Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (95)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

miki, cred ca in curand ar putea un salon de infrumusetare sau o sala de sport sa-ti dea niste bani... ca le furnizezi clienti, cozo e delicios, dar am avut o pb... caramelul mi-a ramas lipit de oala, ori nu s-a racit cat tb , nu stiu.. eu cu caramelul...

mami de fete frumoase:

MARIA si ANDRA si de ingeras

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

trebuie rasturnat din oala imediat ce l-ai scos din cuptor, altfel se raceste si se intareste si acolo ramane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

eu spalam faiantza in bucatarie si l-am rugat pe sotz sa-l scoata, ca eram uda si spumoasa pe maini....
si a mai stat vreo 5 min in cratitza
data viitoare stiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

azi am fost la baby expo si i=am luat costum de mos lui vlad, e asa dragut si frumos..abia astept sa=l vad imbracat
iar pe andra e prima oara cand o port in wrap si a fost un succes, i-a placut la nebunie..si pe vlad ca sa putem sa ne desfasuram in liniste, ca dupa am fost si la cumparaturi, l-am parcat in carut si a fost bine, a si dormit..ce sa mai, n-am mai plecat cu circul dupa noi
m-am intalnit si cu un coleg de servici, mi-a cam tresarit inima cand mi-am dat seama ce putin mai e, parca era mult mai real cand l-am vazut pe el..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

miki asa cum zici tu de trauma voastra
asa sunt eu cu imbolnavirile
am ramas cu sechele de cand a fost antonia racita la 40 de zile
si cand mi-a zis medicul ca daca nu o aduceam murea copilul
offfffffffffffff
tot la fel
de fiecare febra sau raceala sunt stresata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

buna seara dragele mele mamicute

intru repede ca am pizza la cuptor si tb scoasa. am facut 2, una cu ton su una cu sunca si alte minunatii
azi am avut zi de shopping. am ras tot din portofel...daca afla sotul ma omoara ca vreau iar bani.dar el nu stie cum e cu cumparaturile.niciodata nu vrea sa vina cu mine sa vadasi el cum se duce banu.in sch8imb isi da cu parerea.n-am dreptate?

teea refuza orice fel de mancare. v-am mai spsu ca i-a iesit un colt langa incisivii de sus si cred ca asta e motivul,dar ma termina nervos ca imi da peste mana si nu vrea NIMIC. tot ii aduc rata ei preferata si cand o baga in gura hop si eu cu lingurita pana se enerveaza. daca mai continua mult asa cedez psihic

MERGE IN 4 LABUTE CA O SOPARLA. numai pe parchet ii place sa faca lipa lipa si o atrage soba si scaunul ei de masa.

acum savurez un pahar de vin roze si astept sa se coaca pizza si sa mancam cu totii

mada- ce nasol ca te-ai simtit rau..off..pe rand ati furat-o. hai fa-te bine ca tb sa pui la cale lista aia de Craciun

catank- o fi dintisorii.offfff mititica de ea. eu zic iarasi sa continui cu panadol/nurofen. cum papa?

strumph- multumim de colinde. azi am ascultata unele din zona bucovinei. noi in fiecare an invatam o colinda noua specifica zonei si mergem la colindat pe la rude prieteni..pana in 27 dec.mergem inclusiv la tara. ne punem negativ pe cd-player si cantam ca in formatie.e divin

happi- ssa aveti un drum bun pana in germania si va asteptam cu vesti bune

alina- am uitat sa-ti zic. aici la sv avem 4 caini. un lup,husky si 2 pechinezi si toti o ļubesc"pe teez. ea si mai si pe ei.i-ar smotoci putin. toti stau in curte.

yasmi- iubita,pe ce culori ai mers pana la urma pe bucatarie? eu sunt asa nedumerita ca niciodata,parca nimic nu-mi place si orice decizie as lua e una nasoala rau. am fost aici la cineva care face bucatarii si am ales o varianta de culori: pal alb-bej + termopal maro( ala lucios) si am facut si insula. mama zice ca o sa iasa super dar euu sunt asa....nedumerita. probabil ca nu mi-am indeplinit visul de a avea o bucatarie eleganta ( pt mine e stilul ala din lemn masiv)....insa pretul se ridica undeva la 160 mil. doamne fereste
felicitari pt gaze/apa. gata va puteti muta in curand

ailed,miki- tortul ala suna...wow poate il execut si eu de craciun.
ailed- ce fetita nastrusnica ai tu acolo

ieri am decorat casa in interior si acum urmeza in exterior. cand e gata voi pune poze sa ma laut cu arta mea de a decora...glumesc

ma duc la piza aia ca am cam lungit-o

va doresc un wkd minunat!!

