Strumfi & prichindei iulie-august 2011 (26)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Am salvat si eu informatiile pentru diversificare, dar sigur o sa am intrebari la momentul respectiv. Una e cand incepi pe propria piele si una cand doar citesti.

Eu mai astept, cu toate ca Imi efectiv se uita foarte atenta de acum dupa absolut tot ce mancam. Dar daca se zice ca bebeii cu LM incep diversificarea la 6 luni atunci o sa mai asteptam. Mai mai ca maine face si a mea 6 luni. Deja mi e dor enorm de perioada cand se nascuse!! Dar doar mi e dor la nivel de gand si sentimente, nu stiu daca as mai vrea sa trec prin toata perioada aia din nou!!!

Eu saptamana asta am pus o la somn 2 nopti in jur de 9.30-10 seara si alte 2 nopti intre 7-8. Nici o diferenta. Adica s a trezit cam la 1 ora jumate in timpul noptii sa pape.

Noi in casa avem un 'bearded dragon' http://www.the-lizard-lounge.com/content/gallery/lizard-pictures/bearded-dragon-pictures-1.asp de care sotul e foarte atasat si el merge saptamanal la pet shop sa cumpere greieri si mai stiu eu cu ce l hraneste (el zice ' crickets' 'Locusts' ). Si in general o ia si pe Imi sa admire iepurasii, hamsterii si ce animalute vad ei pe acolo. Azi mi a zis ca Imi a fost cea mai atrasa de pestii din acvariu!! Ce dulce!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

MihaelaHeg, tu ma intrebai ce vaccinuri am facut la 4 luni. Aici se fac 5: DTaP, PCV, Hib, Polio, RV. Din cate am inteles DTaP a fost cel cu probleme, care l-a agitat atat.

Mergi la inceput

Ilida, multumesc de raspuns.
Vad ca asta e a doua noapte dupa vaccin si nu e nici o urma de febra!
Va sarut pe toate dulce si va urez o noapte linistita! Eu is terminata de somn asa ca am fugit! Imi s a culcat la 8.15 si deja are o trezire, pe la 11, deci ma duc sa mai prind si eu ceva somn. Va pup!!!! Pe maine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Buna serara si de la noi

Am sa raspund si eu la discutia de diverisificare:

- eu m-am ghidat cu Ana dupa siteul wholesomebabyfoods.com pe care vi-l recomand cu cea mai mare placere.
- am inceput cu cerealele de orez fara prea mare succes, Ana avea 6 luni fara cateva zile. Cu toate ca a fost o mare mancacioasa, cerealele nu le-a vrut
- legumele i le-am introdus treptat in alimentatie, cate una la 3 zile, morcovii destul de tarziu din cauza continutului ridicat de nitrati. Oricum, daca ii faceam piure de morcovi ii aruncam prima apa in care ii fierbeam. Deci legume gen:fasole verde, carotf dulce, dovleac primele
-fructe: prune,avocado,caise,banane,pere

Nu i-am dat niciodata fructe seara din cauza vit C din ele ce o agitau

Dimineata masa de fructe, eventual cu iaurt(dupa 8 luni) sau cu o lingurita de cereale in ele.
NU i=am prea dat sucuri decat f rar, am preferat sa ii dau fructul pasat.

Pentru copiii cu probl cu burtica, toate fructele ce incep cu p sunt laxative:prune,pere,piersici,pepene,etc

de ex, daca ii dadeam dimineata prune, la amiaza puteam sa ii dau ceva cu orez

Carnea ma introdus-o dupa 8 luni

Branza de casa am incercat cu LM si mi-a iesit asa ca i-am cumparat din comert.

Iaurtul intotdeauna simplu pt bebe si ii puneam eu fructele in el, e mai bun si mai sanatos.

Acum cu Filip, stau f prost cu timpul si dupa lungile discutii cu Cristina, ea lucreaza in domeniul, am ajuns la concluzia ca in faza 1 a diversificarii voi cumpara borcanse organice. Nu am timp sa pregatesc 1 lingurita de dovleac sau 2 lingurite de fasole verde. Cand va ajunge sa pape 1 borcan/zi atunci ii voi face in casa. Pe borcanasul de organis scrie doar organic , fara conservati sau aditivi...nici macar acid absorbic nu contin.

Sper sa va fie de ajutor unele informatii.

Va

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tc spune:

Mihaela noi avem 2 acvarii in casa si Alex este absolut fascinat de ele. Cand este mofturos si nimic nu ii convine acvariul este ultima solutie si sta si cate o ora in fata lui. Problema este a treb sa il si tina cineva

Mergi la inceput

Neata la toate fetele!

La multe lunite sarbatoritilor zilei:
FETITA de mihaa
FILIP de lissa_ana
TUDOR de eska

Imi de vreo 1-2 saptamani doarme pana in jur de 2-3 in cosulet la ea, dar din cauza ca dupa ora 3 sunt tare obosita, o iau cu mine in pat si o alaptez la orizontala... ceea ce nu as fi vrut sa fac, dar oboseala asta ma termina. Sper sa se reglementeze in timp.

Andreea, ma bucur tare ca i plac si lui Alex pestii. Si mie imi plac acvariile.

Lisssa, cand vrei a incepi diversificarea la Filip?

Mergi la inceput

O duminica frumoasa tuturor fetelor. Va pup dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Neatza...noi suntem un pic atinsi de raceala,are rares ceva mucii dar nu de speriat sa zic ca il aspir de 2 ori pe zi,pe mine ma cam doare capul si spatele,razvi zice ca il cam doare gatul si a vomitat aseara o data dar cred ca a fost de la o furculita cu varza pe care a mancat-o.....am pus de o ciorbita poate ne mai ajuta....

o duminica frumoasa!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

neata si de la noi
eu sunt complet fascinata de cate pot face astia mici de la o zi la alta totul este altfel !!! Ieri ati vazut cum statea frumos in fund :) eu o culc ea se ridica , nu am cu cine ma intelege, decat daca o leg poate . Azi de dimineata era in pat la noi sa o schimb si am pus-o pe burta sa inchid niste capse si ea s-a intors pe state !!!
ps: va invit la vizioanare pe fb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

la multe lunite !!!
FILIP de lissa_ana
TUDOR de eska

Mergi la inceput