Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***374***

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Olga, pe site-ul nichiduta scrie ca masuta cu albastru are: Dimensiuni: 40,6 cm H x 124.5 cm W x 89.5 cm

Te rog, sa-mi impartasesti si mie ideea de ambalaj.

Ian inca nu a facut cunostinta cu "Cars".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Ce preturi bune ati gasit la albume. Bine ca nu m-am aruncat cu capul inainte, caci eu de obicei asa fac. In mall la baneasa preturile sunt cam asa: 120 lei in suport din acela dela Ikea (de acela am folosit acum 2 ani si ni le-am facut singuri - si este acesta mai exact
http://www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/90036207/ ) iar unul din acela de perete este 200 lei. Preturi ametitoare fata de ce ati relatat voi aici.

Olga, mamica lui David iepurasul si 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Olga, ce fac eu este mult mai simplu. Calendar clasic de perete, format A4, dar pe hartie fotografica. Eu chiar acum ma joc in setari, pun poze cu Eva in el si inserez si cate o perlutza spusa de ea de-a lungul timpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Tiza- Anastasia a fost tare matinala. Ora 0 si 16 min. Mai bine zis, eu m-am grabit s-o scot (parca am mai zis), ca m-au dus pompierii la cel mai apropiat spital si nu la al meu (stiam ca asa se intampla, daca mi-i trimit acasa) si nu au vrut sa-mi puna peridurala ca statea sa iasa, asa ca am facut ce stiam de la cursuri si, imediat dupa refuzul anesteziei, s-a nascut. Mi-am tinut doar promisiunea facuta barbatului si nu i-am nascut-o pe 13, in aceiasi zi cu cumnata-mea.
Altfel, cred ca 3 min am apucat sa ma conversez cu aia de la spital si am nascut...NAsterea a fost ca-n filmele alea cu "urgente": initial pompierii nu ma credeau ca nasc, imi luau pulsul, notau locul de munca, etc. Apoi nu stiau cum sa mai goneasca, sa urle din sirene, sa fuga cu masa, iar eu bombaneam furioasa ca vreau la spitalul meu si nici bagajul nu vrusesem sa-l iau cu mine...Amintiri!
Ia sa vedem ce da ...planetarul

Abia astept sa ajunga cadourile la destinatare....
Daca nu-s in zona, cand deschideti cap urmator , sa puneti lista sa marcati in ea primirea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Eu vroiam sa trimit maine mosu' dar fiind 13 (si marti) ma abtin pana miercuri, na, am si eu fixurile mele !!

Il astept si pe al meu cu nerabdare !!
Ilinca, zici ca azi ai trimis ?

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Andiaroro, aha, deci sunt matinali amandoi: Andrei la 3.55 si-a facut aparitia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

In continuare, nu am nici un feeling legat de cea care va fi intermediarul Mosului pentru mine; dar nu-i bai; bai este ca inca nu ma pot hotari ce sa iau eu; imi vin in minte idei care mi-ar placea/incinta mie/pe mine dar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Mie-mi spui!? Si ma credeam inspirata... Pana acum am luat 2 kestii care sigur imi plac mie, dar nu sunt sigura ca or sa-i placa destinatarei... asa ca... le pastrez eu si mai caut...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Mie-mi spui!? Si ma credeam inspirata... Pana acum am luat 2 kestii care sigur imi plac mie, dar nu sunt sigura ca or sa-i placa destinatarei... asa ca... le pastrez eu si mai caut...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Si eu am patit la fel :)), am luat prima chestie care clar va face parte din cadou si la a doua m-am blocat in magazin , maine sper sa ma deblochez
Io acum is nehotarata in privinta cadoului pt mosul de la Moeciu , nu stiu daca e ok adica daca se va bucura copilul cand il va primi, Ada sigur s-ar bucura
Asa ca maine musai dau iar o fuga pana la Real si sper sa mai vad ceva, mai bine sa am doua variante

Mergi la inceput

Bebe_strumf, vezi ca poti sa scrii si frumos ?! ti-am citit caracterizarea si cat de cat te-am citit si pe tine, mult mai usor decat pe forum

Mergi la inceput