Strumfi & prichindei iulie-august 2011 (26)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria2mami

Heloo mamici frumoase
Discutati de scutecele de la Babylove de la DM........sa nu bat tot Bucurestiul, spuneti-mi unde ma duc la sigur sa le gasesc, la care din magazine...ca m-am saturat de pampers!

Mamica de Luca 05.08.2011 & Maria 29.05.2003

gasesti in magazinele DM, iar adresele le gasesti pe net, care e mai aproape de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda82

Dupa o zi de cosmar intru si eu bebelina doarme...
Miha, nu-i dau apa...dar ce a scos arata ca apa.
In ultimile 3 zile nu mi-a mancat decat max 500 mlAstazi am observat-o ca e mai calduta si i-am luat temeratura rectala care era 38,1.M-am panicat evident si am sunat dr de familie.Mi-a spus ca nu poate sa vina sa o vada, m-a intrebat daca i-am dat ceva care-i depaseste toleranta, daca ii curge nasul, daca tuseste la toate raspunsul a fost nu.A spus ca e posibil sa o doara urechiusele si sa-i iau de la farmacie ceva pentru asta(nu am hartiuta pe care am notat oricumceva cu b...) si sa-i pun supozitor cu novocalm pt copii.Am insistat sa vina sa o vada, dar mi-a zis ca e plecata din localitate.Nu m-am dus sa-i iau chestia aia pt ureche, deoarece nu cred ca o dor urechiusele, cand o apas nu are nicio reactie.

Am sunat dupa aceea medicul pediatru care mi-o vede si mi-a spus ca doar ce a iesit din garda si e f obosita si nu poate veni ca are si ea nepotelul cu febra.Mi-a zis sa i dau Nurofen sirop si sa vin la cabinet maine.

Temperatura i-a scazut la 37.7 a adormit, iar eu acum o sa stau treaza sa vad ce se mai intampla.

De manifesta cu planset ascutit dintr-o data, cand ii dau biberonul, tocaie tetina insa nu vrea sa suga...molfaie pur si simplu tetina, iar cand incepe sa planga isi baga pumnul in gura si il suge nervoasa sau se repede la incheietura mainii.Inainte nu avea reactia asta isi sugea manutele asa calm...Ma intreb oare e posibil la 4 luni jumatate sa se intample ceva la gingie?

Nu am fst la urgente la recomandarea pediatrului, care mi-a spus ca temperatura nu e mare , mai ales ca e luata rectal, si mi-a spus ca mersul la urgenta nu e o solutie mai ales ca e epidemie de viroza.Acum astept pana maine.

offf, imi pare tare rau! Sper sa fiti bine!
Si F are momente cand e nervos, altfel toata ziua baleste si-si tocaie manutele si cred ca e f posibil sa fie dintisorii, am inteles ca dor si cand cresc inauntru, nu doar cand sparg gingia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaruxi spune:

Neatza!

Anca28, poate e asa de la dintisori care dor atunci cand cresc, chiar daca nu se vede nimic, ei cresc in gingie prima oara. Oricum nu a avut temp., daca ai luat-o rectal se scad 0,5 unit.

Alexia, felicitari pentru performantele Ruxandrei!

La multi ani Rares de Mady!

Of, cat de rea e lumea asta si cat de mult le place sa manance...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

[quote]citat din mesajul lui maria2mami

Heloo mamici frumoase
Discutati de scutecele de la Babylove de la DM........sa nu bat tot Bucurestiul, spuneti-mi unde ma duc la sigur sa le gasesc, la care din magazine...ca m-am saturat de pampers!

gasesti in magazinele DM, iar adresele le gasesti pe net, care e mai aproape de tine

Multumesc frumos, sa inteleg ca le gasesc in fiecare magazin...

Ma duc maine la crangasi, e cel mai aproape de mine

Am cump revista Mami, si au cadou un pachet de servetele babylove 30 buc...............eu folosesc aceasta marca de servetele de cand sa nascut Luca fffoarte buneee si foarte umede in cutie de plastic 120 buc...le-a adus nasica din Ger....avem rezerve pt un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2011 spune:

Capitol nou!

Mergi la inceput