Strumfi & prichindei iulie-august 2011 (26)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui corry_28

Buna dimineata,

Fetelor,copii vostrii la ce varsta s-au intors de pe spate pe burtica?

Am fost la Medlife (la laudatul spital de copii), cu Iustin.
Plange cand mananca.Il apuca istericalele, pur si simplu.Nu o face la fiecare masa, dar si cand il apuca....
Parca vrea sa pape, se vede ca ii este foame, dar nu poate si incepe sa urle...
Buun, deci am fost cu una si am plecat cu alta.
Deoarece nu s-a intors fix sub ochii doctorei, de pe spate pe burta, mi-a spus sa merg la neurologie
Mi-au spus ca la 4 luni, copilul trebuie sa faca aceasta miscare.
Prin urmare, am un morcov
(Cel mare, Matei, se intoarce, dar nu non stop).

Mi-ar fi de mare ajutor raspunsurile voastre!

In rest,
Baita: in fiecare zi (dar citindu-va pe voi, o s-o mai raresc si eu ca este greu cu doi...)
Spalat hainute:separat, cu detergent special, necalcate

Va pup pe toate!

P.S.ma bucur ca v-am cunoscut, dr imi pare fff rau ca nu am avut timp suficient pentru a sta de vorba cu fiecare!
Alexia, habar nu ai ce mult as fi vrut sa te cunosc si pe tine

O mama implinita de: Matei si Iustin * 03.08.2011*

alex a inceput ieri, la 5 luni si o saptamana fix, azi numai asta a facut de dimineata.
am fost la pediatra marti, nimic anormal, totul ok cu alex.
in plus lui ii place mai mult in fundulet decat pe spate, de aceea cred ca s-a intors mai tarziu.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anda82

Multumesc CorrY_28 pentru raspuns.Eu am cu 2 gauri de la Avent,insa puneam mai mult de 2 cupe si se infunda.O sa iau cu 3.In cartea lui Capraru scrie ca spe sfarsitul lunii a 5+a, o mare parte din sugari se intorc de pe o parte pe alta, iar unii reusesc si de pe spate pe burta, cu preciyarea ca 25 la suta nu reusesc aceasta performanta desi sunt normali dpdv neuromotor.Eu yic sa mai avem un picut rabdare, macar pana la 5 luni.A mea fetita f rar se duce si pe laterale, isi ridica picioarele si fundicul si ateriyeaya pe lateral, insa nu se prea da in vand nici dupa asta...o stimuley in centru de activitati atarnand jucarii numai pe lateral sa se intoarca spre ele.In rest daca ii dau manutele nu ma apuca strans ca sa se ridice ajutandu+se de ele se ridica pur si simplu solicitand trunchiul(deci nici al aceasta miscare nu face ca la carte sa se apuce strans de degetele mele si sa+si ridice trunchiul, se ridica fara sa se ajute de membre).
Am inceput sa o mai pun intre perne(asa mi+a spus medicul, ca eu nu as fi fost de acord de la 4 luni)si sta ce sta destul de curbat si se apleaca dupa jucarii si o vad ca nu mai poate ca tinde sa vina in nas).M+am hotarat sa nu o mai pun decat pe burta,atunci cand sunt pregatita sa+i fac fata ragnetelor pe care le scoate dupa cateva minute.

eu am cu 3 gauri de la avent, aceeasi branza, tot se infunda deoarece gaurile sunt la fel de mici.
aventul nu are tetine speciale pt cereale, parca chicco avea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Valentina, http://www.littlewoods.com/child-baby/e/b/2249/s/bestsellers,0.end?bc=23300055
uite si site ul asta.

Anda, bravo pentru gandire pozitiva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Miha merci de urare, pe faza ca intotdeuna. Va pup si eu! Facui si 35 de ani, doar ca sunt trista cu infectia asta a lui Bobo. Am dus din prima urina la doua laboratoare, a iesit la ambele. Azi am mai dus iar in alta parte. Nici pediatra nu se grabeste cu tratamentul, asteptam sa vedem cum mai ies analizele. Ea spune ca mai e si chestie de laborator, un rezultat pozitiv nu inseamna neaparat ca are ceva. Daca are totusi, o sa facem si decalotarea la medic. Andra am cumparat jucarii din plus special pentru bebelusi, daca nu o fi bun altul de unde? Nici alea din plastic nu sunt bune. Si cu salteaua de activitati ce fac, o bag la congelator ca si aia are plus? Si ce mai musca din ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Mamutz La Multi Ani!!!!!!!!

