Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***374***

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

NOVUS, pai noi am vorbit ieri tufata, ce ai?

DODO

Nu ma intelegeti gresit, nu reprosez nimanui nimic, sunt eu intr-o pasa mai pisicoasa, in care simt nevoia sa fiu luata in brate si rasfatata si sa mi se zica vorbe bune, ma rasfat si eu

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Neata gagici,

Io-s acasa, am sinuzita.

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

asta nu trece, doar se amelioreaza.inhalatii la greu si aspirina saracului.sanatate multa.
sanatate si Anei de Pisik, faine pozele, mey dar Moshu' corporatist a speriat gandaceii aia mici?faina organizare.
Si eu am stat la socrii un an jumate, si crede-ma ca stiu cum e, bine nici cu mama nu sunt pe aceesi lungime de unda mai ales in bucatarie; iar la brad ce sa zic dc artifical e asa ca in povesti, atunci merita atentia, noi chiar ne gandim serios sa achizitionam unul anul asta, si sa il impodobim in fiecare an cand dorim, sa nu mai depindem pe ultima suta dupa d-astia naturali, insa vrem unul ff bogat in ramurele, adika sa imite bine originalul.

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

fetele, care sunteti hackeriste cum fac sa imi sterg toate urmele de net-uire pe de calculator? Plec 3 zile si taman acum s-a anuntat ca vine informaticianul sa repare reteaua, cica...Si stiti ca eu is pe neve cu netul...Deh...asa-i la noi.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro

Novus- Calmeaza-te, mama, ca dai emotii expeditoarei tale.

In seara asta ne-am intalnit, absolut din intamplare, cu profa de dans si, cum a vazut-o, a inceput: Vreau sa dansez, vreau sa dansez... Ce sa mai zica femeia..Daca vrea, mai incercam din ian, poate acum rezista tot cursul.
Maine avem dreptul sa asistam la cursul de balet al lui Alex. Tare-s curioasa sa vad ce face el pe acolo.

ana

alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009)

ana, merci de explicatii medicale

cit despre cursul de dans al anastasiei, ce se intimpla? eu am remarcat ca maximul cit pot sa stea atenti copiii nostri, la virsta pe care o au, e de 10-20 de min, in functie de interes... apoi le trebuie o pauza. Profa de dans tine cont de ritmul biologic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Pisik- Stiu ca nu raspunsul meul il astepti(musai), dar simt nevoia sa-ti spun lucrul asta...Eu citesc pe bucatele si nu intotdeauna apuc sa raspund atunci cand citesc, iar cand o fac mi se intampla sa incep cu o chestie , pe care nu apuc sa o termin, vin nevala alte subiecte si uite asa niciodata nu scriu ce as vrea si cum as vrea. Sunt convinsa ca toate fetele au fost cu gandul alaturi de tine si de ana, chiar...neexprimaT.Si promit sa-i bomban si eu in gand pe mesterii si iti tin pumnii sa scapati cat mao repede de ei.
Azi-noapte o admirasem pe Adela(m-a impresionat poza in care-si astepta nerabdatoare ciocolata) si (asta chiae imi iesise complet din minte) sa-mi exprim admiratia in fata maiestriei
lui Dodo: pomul, caciula lui Andrei, florile Pogonicei.
Gazulicea e, ca intotdeauna, suuuperba,iar pozele lui Oly le astept la cotitura.

Ina- -Ai putea fabrica tu globuri cu personajele preferate. Iti trebuie hartie colorata, lipici, ceva vopsea pentru pictura cu sclipici si niste boabe cu orez(ca sa faca zgomot)...Le puteti face impreuna si, la final, lipesti o hartie imprimata cu personajul preferat.(daca iti surade varianat asta, imi spui si dezvolt )
Sau, mai simplu, gasesti niste globuri genul asta http://news.webshots.com/photo/2877968120059518639Rjxkwd (nu rotunde, ca sa fie mai usor la lipit), pe care lipeste(pe ambele fete personajul.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric

fetele, care sunteti hackeriste cum fac sa imi sterg toate urmele de net-uire pe de calculator? Plec 3 zile si taman acum s-a anuntat ca vine informaticianul sa repare reteaua, cica...Si stiti ca eu is pe neve cu netul...Deh...asa-i la noi.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

ops, stai sa dau drumul la calcu cu windows, ca banuiesc ca pe asta esti... si-ti zic pas cu pas cum sa stergi urmale, e foarte simplu.

Mergi la inceput

asadar, floric, mergi pe meniul de sus, cauta "unelte"- parca tools e in engleza, daca cumva asa ai windosu; apoi suprimi istoricul si cookies.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

pisikule - multi

chatonel - eu cred ca te-ai imbolnavit special sa stai acasa la caldura, sa vina sarbatorile mai repede, asa-i?
multa sanatate, fa-te bine repede ca ai de urat si colindat ca doar nu o sa lasi motanii singuri, nuuu?

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si jumatate

merci, o sa incerc sa ma fac bine, am primit o plasa de medicamente, printre care si antibio

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Neata gagici,

Io-s acasa, am sinuzita.

asta nu trece, doar se amelioreaza.inhalatii la greu si aspirina saracului.sanatate multa.

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

ba sa treaca, ca io nu o gazduiesc prea mult pe la mine!!!

poate ma supar si o dau pe tuica fiarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Exemplu clar de uitare...si doar am citit in dim asta.
Pisik- ati avut ac fam de mosi ca anul trecut?

Chato - Profa tinecont de varsta copiilor, dar cursul e de la 4 ani, adica e de 45 de min, fara pauze. Anastasia l-a insotit intotdeauna pe Alex la clubul asta de langa noi si la cea mai mica neatentie o zbugea in sala, plangea pe langa usa...toata gama. Cum il si imita in miscari, profa a zis ca ea e dispusa sa incercam, pentru ca se vede ca se antreneaza acasa, simte ritmul, etc. Si am incercat in toamna, cand se tine f bine dupa fetitele din trupa, dar dupa jum de ora se plictisea si vroia afara, ca apoi sa planga langa usa ca vrea inapoi. Asa ca femeia a zis sa incercam dupa Craciun. Se pare ca a tinut minte; ca mi-a zis tanti, ca de vreo 3 sapt, ii zice ca vrea la dans( de cand aude vorbindu-se de Craciun), asa ca tanti a ei mi-a propus sa o duca ea( nu intra in atributiile ei de la cresa sa faca asa ceva), ca eu fix cat e cursul asta sunt cu Alex la Consevatoire si n-aveam cum s-o duc. Acum, daca ne-am si intalnit cu profa, mai incercam o data si...va tin la curent.

Mergi la inceput