Buburuze - LA MULTI ANI PATRICK ! (115)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Astazi am fost total lipsita de idei si de inspiratie, de asta am si preferat sa tac
Ma simt super obosita, se foieste bebe noaptea parca din ce in ce mai rau, i-am luat azi biberon si lapte praf sa incep sa ii inlocuiesc masa de seara, ca ma gandesc ca poate doarme si el mai mult. Nu as fi facut asta, dar va zic sincer ca nu mai pot. Mi e dor sa dorm
In rest nu am facut mare lucru, curatenie, iesit afara cu bebe si o ciorbita.

De craciun, nu o sa gatesc nimic ca plecam la munte. Sper ca macar acolo sa ma odihnesc si eu putin. Daca nu v-ati prins inca, sunt foarte, foarte rea de somn, ma mir ca am rezistat pana acum.

Doloress multa sanatate!
Rmbbc Ma bucur ca ati ajuns cu bine si sa va gasiti apartamentul pe care vi-l doriti
Torturi este un subiect tabu pentru mine, nu stiu cum ati reusot fetelor (Roxx si Ralu) sa faceti asemenea opere de arta. Felicitari ...Si apropo sunt cu martipan?

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Simo, ziceam ca aici, pe forum, nu e atmosfera de Sarbatoare. De asta v-am aliniat sa descrieti meniuri si preferinte de Craciun! Sa intram in atmosfera!

Fetelor, sunt varza, tremur ca o piftie si tocmai am bocit isteric. Mi-a facut Miruna o criza... eu nu-mi dau seama, e de la dureri, are probleme cu nervii? Se poata sa fie un copil asa mic bolnav de nervi? Sau o iau eu pe aratura? A inceput sa urle ca disperata (manca cereale, cu pofta chiar) de am crezut ca s-a inecat. Frate, nici in brate nu statea, facea podul, se incovoia, se rasucea, nu vroia nici suzeta, ma impingea cu manutele. O puneam pe pat si facea ca posedata, va jur! Se rasucea, se strangea, facea iar podul... urland continuu in tot acest timp. Pana la urma am reusit sa o tin cumva in brate, eu stand in fund, i-am indesat suzeta si a adormit instantaneu. Of, ce-o fi??? M-a panicat groaznic.

edit: Nu va concentrati pe asta, scrieti acolo, la meniuri.

Andutza- de bebelusa fericita Miruna-Georgiana (26.01.2011)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Andutza..nu e posedata :) sunt multi copii care fac asa. si cu edi am patit de cateva ori. se poate sa aibe dureri crunte de gingii,ca niste intepturi. sau dureri de burtica. stai linistita,trece.trebuie sa o urmaresti sa nu se innece,sa nu se loveasca.
mai fac ei crize din astea.

Eu am deja doua luni nedormite,nu stiu unde sunt bagati dintii aia ca deja am capiat.
ziua adoarme dupa o ora de urlat,aseara mi-a adormit la 11 si ceva,ceea ce el nu facea,programul de nani la 9 era sfant. suntem mai rau ca la 2-3 luni cand eram in pline crize de colici. si imi e mila de el,ca plange si striga mama asa in plans,si in somn la fel,eu nu il pot ajuta cu nimic. i-am dat nurofen cateodata,am luat toate gelurile de dinti la rand.

Mergi la inceput

Simo, m-am speriat groaznic.
Cat despre dormit... asa suntem si noi de vreo 2 luni, are gingiile mega umflate, acum imi pot da si eu seama, dar nu sparge niciunul gingia. Si Miruna s-a obisnuit sa adoarma tarziu, si la ea ora 21 era sfanta. Acum abia o adorm la 23. Si se trezeste incontinuu... Si eu ii mai dau Nurofen/Panadol cateodata, i-am dat si Novocalmin o data ca nu mai stiam ce sa facem cu ea. Gelul de gingii e apa de ploaie.

---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)

Mergi la inceput

De-ea, bafta cu LP. Dar nu te astepta la minuni. Uneori merge faza, alteori...nu. Daca acum s-a suprapus si cu dintii... cam degeaba ii dai LP. Daca ai noroc si nu-s dintii, poate dormi mai bine, ca LP e mai greu digerabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Andutza sigur a avut o durere mititica.
De ceva timp noi facem craciunul la socrii. Suntem noi, ai mei, socrii si fiecare face cate ceva. Eu de obicei fac piftie de curcan. Maica-mea face friptura de curcan iar socrii salata de boef si friptura de porc.
Fetele, care cum faceti tort pentru ziua buburuzei dati aci reteta. Eu vreau ceva din care sa poata manca si Razvan.

Luiza foarte serios vorbesc ca era urat fi-miu, nu am exagerat. O sa caut poze sa va arat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Mada..eu voi face blatul ca un chec asa, cremele le-am cumparat. crema de vanilie si crema pentru tarte. voi pune fructe prin el cat incape. ananas si minole,ca sunt ff dulci. ii voi da si lui Edi,dar el nu prea papa dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Roxx nu mi-a raspuns nimeni despre cartea de Dolto. Iti trimit PM cu adresa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Zumzu felicitari pentru poze. Sunt superbe , bineinteles ca si modelele sunt grozave. Dupa ce le descarci din aparat le mai prelucrezi in photoshop ?

Doloress sanatate multa.
Roxx ma bucur mult pentru voi pentru asa un concediu.
irinuka te am visat aseara. Se facea ca l ai pierdut pe Patrick, ai venit la mine dupa el si eu dadeam de mincare. Ciudat vis.

Voiam sa intreb legat de putuca lui Stefan.Am o luna si jumate de cand ii dau cu crema aia Mercurialis Salbe. Ii dau de 2 ori pe zi. S a facut trompetica, se poate trage putin in jos, se vede cceva acolo, dar mai este treaba multa, pana la decalotare completa. Oare gresesc eu cu ceva ca nu i gata dupa atata vreme?

De obicei de Craciun avem sarmale, salata boeuf, salata de chiftelute marinate, ciorba radauteana, friptura, tort sau prajituri. Anul asta cred ca o sa sar prajiturile ca am cam obosit.
Am facu acu de ziua mea si aperivele, astea au iesit foarte faine
http://www.edithskitchen.ro/2007/12/chec-aperitiv.html
http://www.edithskitchen.ro/2007/12/drob-din-pate-si-ciuperci.html
- am dublat cantitatile

UItasem sa va spun ca am castigat un test york, test de intoleranta alimentara. Astept sa l primesc sa vad cum se face.

Mergi la inceput

Of, Doloress, oare de ce nu iti trece boala? Probabil ca e cum spui tu, dupa atatia ani de sarcina/alaptat isi cere si corpul tau drepturile.
Vrei sa devii vegetariana forever? Nu si lacto-ovo? Bafta multa!
Eu am intrat in a treia saptamana de Post, multumesc Domnului ca m-a ajutat si ma simt foarte bine. Acum vorbind strict fizic, ca incerc sa tin si sufleteste, citesc carti religioase, ma rog, etc. Dar fizic ma simt fantastic. Poate , uneori, mi-e pofta de un iaurt. Dar , in general, nu simt lipsa carnii, a oualor..Ma simt mai usoara, mai energica.

Mergi la inceput