Daca nu puteti sa ajutati pe cineva, de ce ??

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Kary,tu ti-ai pus in gind sa ma demoralizezi de tot?Am zis ca era geamul usii de la balcon.Si evident ca era bun din moment ce m-am simtit capabila de concurenta c`o amanta tanara,frumoasa si sexoasa.Cartofii prajiti au fost un bonus pai merit si eu cite un dezmat nu?Chiar de nu-i cu peruca colorata sau cu barbatul alteia.
Dar daca ma mai oglindesc putin in geam cine stie ce idei imi vin,nu garantez nika,asa ca fiti cu ochii in 14.

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

adriana....aceleasi 'telenovele' le vizionezi si tu, ca si noi si autoarea topicului si multe alte forumiste care zic 'ele nuuuuu', diferenta e ca tu nu scrii la moment, scrii dupa, exact ca si autoare atopicului si mai veniti sa puneti si etichete. trag insa concluzia ca multe ati vizionat 'telenovela' fara sa va ramana esentialul in memorie. in fine, multumim si tie la fel iti dorim!

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Baby blue esti criminalaaaaaaaaaaaaaa....mi-ai inveselit ziua....

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Mai primiti o gospodina in club?Nu de alta da`fac prajituri si tort.....(Ema...ala)si chiar simteam nevoia sa ma relaxez putin....

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriananton spune:

emanouela...departe de mine gandul sau intentia de a pune etichete si nici de a ma exclude din randul celor care urmaresc telenovele . poate nu ai citit cu atentie ce am scris sau poate nu am fost destul de clara . urarea mea referitoare la porcaiala si telenovele nu era in ton batjocoritor , dar asta e . fiecare interpreteaza cum vrea . cred ca toate persoanele care participa pe forum scriu ceea ce cred si simt .
salutari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

eumanda, sigur ca te primim.:)) cu retete, sortz si mirosind a sarmale..teribil de frustrant! si dc ti mai plange si un puradel aks, esti de-a noastra! sus polonicul!!!!!

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Eu cu tocana,bors...si prajituri....si sort..mai aduc si eu ceva la petrecere?Niste mujdei de usturoi si niste ceapa prajita?Si niste rufe de spalat?

Puradelul a daramat e era de daramat....a facut scandal si a imprastiat faina da` acu` doarme...ioi oare nu mi-o fi rusine....?

Madalina si Eva-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns portugal spune:

ann1907 Cu ce vreai sa o ajute fetele pe Dahrianei ea vrea ajutor? Unde ai vazut ca a cerut ajutor ea a venit pe forum sa anunte ca e amanta eu asta am inteles nimic mai mult.Si daca te doare asa rau inima de problema ajuto. Bafta la ajutat ca poate pentru asa ceva ai timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

off topic, ce fain e numele ines!

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen

Kary,tu ti-ai pus in gind sa ma demoralizezi de tot?Am zis ca era geamul usii de la balcon.Si evident ca era bun din moment ce m-am simtit capabila de concurenta c`o amanta tanara,frumoasa si sexoasa.Cartofii prajiti au fost un bonus pai merit si eu cite un dezmat nu?Chiar de nu-i cu peruca colorata sau cu barbatul alteia.
Dar daca ma mai oglindesc putin in geam cine stie ce idei imi vin,nu garantez nika,asa ca fiti cu ochii in 14.

Whatever happens don`t let go of my hand!

nu ma pricep la demortalizare. pacate cu cartofi prajiti mai fac si eu, la altceva n-am sanse.

dar pe bune? aici e grupa mica si tre' sa cerem permisiunea ce si cui sa spunem? daca nu, apare doamna educatoate cu toiagul si ne da peste degete.
sau ne bagam sub cenusar si asteptam cuminti sa vina tarzan acasa de la vanatoare? ar trebui sa ne multumeasca amanta ca s-a eradicat aruncarea pietrelor. stiti ca in vechime femeile curve erau ucise cu pietre?

hai ca am incalecat pe matura si mi-am luat zborul. la cratita, ce credeati?

Mergi la inceput