Strugurasi de Sept-Oct 2011 *13*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_toma spune:

buna fetelor,
ma doare gura oficial de la cat ma vb de azi dimineata cu Iancu se pare ca azi e ziua in care vrea doar sa vb cu el, altfel plage neconsolat.Ce subiecte de conversatie poti sas ai timp de 5 pre cu un bebe de 3 luni, cred ca am vb despre tot ce imi trece prin minte, si am epuizat toat.
Acum in sfarsit sta in leganut si vb cu jucariile.

o mie de fetelor bolnavioare si copilasilor, aveti grija de voi si sa treaca repede.

Jade eu am iesit cu Iancu a doua zi dupa vaccinul de 2 luni , chiar am fost si am facut screningul auditiv si ecografia de sold , deci a mai intrat si in contact cu germenii de pe holul clinicii, dar multumesc lui DD nu a patit nimic.

anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)

Mergi la inceput

Eu vigantolul il dau pana se termina sticluta, nu stiu sincer daca e bine dar de ce ar mai scrie astia pe prospect ca e valabil daca nu ar fi.

Gata fug sa fac curat ca azi imi vine printesa(nepotica) si trebuie sa aiba unde sa faca mizerie, deabea astept sa o vad nu am vazut-o de 3 saptamani , deci cred ca maine si poimaine spun pas forum, ca cred ca o sa imi acapareze tot timpul, eu inca nu sunt obisnuita sa ma impart la doi pui, dar trebuie ca ea e una din cele doua mari iubiri ale mele.

Mergi la inceput

mai nou Iancu nu isi scoate pumnul din gura nici ca sa gangureasca , vb asa cu el in gura cred ca ii plac zgomotele scoase, adevarul ca sunt fff haioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Jade,sarumana :)

Sei, eu ii dau vit D3... si o arunc la o luna (nu vreau sa risc)

Anca, spor la facut curateni. Povestestei despre adolescenta ta lui Iancu :P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

fetele care au facut cezariana , la voi mai este tare in zona taieturii ? o simtiti la mana daca o atingeti ?
v ati dat cu ceva citatrizant pe ea ?

_

de T 3+

Mergi la inceput

gata am pus o masina de rufe la spalat, una de vase si am asezat patul, dupa mine consider curatenia gata.Defapt e prea frumos afara ca sa il tin pe bebe in casa deci ma duc la spalatorie sa spal masina(se considera si asta curatenie nu?).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

fetele care au facut cezariana , la voi mai este tare in zona taieturii ? o simtiti la mana daca o atingeti ?
v ati dat cu ceva citatrizant pe ea ?

_

de T 3+

Jade, da la mine e tare. Nu dau cu nimic acolo :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

merci de raspunsuri, mai astept, in special pt cadou nasi

jade, eu nu mai am tare, doar amortita zona. nu dau cu nimic.

eu am facut intindere la un muschi de pe spate, de la atata leganat cred... nu stiu cum ma descurc azi cu pitica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Si la mine e tare, a fost si cicatricea veche intarita, nu cred ca o sa treaca pt ca acolo e tesut cicatrizat care in general nu are elasticitate. Eu mai am si acum un fir care nu vrea sa iasa de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

La multe lunite George , Alexia , Petru , Nourah

sanatate fetelor bolnavioare!

Mergi la inceput