Exista si la Avent tetine pentru cereale,eu le folosesc si pentru laptic,pentru ca Alexia papa lapte AR si este destul de grosut.Sunt tetinele 3m+ CU ROZ cele cu 3 gauri sunt 3m+ cu albastru.Pe lateralul cutiilor de la biberoane sunt explicate(cu poza)toate tipurile de tetine

Mergi la inceput

Tetine Avent pentru cereale :
http://avent-shop.ro/Alimentatie-diversificata/Tetine/Tetina-AVENT-Airflex-orificiu-variabil-x-2buc.html

Mergi la inceput

roxy mersi frumos. daca ai stii de cand ne chiunuim cu bibele de seara . noroc cu tine. ma apuc si eu sa caut prin farmacii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamutz

Miha merci de urare, pe faza ca intotdeuna. Va pup si eu! Facui si 35 de ani, doar ca sunt trista cu infectia asta a lui Bobo. Am dus din prima urina la doua laboratoare, a iesit la ambele. Azi am mai dus iar in alta parte. Nici pediatra nu se grabeste cu tratamentul, asteptam sa vedem cum mai ies analizele. Ea spune ca mai e si chestie de laborator, un rezultat pozitiv nu inseamna neaparat ca are ceva. Daca are totusi, o sa facem si decalotarea la medic. Andra am cumparat jucarii din plus special pentru bebelusi, daca nu o fi bun altul de unde? Nici alea din plastic nu sunt bune. Si cu salteaua de activitati ce fac, o bag la congelator ca si aia are plus? Si ce mai musca din ea...

Mami fericita de Petru Nectarie (30.06.2011)

Cum sa nu fim pe faza iubita? :P

Imi amintesc cu placere ca tu mi ai dat primul link la odiseea sarcinii, cand eu habar nu aveam unde sa o caut. Si uite asa am intrat intr o familie mare si frumoasa.

Imi pare tare rau pentru bobo, uf, sper sa se faca bine in curand. vand asa o mamica devotata si glijulie langa el sigur o sa fie bine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura13

roxy mersi frumos. daca ai stii de cand ne chiunuim cu bibele de seara . noroc cu tine. ma apuc si eu sa caut prin farmacii.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si Alexandru 01.07.2011

Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crudiutalida spune:

Fetelor mersi pt raspunsurisunteti niste dulci ,ca de obicei!
Nu ma mai stresez ,ma indop cu ceaiuri,vad ca s-a mai linistit,inainte plangea cand o puneam la tata,incercam sa mulg si era f putin,acum bebe papa,doarme,e vesel...inseamna ca ceva ceva papa el acolo,asa ca las copilul la tati si nu mai incerc cu LP cum a zis dr. ca mai rau o stresez...bine c a nici nu a vrute isteata fata mea...stie ce-i mai bun pt ea
adra_bellmersi pt raspuns,s-a nascut cu 2760g,mai mititica,noi suntem inalti(1.70 eu,1.85 sotul) dar nu prea grasi,asa ca are cu cine semana siluetaiar ea are 61 cm
De ce cred ca nu mai am lapte suficient?
pai nu mai erau sanii ca inainte,ii simteam plini mereu,bebe in 5 min se satura ,si acum suge non stop,e agitat dupa tati,cred ca o fi fost si puseu...dar de ce a luat doar 200g in 3 saptamani?
Eu eu am fost pro alaptare si imi doresc s-o alaptez cat mai mult,acum vedem ce va fi...oricum de cand nu o mai stresez cu LP vad ca ii e suficient ce suge...dar seara se mai agita....asta e ce sa facem...ne indopam cu ceaiuri!
Va pupam si fugim si noi la plimbare

Mergi la inceput