Daca nu puteti sa ajutati pe cineva, de ce ??
Am citit subiectul Dahrianei si sunt oripilata! Daca nu puteti sa ajutati pe cineva, de ce mai scrieti? Ea clar este o fiinta slaba, dar voi ce sunteti? Voi, mamele si sotiile cele sfinte, vorbiti de 'caluteala' cu o placere nebuna, ati analizat toate scenariile posibile si din toate unghiurile, pe el l-ati divortat deja si pe ea o vedeati crescand bebele lui, ati ajuns pana acolo sa va speriati si ca va ataca barbatii.. come on..
O intrebati cand gaseste timp sa scrie forum... dar voi, mame cu norma fulltime si poate si cu un job pe deasupra, cum de va permiteti luxul asta?? Pai oricand se poate face un pic de timp pentru niste porcaiala, nu-i asa?
Wow, se pare ca romancele, chiar si cele educate, sunt iubesc telenovelele de proasta calitate.. two thumbs down!!!
PS: Nu sunt nici sora ei nici din familie, locuiesc in Canada, sunt o mama singura, si nu am timp sa va tin voua, mamelor cele neprihanite la suflet', isonul..
Raspunsuri
babyblue spune:
ai cedat cu nervii sau ce ai?
da' ce i plangi atata la cap, ca doar n a murit?
_
Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
Simonna spune:
Of, si eu care-am crezut ca esti Actuala si ne certi...
Da' nu, nu esti Actuala... Da' tot ne certi!
Cine-a zis ca a propus mesajul lui Mitza la mesajul lunii... ca m-am dus sa-l votez si nu l-am gasit... ca l-as vota. "Calutit" ramine pe veci in vocabularul meu, Mitza
Simonna
desprecopii spune:
Am modificat titlul topicului pentru ca era o insulta la adresa forumului DC.
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
ioanaiub spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ann1907 PS: Nu sunt nici sora ei nici din familie, locuiesc in Canada, sunt o mama singura, si nu am timp sa va tin voua, mamelor cele neprihanite la suflet', isonul.. |
tu, mama singura, ocupata, care n-are timp sa ne tina noua isonul, si-a gasit resurse sa citeasca un roman fluviu, cu aberatii pe marginea aberatiilor Dahrianei si si-a gasit unde sa-si verse frustrarile
ar trebui sa luam mesajul tau ca pe o jignire dar nu esti cu nimic mai buna decat noi
ioanaiub spune:
si ca sa-ti raspund la intrebarea: "Daca nu puteti sa ajutati pe cineva, de ce ??"
cine a zis ca Dahriana vrea sa fie ajutata? tu nu te-ai prins ca ea deschide subiecte pe aici doar ca sa se laude, ce "tare" e aea, cum joaca barbatii pe degete, cum stau toti la picioarele ei si implora atentie, cum sterge ea pe jos cu nevestele lipsite de demnitate
oricat s-au straduit fetele pe aici sa-i deschida ochii ea o tine tot pe a ei, doar ea are dreptate ... ea de fapt se astepta sa cadem toate in admiratie, uite domne'asa se traieste cu adevarat, nu ca noi, cu unul-doi copii agatati de fusta, invartind in cratita si mirosind a ceapa
Mik spune:
citat din mesajul lui Simonna Of, si eu care-am crezut ca esti Actuala si ne certi... Da' nu, nu esti Actuala... Da' tot ne certi! Cine-a zis ca a propus mesajul lui Mitza la mesajul lunii... ca m-am dus sa-l votez si nu l-am gasit... ca l-as vota. "Calutit" ramine pe veci in vocabularul meu, Mitza Simonna http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72985 |
Simonna, si eu l-am votat. N-am timp sa-l caut da' pot sa-ti spun ca e in volumul doi, pe la pagina 10, cred.
Ann, te inseli amarnic cu bataia de joc. La inceput toate am tratat-o la modul cel mai serios si ea raspundea la ceea ce voia, insulta (ea Dahriana) pe cine ii trecea pe sub ferestra.
Era, in plus, o lipsa de pudoare manifesta si apoi o lipsa de bun simt elementar si-a facut aparitia.
Ma tem ca nu ai citit tot (cele vreo 50 de pagini). Citeste intii si apoi vorbim.
cleo78 spune:
citat din mesajul lui ann1907 Am citit subiectul Dahrianei si sunt oripilata! Daca nu puteti sa ajutati pe cineva, de ce mai scrieti? Ea clar este o fiinta slaba, dar voi ce sunteti? Voi, mamele si sotiile cele sfinte, vorbiti de 'caluteala' cu o placere nebuna, ati analizat toate scenariile posibile si din toate unghiurile, pe el l-ati divortat deja si pe ea o vedeati crescand bebele lui, ati ajuns pana acolo sa va speriati si ca va ataca barbatii.. come on.. O intrebati cand gaseste timp sa scrie forum... dar voi, mame cu norma fulltime si poate si cu un job pe deasupra, cum de va permiteti luxul asta?? Pai oricand se poate face un pic de timp pentru niste porcaiala, nu-i asa? Wow, se pare ca romancele, chiar si cele educate, sunt iubesc telenovelele de proasta calitate.. two thumbs down!!! PS: Nu sunt nici sora ei nici din familie, locuiesc in Canada, sunt o mama singura, si nu am timp sa va tin voua, mamelor cele neprihanite la suflet', isonul.. |
ann, ea nu a cerut ajutorul. S-a laudat.
Eu m-am identificat in femeia cu copil de acasa si sotul in delegatii. Cand avea fetita mea cateva luni,sotul imi pleca saptamanal si eu ramaneam acasa: nopti nedormite, curat, spalat, burta, haine care nu imi veneau, colici, cearcane, mers la dr, mastita: singura. Nu mi-a fost usor, dar imi dau seama ca se poate si mai rau. Eu macar am avut comunitatea desprecopii, 2 vecine cunoscute aici locuind f. aproape, un grup de suport de aici (mladite) care m-au facut sa trec peste perioada aia grea.
Pt mine Dahriana e o lectie: am si eu o fetita, dar o fac tot posibilul sa o cresc fericita si senina. Dahriana a avut lipsuri mari emotionale in copilarie, de a ajuns in omul cel mai urat de mama ei: "amanta".
P.S. si eu am votatt-o pe matzaila_81. She made my day!!
P.S. nu pot sa ajut un om care nu vrea ajutor. Daca vrea doar mangaieri si pt tot ce face cauta vinovati pt propriile actiuni, acel om nu e de ajutat - acela are nevoie de psiholog.
Si nici sa compatimesc un om barfit ce singur se baga in rahat - daca vrea circ, circ ii ofer.
dana vio spune:
citat din mesajul lui ann1907 Am citit subiectul Dahrianei si sunt oripilata! Daca nu puteti sa ajutati pe cineva, de ce mai scrieti? Ea clar este o fiinta slaba, dar voi ce sunteti? Voi, mamele si sotiile cele sfinte, vorbiti de 'caluteala' cu o placere nebuna, ati analizat toate scenariile posibile si din toate unghiurile, pe el l-ati divortat deja si pe ea o vedeati crescand bebele lui, ati ajuns pana acolo sa va speriati si ca va ataca barbatii.. come on.. O intrebati cand gaseste timp sa scrie forum... dar voi, mame cu norma fulltime si poate si cu un job pe deasupra, cum de va permiteti luxul asta?? Pai oricand se poate face un pic de timp pentru niste porcaiala, nu-i asa? Wow, se pare ca romancele, chiar si cele educate, sunt iubesc telenovelele de proasta calitate.. two thumbs down!!! PS: Nu sunt nici sora ei nici din familie, locuiesc in Canada, sunt o mama singura, si nu am timp sa va tin voua, mamelor cele neprihanite la suflet', isonul.. |
Mai lipsea sa spui "voi, romancele" Daca canadiencele sunt mai de soi decat noi, romancele, mai bine ramai pe site-urile lor. Poate alea sunt mai pe gustul tau.
N-ai timp sa ne tii isonul, dar ti-ai facut timp sa ne faci morala. "Pai oricand se poate face un pic de timp pentru niste porcaiala, nu-i asa?"
Alexandra Maria
14.12.2007