Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (95)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Micky,m-ai omorat! Mi-ai dat de lucru pentru in seara asta...merg sa fac acel cozonac ca altfel mor aici cu botul pe tastatura.

Eduard Andrei 02.04.2011

vezi ca iese cu coaja mai crocanta, nu pufos ca cel pe acre il stim noi..dar e gustos..
felicitari pt evaluare, sa creasca mare si voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

vai fetele
am facut baie la ambii copii singurica
nu va zic ca sunt lac de apa
si ma doare spatele de mor
ahahahhaha
fug acu sa le adorm impreuna
si apoi ma linistesc si eu
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Ioanna si eu te pup!!

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

ce slaba miscare pe aici
eu ma declar fericita
am adormit fetele singura iar
si acu ascult vocea romaniei
iar in pauze ma voi dusa si spala pe cap
ahahahhaha
sotul e la un maslu cu 7 preoti
unde l-a pomenit si pe Andrei pt prima data
sa ii fie spre folos

Mergi la inceput

ioanna

Mergi la inceput

fetele cu cine tineti la vocea romaniei?

Mergi la inceput

tocmai a cantat febletea mea DRAGOS CHIRCU
mi se pare ca e cea mai tare voce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Cami merci mult! Ce sa zic, sper sa ajunga, il voi suna pe cel care are Urgent urierul aici, ca e franciza si chiarpe sef/ paton il stim. Daca a pus plicul sigur il iau maine.
Iti multumesc din suflet ptr ajutor!
Eu ma gandisem demult ca m- ai putea ajuta, de fapt sotul, cu o rugaciune la biserica, dar nu am indraznit.

Nu am mai intrat ptr ca vinerea am zi de curatenie si vroiam sa las totul pus la punct inainte sa plec.
Ma uit si eu la VR si pana acum, astazi mi- a placut doar Liviu. Sa mai vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Micki, stiu ca la exterior trebuie sa iasa mai crocant ,am citit comentariile...dar, nu stiu unde si cu ce am gresit ca nu mi se pare a iesii ceva.In primul rand mi-a iesit aluatul cam tare, desii am pus exact cantitatea de faina mentionata acolo...in loc de 6 rondele de alea mi-au iesit doar 4 si sincer chiar daca le faceam mai mici nu ieseau 6...era aiurea.In fine...Sa vedem produsul final...momentan sta la dospit in tava si apoi il arunc in cuptorul incins...abia astept sa vad daca imi iese.In general imi ies toate dulciurile dar, la cozonac mereu am avut o slabiciune si niciodata nu iesea pe placul meu.Hai ca te anunt daca a fost doar estetic si necomestibil sau mai putin estetic dar comestibil sau poate se face acum o magie in tava mea si va iesii si estetic si comestibil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Micki, stiu ca la exterior trebuie sa iasa mai crocant ,am citit comentariile...dar, nu stiu unde si cu ce am gresit ca nu mi se pare a iesii ceva.In primul rand mi-a iesit aluatul cam tare, desii am pus exact cantitatea de faina mentionata acolo...in loc de 6 rondele de alea mi-au iesit doar 4 si sincer chiar daca le faceam mai mici nu ieseau 6...era aiurea.In fine...Sa vedem produsul final...momentan sta la dospit in tava si apoi il arunc in cuptorul incins...abia astept sa vad daca imi iese.In general imi ies toate dulciurile dar, la cozonac mereu am avut o slabiciune si niciodata nu iesea pe placul meu.Hai ca te anunt daca a fost doar estetic si necomestibil sau mai putin estetic dar comestibil sau poate se face acum o magie in tava mea si va iesii si estetic si comestibil!

Eduard Andrei 02.04.2011

da, eu ca sa reusesc sa scot 6 am facut un dreptunghi luuung si ingust..si am calculat ca sa-mi iasa macar de 5 cm fiecare..erau mititele, insa au crescut pana s-a umplut oala, dupa care au mai crescut si in cuptor..sa le tii la caldura sa creasca..
sper sa nu fi muncit degeaba..

Mergi la inceput