a disparut subiectul de la cafeaua de dimineata???
offf chiar imi pare rau!!!
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
Raspunsuri
ramiris spune:
Eu sper sa nu dureze o luna, poate face psihologul ala minuni si se intoarce mai repede.
Oricum e nashpa ca pierdem episodul cu sarbatorile de iarna, Intotdeuana am fost curioasa cum se impart donjuanii intre nevasata, copil si amanta in perioada asta.
Si eu mi-am luat cana de cafea si m-am infiintat in fata monitorului, noroc ca m-am culcat devreme aseara si am gasit totusi o pagina necitita.
Matzaila_81 spune:
Pai s-a inchis subiectul respectiv dar nu inseamna ca noi nu putem sa-l continuam pe al nostru, este?
Oricum,se va intoarce cu siguranta dupa ce se va regrupa. Acum probabil vorbeste singura in oglinda si-si spune ce desteapta si deosebita este si cum femeile alea rele de pe forum au intuit asta si sunt invidioase.
+31
CorinaDani spune:
am postat reteta pentru prepararea iepurelui salbatic, la sectiunea culinara. spor la gatit si pofta buna, sa-mi spuneti cum v-a iesit
ramiris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Matzaila_81 Pai s-a inchis subiectul respectiv dar nu inseamna ca noi nu putem sa-l continuam pe al nostru, este? +31 |
Eu propun sa dezvoltam pe tema "Cat e dificile credeti sunt sarbatorile de iarna pentru bietii soti adulterini? Dar pentru amante? Dar pentru sotiile inselate?" ca sa fie totusi un subiect de sezon.
cleo78 spune:
deci eu totusi, am o dilema. s-a calutit? Nu am amanunte din partea aia...
(imi plac la nebunie telenovelele interactive)
ramiris spune:
citat din mesajul lui cleo78 deci eu totusi, am o dilema. s-a calutit? Nu am amanunte din partea aia... (imi plac la nebunie telenovelele interactive) www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
De calutit s-a calutit, nu e clar de cate ori.
CorinaDani spune:
eh, curioaselor ! de cate ori se pot caluti doi amanti, in 3 zile petrecute la munte, aflati pentru prima data in intimitate ? inmultiti, impartiti, scoateti radical si adunati constanta "pi", va rezulta un interval de valori
Rufus spune:
Mai, mie imi place asta cu calutitul. Cine a scos perla? M-a binedispus si i-as da o floare...
Suna tare bine. Si este foarte sugestiv. Exprima exact starea de fapt si mobilul partenerilor. Dupa mine nu e ceva jignitor...e pur si simplu imaginea perfecta.
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
marius spune:
citat din mesajul lui CorinaDani eh, curioaselor ! de cate ori se pot caluti doi amanti, in 3 zile petrecute la munte, aflati pentru prima data in intimitate ? inmultiti, impartiti, scoateti radical si adunati constanta "pi", va rezulta un interval de valori Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) |
Musai sa derivezi rezultatul altfel iese prea mult si ne apuca ciuda.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa