Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (94)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

saru'mama mamici ....hello bebyci
sunt anna
m-am gandit sa va scriu eu in locul mamicii mele ,ca si asa am destul timp liber...adica sunt mai organizata ca ea si stiu sa imi dozez timpul pt toate
pai de ex azi dimi m-am trezit pe la 9si=un pic...m-am spalat schimbat si dat jos din pat (toate cu ajutorul mamei)si m-mapucat de treaba..o si cata aveam ....cum sora mea e asa dezordonata intai m-am apucat sa-i ordonez sertarele ..si i-am pus dresurile impreuna cu chilotii si maieurile....nu o inteleg de ce si le tinea separat....mi-a luat ceva timp ,ca le-am tot mutat dintr-un sertar in altul ba unul ramanea gol,ba altul nu se inchidea..mi-am dat seama ca treaba e gata cand mi-am prins degetele...deci erau puse bine de s-a dus pana la capat sertarul....am mers mai departe....hop raftul cu carti..pai iar dezordine...erau niste planse de desen pune intr-un dosar..pai de ce mai deea le tii ascunse daca tot le-ai pictat si uite cum i le-am expus eu....cei drept pe sub birou..dar poate vreun paianjam mic vine la expozitie....dupa o tura cu scaunul cu roti am zis sa vad daca mama a mai aspirat si ea pe sub calorifer si m-am strecurat intre patut si calorifer....cam strmt....eu echilibru nu prea am asa ca tinundu ma de gratiile patutului ma tot balsansam si mi-am lovit dovleacul, a se citit capul, pe toate partile....cand in fata cand in spate....nici nu mai stiam ce sa fac sa plang sau sa rad....am scapat si din asta si m-a anuntat mami ca-i ora mesei...am halit vreo200ml de cereale cu lp si inca o tura cu masinaria mea preferata ....apoi m-a luat mama pe pe sus ca cica ma cauta cineva la etaj..mos ene...m-a mufat..m-a azvarlit in patut si am adormit....acum abia astept sa ma trezesc si daca prind usa deschisala bucatarie o sa fiu putin ocupata dde la 14-16....
pupiciuri la toata lumea....semnat anna nazdravana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

Deea: noi suntem acum in toi cu pojarelul. A debutat cu bubite mici (semanau cu cele de la caldura) pe frunte chiar si intrau in zona cu par, apoi pe la barbita (si eu am zis ca si tine inital ca-i mai apareu la gurita rar cate una doua) apoi pe spate la greu s-au inmultit ieri toata ziua si acum sunt destul de intelse, apoi pe burtica. Dr de aseara care ne-a diagnosticat a spus ca vor cobori si pe picioare pe masura ce vor disparea cele de la fata si asa mai departe in ordine in care au aparut.
hai ca mai e putin pana la ora 14 cand vine dr ta...
sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

delia dupa 4-5 ani de la nastere?? sau copilul mai mare sa aibe 4-5 ani??? uite I avea 3 anisori si cateva luni cand l am nascut pe L si a fost si este indragostita de el inca din prima clipa. e topita dupa el....
apropo, aseara cand il tundeam a venit in baie....necajita tare, jale mare ca ce ii facem lui Luchi...de ce ii taiem parul, sa il alsam in pace mai un pic si il lua ea in brate sa fuga cu el sa il scape de noi monstrii

mamica implinita cu 2 comori !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

sunt anna
m-am gandit sa va scriu eu in locul mamicii mele ,ca si asa am destul timp liber...adica sunt mai organizata ca ea si stiu sa imi dozez timpul pt toate
pai de ex azi dimi m-am trezit pe la 9si=un pic...m-am spalat schimbat si dat jos din pat (toate cu ajutorul mamei)si m-mapucat de treaba..o si cata aveam ....cum sora mea e asa dezordonata intai m-am apucat sa-i ordonez sertarele ..si i-am pus dresurile impreuna cu chilotii si maieurile....nu o inteleg de ce si le tinea separat....mi-a luat ceva timp ,ca le-am tot mutat dintr-un sertar in altul ba unul ramanea gol,ba altul nu se inchidea..mi-am dat seama ca treaba e gata cand mi-am prins degetele...deci erau puse bine de s-a dus pana la capat sertarul....am mers mai departe....hop raftul cu carti..pai iar dezordine...erau niste planse de desen pune intr-un dosar..pai de ce mai deea le tii ascunse daca tot le-ai pictat si uite cum i le-am expus eu....cei drept pe sub birou..dar poate vreun paianjam mic vine la expozitie....dupa o tura cu scaunul cu roti am zis sa vad daca mama a mai aspirat si ea pe sub calorifer si m-am strecurat intre patut si calorifer....cam strmt....eu echilibru nu prea am asa ca tinundu ma de gratiile patutului ma tot balsansam si mi-am lovit dovleacul, a se citit capul, pe toate partile....cand in fata cand in spate....nici nu mai stiam ce sa fac sa plang sau sa rad....am scapat si din asta si m-a anuntat mami ca-i ora mesei...am halit vreo200ml de cereale cu lp si inca o tura cu masinaria mea preferata ....apoi m-a luat mama pe pe sus ca cica ma cauta cineva la etaj..mos ene...m-a mufat..m-a azvarlit in patut si am adormit....acum abia astept sa ma trezesc si daca prind usa deschisala bucatarie o sa fiu putin ocupata dde la 14-16....

