Strumfi & prichindei iulie-august 2011 (26)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxiiiii spune:

Andra in principiu si eu tot cam asa mi-am pus ordine in idei numai ca eu incep de la 5 luni..practic cu sucul de fructe am inceput la 4 luni si o saptamana iar cerealele ii le dau pt ca mandra mea are la 5 luni fara o saptamana 6 kg!!! E la limita inferioara asa ca celelalte mamici, va rog nu va mai plangeti
Oricum pe mine nu greutatea ma streseaza sincer, pt ca este logic faptul ca fiecare copil are ritmul lui, si oricum recupereaa ca doar nu va ramane la 6 kg vesnic :)

Cat priveste lingurita, v-am mai spus, Sara adora lingurita, si laptele tot cam as l-ar vrea dar ma bucur ca macar nu vom avea probleme de acomodare.

Biscuitii ii mai aman si cred totusi ca ii voi face in casa...o sa ma mai documentez la retete si va anunt daca gasesc ceva.

Nu am apucat inca sa citesc linkul dspre borcanase dar o sa imi fac mai tarziu. Dar eu am o parere fff proasta despre ele...adica in opinia mea ele reprezinta o solutie cand pleci de acasa si nu ai conditio sa prepari hrana proaspata ...cand vad teremenele de valabilitate de un an ma apuca rasul...vorba sotului...alea sunt de pus intr-un buncar, in caz ca se intamplaceva sa le ai acolo ca termenul oricum e ok :))
Eu am 2 prietene ai caror copii mananca numai borcanase si imi cer scuze daca cumva mai e pe aici vreo mamaica care le-a folosit in exces...dar parerea mea e ca ar trebui retrsase dupa piata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tc spune:

Cum adaug semnatura?

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tc spune:

Cele care ati cumparat girafa Sophie ati luat jucaria sau inel de dentitie? Ma uit acum pe site la ei si au si inel de dentitie mai ieftin.

Voi de un de ati comandat si cu cat?

Mercic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Andreea, jucaria
Ruxi, eu stiu pe cineva care si-a hranit copilul pana la 2 ani cu borcanele.
Eu i-am dat, numai in deplasari si numai pana pe la 10 luni. Apoi o perioada de cateva luni plecam cu termosul cu supa, gentuta frigorifica, castronel, lingurita, o puneam in carucior si-i puneam un prosop pe ea. Dupa care, in concediul de vara, cand avea un an jumate, era deja mare si manca la restaurant, de preferat peste, stiu ca la 2 Mai numai peste a mancat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristelle25 spune:

Buna ziua si de la noi!!
Fac pauze mari si apoi ma chinui sa recuperez
Andreea, intri la profil personal, edit ca sa bagi semnatura
Fetele dragutele multumim de urari Miha, Lori , Edelweiss!!
Mamutz , Lori cu intarziere va urez si eu La multi ani!!
La multi ani Eric si Ana-Maria!!

Noi raportam 8,100 kg si 68 de cm care au fost masurati pe 2 decembrie ..Am inceput sa ne intoarcem pe burta pe 18 noiembrie la 4 luni si 9 zile..
Nu manifestam interes fata de altfel de mancare cu lingurita sau cu biberon in afara de lapte asa ca diversificarea poate sa mai astepte..am incercat sa ii dau cerealele cu lingurita si nu le vrea de aceea le-am pus in bibe..in ultimul timp oricum papam numai LM si numai ocazional cereale..
Jucariile nu le-am sterilizat..suzeta zilnic si biberoanele dupa fiecare folosire..hainele le spal cu ale noastre la 40 de grade folosesc si dezinfectant si apoi le calc ..am inceput de la vreo 2 luni ..bebe n-a patit nimic..
Nici mie nu imi place sa imi zica pediatra multe si marunte..am noroc ca cea la care ma duc e foarte aglomerata si consulta pe banda rulanta..la obiect si atat..pana acum n-am avut probleme ..mi-a zis sa ii dau cereale ..am incercat din curiozitate dar daca vad ca el prefera tot lapticul nu il fortez..ultima data mi-a zis ca as putea sa incep cu cartof dulce si alte legume...dar daca puiul meu nu vrea nu fortez..am incercat cu suc de mere intr-o zi ..s-a strambat..alta zi suc de morcovi..la fel..asa ca mai asteptam...Programul e la fel ne culcam la 22.00 ne trezim la 07.00..Sigur am uitat ceva ..ca de obicei
Va

mami fericita de strumf Vlad Rafael (9 iulie 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

La multe lunite
ERIC de lulusor77

ANA MARIA de fecian!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea_tc

Cum adaug semnatura?

multumesc

contul meu/profil personal/editeaza profilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

La multe lunite ERIC de lulusor77 !

La multe lunite ANA MARIA de fecian!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

Andreea_tc girafa Sophie am luat-o de pe siteul napati.ro cu 52 de lei si transportul m-a costat 25 de lei, insa dupa ce am comandat-o am mai gasit-o pe un site cu 5 lei mai ieftina, dar nu mai stiu site-ul.Gaza mea nu e interesata de ea.Adora in schimb niste zornaitori la set luate de la Kaufland, viu colorat esi usoare.Sper sa se joace si cu girafa.

Fetelor, fetita mea a vomitat de 2 ori putina apa.De la ce o fi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

andreea daca vei comanda girafa da si mi eun telefon, sa o iau si eu si sa platim doar o data transportul pleaseeeeeee!
nu te sun acum ca e tarziu si pana maine sigur uit

Mergi la inceput