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

happy nu ai mai intrat
iti urez un drum bun
cu rezultate pozitive
si cu un andrei ascultator
multi pupici
aveti grija de voi

fetelor cine a iesit ieri din vocea romaniei
ca nu am apucat sa vad finalul

HAI CA DE BINE CE ZICEAM DE RACELI
TOCMAI CRED CA A POCNIT-O PE ANTOINIA
CA A STRANUTAT TOATA ZIUA SI ACU AU INCEPUT MUCISORII

Mergi la inceput

AAAAAAAAAAAAA

alexina mare dreptate ai cu facutul cumparaturilor
si ai luat macar tot ce iti trebuia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Multumesc din suflet! Sunteti minunate!
Sa dea bunul Dumnezu sa ne intoarcem sanatosi si cu vesti bune.

Cami, am sa vb cu preotul la care i- am impartasit azi, am lasat si acatist, sa vedem daca poate veni acasa. Dar ca idee, tot mult dureaza slujba de maslu si acasa?
La VR din echpia Moga a plecat Aldo si in echipa Loredanei a plecat Oana B.
Iti multumesc inca o data si Dumnezeu sa te rasplateasca!

Bagajul este aproape gata, totul in regula lasat ptr Maria, le- am facut baitza la amandoi si suntem gata de drum. Daca as avea o putere m- as culca, ca sa ma pot trezi pe 19 de. Offf.
O sa luam la noi laptopul, avem net si pe tel, o sa va dau de stire!
Ne intalnim maine la cafelutza, sau credeati ca nu mai dau, huh? Asa de plecare!
Somn usor!

Mergi la inceput

happy mercic de info despre VR
mi-a zis sotul ca se poate scurta acasa slujba de maslu
acu e bine sa se citeasca tot chiar daca andrei nu participa efectiuv
e in casa la voi si e de bine
clar
iti dai seama
ne vom gandi la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am asa o stare de fericire ca imi vine sa zambesc tot timpul ... pana si gustul fructului care il mananc acum mi se pare special

delia, alexina nu prea am timp zilele astea pt detalii...ca acum sunt franta de oboseala, maine am musafiri...
alexina, exagerat de mult, o bucatarie 160 mil....nu mi-as permite nici in vise...fara sa ma bag la datorie...si asta nu vrem.
pe scurt culori mobila de bucatarie: lemn lucios capuccino+lateralele si fundul mobilei un fel de wenge mai inchis, blat negru lucios cu ceva argintiu prin el. am ales negru pt ca si plita+cuptor sunt neagre din vitroceramica. faianta pe lung alb cu ceva liniute fine, gresia placa mare lucioasa portelanata crem. o sa merg pe maro+crem+negru+alb+satin in bucatarie si in living. am cumparat si galerii de fier cu ornamente la capeti +draperii (maro si crem) din materiaL ca de sac (la fel cu canapeaua). prize+intrerupatoare sunt de culoare satin iar in camera copiilor : L are forma de stea (la el asta o sa fie tema : cer, stele, luna, soare) iar la I floricica roz si i-am luat si bordura cu printese
alexina, intrebai si de bai: cea de jos are faianta_gresie portelanata lucioasa crem + cateva randuri ciocolatiu iar eca de sus are liliac cu ceva patratele finute si minusculet gri +alb idem. sa imi poev si tu ce alegeri ai mai facut!
nu mai continui ca mie un somnn.... as mai avea eu multeee de pove..

aaa mai ceva: m ati influentat enorm de mult in alegerile facute!!!! stiti ca eu vroiam totul wenge?! si uite ca am si eu pe bej (capucino), crem, alb pana si podele de sus sunt un crem-gri-tenta de mov deschis.

aaa si ce vroiam sa ma laud si ce ma face si mai fericita decat pot fi Lucas sta din ce in ce mai mult in picioruse fara nici un sprijin!!!!! sta singur in picioare!!! imi vine sa il mananc!!!!!!!!

gata am fugit!! sper sa apuc zilele urmatoare sa citesc tot.

si va iubesc!!!

mamica implinita cu 2 comori !!

Mergi la inceput