------------------------------------------------
de 2x fericita....Anna Theodora (07.03.11) si Andreea Stefania (14.12.99)

anna nazdravana!!
cunoastem mami, cunoastem..si noi avem asa un exemplar acasa...si preferata lui e tot camera surioarei care e mereu cu toate aruncate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

sunt anna

------------------------------------------------
de 2x fericita....Anna Theodora (07.03.11) si Andreea Stefania (14.12.99)

mi-ai facut ziua mai frumoasaaaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Hello, hello

Iar am chiulitiar am o biblioteca de citit din urma
Sper ca toata lumea e bine sanatoasa!!!
Chiulitul a fost ca am fost plecati, de 1 decembrie am planuit un city-break la Sibiu si a fost super, am stat 3 zile, ne-am plimbat prin Piata Mare, tati a fost si in Dumbrava cu prietenii, eu si Alex am stat cuminti in camera de hotel si ne-am facut somnicu de frumusete ca era prea frig afara de plimbari in aer liber.Alex a papat borcanele de fructe in deplasare, dar legumele nu-i plac din borcan,doar gatite proaspat, deci a papat titi de pranz.
Seara ieseam la restaurant si tare greu am gasit locuri cu zone de nefumatori pe bune. Vineri seara am iesit la masa la Dobrun si am fost tare incantata pt ca papa a fost super,zona de nefumatori foarte vasta si pt Alex au adus un scaunel de bebe superb,rustic, in acord cu localul. Pacat ca ceva ore mai tarziu a luat foc localul si a ars aproape in intregime
Dupa Sibiu am fost in vizita la bunici ca pe anu asta nu mai plecam de acasa ca-i frig si e de groaza cu atatea haine dupa noi, asa ca de sarbatori stam cuminti la noi acasa.
Voi planuiti sa plecati de sarbatori cu bebeii in concediu?

Va pup si o zi faina!

fericita de Alexandru (11.04.2011)

Mergi la inceput

cand copilul mare are 4-5 ani... evident sunt si exceptii, yasmy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

offf miki....cat am citit m-am pus in locul tau....cum m as simti sa imi zica sau sa se comporte asa cu mine Iasmi... chiar doare tare!! nu stiu, nu poti incerca in wk sau intr-o seara sa il lasi pe tati cu andra sau pe cineva si sa petreceti 1-2 ore doar voi doi plecati undeva??

bbyasmi, am incercat si se pare ca n-are efect ep termen lung. oricum zilnic cat doarme andra am ore care le petrec numai cu el. de cand am nascut, timupl nostru, al meu si al sotului este cam 80 %vlad si restul andra..ea solicita atentie doar cat ii dau sa manance, o schimb si cam atat..mai nou de cand cotrobaie, ceva mai dificil ca trebuie sa o iau din locurile periculoase..in rest numai el..
pe el inca il tin in brate mult timp, ca pe un bebe, simte nevoia sa stea la pieptul meu lipit, desi are 18 kg si ma rupe spatele efectiv pe el il adormim cu randul, ori eu ori sotul stand in pat lipt de el..toata ziua si toata noaptea incercam sa-i oferim si sa-i aratam cat de mult il iubim , si verbal si non-verbal..
si totusi el sufera, dar rau..se pare ca are perioade cand ies la suprafata, nu e tot timpul asa..cum a fost saptamana asta nu l-am vazut niciodata..
poate ca o sa apelez la cineva specializat totusi..nu mai stiu nici eu..

Mergi la inceput

anda, nop... ca n-avem unde... ca n-are tati concediu...,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Miki Nu ma plang ca e asa greu cu L, ca doar de asta stau acasa 2 ani, ca sa am grija de ea! Pur si simplu ma gandeam ca eu nu pot face fata unui bebelus hiperactiv ca ea si imi faceam probleme cum ma voi descurca cu ea cand va creste ... ma apuca uneori o teama asa ca nu ma voi descurca, daca acum am momente cand imi pierd rabdarea, dar atunci cand va fi mai mare? Deja face niste crize de urlat cand nu-i iese ceva, ieri a urlat o jumatate de ora pentru ca nu o lasam sa traga de perdele, ea se ducea acolo, eu o tot intorceam inapoi si ii spuneam ca nu e voie si tot asa de cateva ori si pana la urma de nervi s-a pus pe un urlat cred ca o mai suparau si dintisorii de era asa nervoasa incat am dus-o inapoi la perdea.
Ziua o port in port-bebe, dar ea nu mi-a adormit niciodata acolo, doar in brate!
Legat de comportamentul lui Vlad nu stiu ce sa spun , efectiv nu stiu! Cred ca e destul de marisor acum si ar constientiza mersul la un psiholog, sa nu ramana cu impresia ca are el o problema, ca ceva e in neregula cu el si sa se inchida si mai mult in el. Este doar o situatie temporara care va trebui sa-si gaseasca rezolvarea.

Pup toate mamicile care mi-au transmis cate un gand bun

Mergi la inceput