si
16+
povestea printesei de zapada
poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Andutza_B/Andutza_B.jpg)
Andutza_B spune:
Mneata buna!
Eu sunt mega ultra fresh( ptiu, sa nu ii fie de deochi), a dormit Miru de la 23 (drept ca de la 22 la 23 s-a tot trezit plangand) pana la 7.30, cu o trezire la 3.30 sa pape. Asa bine ne-am odihnit incat, in loc sa ne trezim la 6.15, sa ajungem la timp la cresa/serviciu, cum ne trezim de obicei, ne-am trezit la 7.15! Nu stiu cum ne-am oprit amandoi telefoanele! Dar asta e, sa ne fie de bine somnul ca cine stie cand mai prindem!
Vaai, primul cadou de Carciuneala primit!! Ce frumooos...
Eu cred ca il voi trimite cu un curier, ca nu pot altfel, nu reusesc sa ajung sa il cumpar decat in we. Dar stiu ce vreau, sper sa ii placa mamicii mele. Oricum, cu drag sunt alese toate cadourile, asa ca, si daca nu ne nimerim la gusturi, nu conteaza.
Deea, imi pare rau pentru esecul cu LP. Or fi dintisorii...
Mada, esti mortala!
Am de lucru, revin cand mai termin cu hartiile, ca imi urla aici, in stanga mea si nu le mai pot ignora, deja, ca-s la job de o ora.
Puuup comoarele!
Andutza- de bebelusa fericita Miruna-Georgiana (26.01.2011)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)
madalina_m spune:
Deea trezirile nu au cum sa inceteze dupa o seara de LP. La ei trezirile sunt mai mult un tabiet. Razvan reactiona cam la 2 saptamani de la schimbare. Initial am trecut de la LM la LP si, in timp, a renuntat la 1-2 treziri, apoi a inceput sa doarma toata noaptea cand am bagat si cereale seara. De ceva timp am scos cerealele si tot toata noaptea doarme.
![](images/user_woman.png)
gabrielaromt spune:
Neata!
Azi trimit si eu cadoul... daca ma baga in seama Soup Nazi de la Posta... ca eu cu Mada mergem la aceiasi posta! Sper sa-i placa mamicutei mele.
Iar eu pe al meu o sa-l deschid cum il primesc. Nu am eu rabdare sa astept si oricum plecam de pe 22 si ne intoarcem dupa Anul nou.
Fuggg ca plange. Se simte ignorat!
Andutza_B spune:
Alinush, Doamne ajuta sa vii cu vesti bune de la dr! Nu stiu daca ai scris, e baietel bebe din burtica? Sau inca nu stii sigur?
Mi-e dor sa scrii mai mult, sa stii, chiar ma gandeam zilele astea.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)
Andutza_B spune:
Vai, ce tari sunteti cu Soup-Nazy!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Shines/Shines.jpg)
Shines spune:
Neata si de la mine!
eu sunt chioara,Edi s-a culcat aseara la 12,record total pentru el,era foarte fresh,cum il puneam in patut incepea scandalul. nedormit de la 3 ziua apoi treziri de la 2 la 3
Andutza_B spune:
Of, Simo
![](images/user_woman.png)
anka-maria spune:
Doamne ce zile nebune, vreau acasa, vreau liniste!!!!!!
Abia, abia, am apucat sa citesc ceva pe diagonala. Am multe de zis si atat de putin timp, of...
Simo, te roaga anculetzu din tot sufletelu' ei sa ne dai si noua numele lui nenea ala doctorul de putzi si datele de contact. Tare mi-e frica de chirurgi, astia nu stiu decat sa taie.
Ah, nu v-am zis ce replica mi-a dat o doctorita olandeza intrebata fiind ce facem cu putza lui bubu ca acel chist pare sa fi crescut. Raspunsul a fost "Nu stiu, pt. ca noi nu ne uitam acolo pana la 3 ani. De ce v-ati uitat acolo???!!!!".
Era s-o strang de gat, adica problema nu exista pt. ca nu ne uitam. A dracu' logica...
In rest, toate relativ bune. Bubu a avut 3 zile de muceala la maxim si in consecinta 3 nopti de cosmar. Ai naiba muci, de o luna eram curati, trebuia sa se intample. Am banuiala ca a fost un virus pt. ca acum mucesc eu si am niste dureri de oase groaznice. Se explica de ce se linistea copilul dupa o doza de panadol, probabil il durea si pe el.
Io ii mai dau cate o doza de Panadol, Paracetam. supozitor sau Nurofen cand urla fara motiv evident (nu cateva minute, asa vreo cateva ore). El e o fire foarte vesela, cand plangaceste continuu, mai ales noaptea, e clar ca ceva il supara.
A fost un an greu, am multe de zis, poate o sa revin pe tema asta.
Am pregatit pachetul de craciuneala dar abia pe 19 dec. il pun la posta deci imi cer scuze de pe acum mamicii care o sa-l primeasca cu intarziere. Sper macar sa-i placa.
Ma duc la treaba, mai revin