Buburuze - LA MULTI ANI PATRICK ! (115)
Raspunsuri - Pagina 15
madalina_m spune:
Dedi, Zumzu era frumos ca o papusa Chuky.
Mai, poate n-o fi fost cel mai urat din lume, dar in salon la ei unde erau nascuti numai cu cezariana erau toti trandafirii si zambitori. Al meu era negru si incruntat. Si il tineau si cu un plasture pe ochi ca a stat o saptamana la lampa pt icter.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
madalina_m spune:
Zumzu si ai inceput sa ii citesti din Codul bunelor maniere seara la culcare, da???
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dedicut/Dedicut.jpg)
Dedicut spune:
Mama-mia, dar astia de la Posta Romana nu se incurca! Mai-mai ca bat firmele de curierat!
Zumzu, deci asa se explica faptul ca mi-ai acceptat cererea de prietenie pe FB?
Cand il deschizi, maine sau de Craciun? Acum am emotii, daca nu-ti place.....
Pe mine ma intereseaza ca modificari mai faci pe poze in Photoshop. Daca ai timp poate ne mai povestesti.
Copilul meu este atat de frumos...Cum strange-n pumni radacini lungi si coapte de-asteptare.
![](copilas.gif)
madalina_m spune:
Sunt curioasa ce o sa primeasca de la mosu de la mine de la firma. De obicei fac cadouri jucarii destul de dragute. Sper sa fie ceva potrivit varstei lui.
Azi a venit masuta comandata pe Amazon. Nu am desfacut-o ca vreau sa o pun sub pom, dar mi-am aruncat o privire si pare draguta.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catal_ina10/catal_ina10.jpg)
catal_ina10 spune:
La multi ani Monika! Multa sanatate si fericire !
La multi ani Vlad!
Citat: |
citat din mesajul lui Andutza_B Ei, in aceste carti scrie ca un motiv major din cauza caruia apare depresia e idealizarea nasterii(de catre societate, in special de catre mame care vor sa para perfecte). Te astepti sa fie ceva mirific si evident ca te dezumfli si te simti vinovata ca tu nu ai simtit dragostea aia imensa care te inunda si despre care s-a tot scris pe toate gardurile. In tot ce-am citit eu se specifica foarte clar ca "iubirea pentru copilul tau SE INVATA", nu e acelasi lucru cu instinctul matern si nu trebuie sa te astepti la nu-stiu-ce sentimente inaltatoare. Eu am retinut mai mult aspectele astea pentru ca am fost mai putin pregatita sa devin mama si pentru ca am vrut sa evit depresia. Andutza- ![]() --------------------------------------------------------------------------------------------------- "In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw) |
Andutza, o mare imbratisare pentru cele de mai sus!
Doloress, mi-era tare dor de tine
![](pupic.gif)
Si de Fragrant mi-e dor!
Da, si eu sunt cu copil posedat din cand in cand
![](icon_smile_big.gif)
Mada, dar nu era urat deloc
![](icon_smile.gif)
Simis, mi-a placut mult ca ai dus vorba de vinovatie
![](floare.gif)
Andutza, pui intrebari foarte frumoase
![](floare.gif)
Hai m-am luat cu uratul, nici macar nu l-am terminat
![](icon_smile_big.gif)
Da, zic si eu ca orice mamica, frumoasa e ea. Cu fiecare clipire, cu fiecare zambet, cu fiecare respiratie, cu fiecare descoperire. Ma doare uratul doar pentru ca inseamna suferinta pentru ea.
Sa termin intr-un ton mai saltaret, va spun de ultima descoperire. Ne-am uitat aseara pe o revista de la o farmacie. Ea s-a uitat multa vreme, eu am zis mersi, ca eram obosita. La un moment dat o domnisoara cu buricu gol. Eu ii zic ca este buric si i-l arat pe al meu. In seara asta aceeasi revista rasfoita. Ajunge Sara la pagina cu pricina si ce face? Imi ridica bluza sa vada probabil daca si buricul meu este tot acolo
![](icon_smile_cool.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](images/user_woman.png)
roxx26 spune:
Doamne, mare ti-e gradina...cum o iau oamenii razna pt bani! Butonam blogul Laurei Sava dupa retete si mi-a sarit in ochi un banner cu urmatoarea reclama - Coliva proaspata pt parastas. Livrare prompta oricand ai nevoie
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
madalina_m spune:
Eu cred ca la mine in zona e un postas chiulangiu. Eu nu prea primesc avizele ci doar re-avizarile. Iar sa ma duc la posta fara biletel e loterie. Nu stiu pe cine prind pe tura. E o tanti acolo parca e nazy-soup din Seinfeld. Daca nu ii place fatza ta sau zici ceva gresit ai pus-o: NO PACKAGE FOR YOU!
![](images/user_woman.png)
Mimo spune:
Roxx, multum de raspuns (ref. la tort). Probabil ca am gresit cu albusurile alea. Mai incerc.
Da, Madalina, nu era urat. E simpatic, asa cu falcute.
Catal_ina, chiar ca traumatizant cum ai fost tratata in maternitate. La mine n-au fost asistentele perfecte, dar mi-au aratat una-alta. Chiar cred ca v-am povestit de una super, care a inteles nevoia maicilor cu bebei in incubator de a-i simti, de a-i tine in brate macar cateva minute.
Mi-am dat seama ca pana la Craciun mai sunt mai putin de 2 saptamani. Maine cred ca intru in panica, ca n-am apucat sa fac pachetul si maine sunt si singura cu bebe, deci legata de maini. In seara asta l-as face, da' n-am cutia.
Va pup. Noapte buna! Ma duc la culcare ca ma oboseste noul program al lui bebe, adica culcat la ora 23 (in loc de 21), trezit la 9-10 dimineata (si noaptea de 1-2 ori). Dorm si eu pana la 10, dar ma trezesc obosita rau.
Am vazut ca sta sa sparga un dinte de sus. Are gingiutele umflate de 2 luni si acum se vede dintele destul de bine prin gingie, dar nu a spart-o si cred ca DOAREE! Luca Alexandru, mica mea comoara
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/zumzu/zumzu.jpg)
zumzu spune:
cu cadoul de la mosu eu sunt vinovata, au intebat aia ce vrem sa cumpere dar sa ne limitam la oferta gen cora/metro/crf-tb sa spunem exact si eu habar n-aveam ce anume se gaseste pe-acolo asa ca am zis carti.binenteles ca eu ma gandeam la niste carti frumoase,pentru varsta lui cu animalute etc.si asta cu codul bunelor maniere e tot pt copii dar asa pt unii de7-8 ani.
Hainute de vanzare
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/zumzu/zumzu.jpg)
zumzu spune:
nu stiu cand il deschid. cand vrei sa-l deschid?
sunt convinsa ca o sa-mi placa
da asa se explica..eu dc nu fac legatura intre nik si nume nu dau accept
nu-mi vine sa cred ca am fost prima care a primit!
Hainute de vanzare