Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (94)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Nana.

Yvyana asa sunt unii copii... mai certati cu somnul. R a fost genul urlacios, mare iubitor de tzatzi si care dormea prost noaptea si care pana pe la 6 luni nici nu a vrut sa auda de carut, asa ca pica si dormitul afara in carut... sau poate aveam noroc doarmea pe ceas 30 minute. Atunci am folosit port-bebe-ul mult. Ieseam cu el afara si ma plimbam si el dormea. Si asa dormea si cate 2 ore. Asa nici nu mai urla in cap la mine si ma mai relaxam si eu.

La asta mica, m-am dotat cu esarfe de purtat bb (wrap, sling) ca ma gandeam ca daca nu sta in carucior?, ce ma fac daca merg dupa R la gradi si ea vrea in brate si R alearga pe nu stiu unde... Cat e frig, o bag in wrap si de la mers o ia somnul. Iar pe Robert il tin cu usurinta de mana. Cand merg cu caruciorul si se plictiseste ca nu mai vede ea multe, o iau in sling si daca e si Robert, pe el il urc in carucior : "Sa conduca camionul".

Cand ii e somn Luizei si e prea obosita si satula sa suga si se foieste si se agita, o bag in sling sau o iau in brate, ii cant Cuculeana lugojana(daca asta ii place si o linisteste ) si ma plimb incet prin casa. Faptul ca eu cant ma calmeaza si pe mine si implicit o calmeaza si pe ea. Asa ca nu-ti fa mustrari de constiinta ca ai lasat-o sa urle un pic ca sa te calmezi.

Noaptea, la R treziri fara numar, fara numar...la Lu, deja parfum ca are decat 2 .

Acum, ma gandesc ca poate o mai doare si burtica. Lui Robert nu am putut sa-i dau iaurt cu cereale seara, ca il durea burta si ii facea gaze. Asa ca il dadeam dimineata. Luizei, iar nu pot sa-i dau iaurt ca il vomita... Dupa ce reuseste sa faca kk e mai putin agitata? Cat de constipata e?

Insa, foarte bine imi face sa-i trimit sambata pe tati cu Robert +/- Luiza la plimbare si in timpul asta eu ramaneam sa fac ceva curatenie, sau sa am timp sa imi fac divesre tratamente sau mergeam sa-mi cumpar ceva pentru sufletelul meu .

Cu mancatul... Difera de la copil la copil. Ai mei sunt din cei care urasc mancarea pasata. La Robert pana pe la 9-10 luni am incercat mancarea pe el. Cand manca jumate borcan de 125 ml, era sarbatoare . A inceput sa manance dupa ce i-au iesit incisivii de sus si cand aminceput sa nu-i mai blenduiesc mancarea. El si acum uraste pireurile, supele crema si orice mancare pisata. Luiza e si mai tare: mananca bucatelele un pic sfarmate intre degete, roade marul, musca din banana, roade rondele de orez si daca ii dau pireu blenduit isi face greata si chiar vomita daca insist... desi e acelasi lucru care il manca un pic mai devreme. Si mi-as dori sa manance mai pasat, ca s-ar digera mai bine mancarea.

Alexina Luiza doarme ori cu tzatzi in gura langa mine ori in brate/sling si apoi o pun in pat... problema la noi e ca numai la mine vrea sa adoarma, tati nu a reusit pana acum sa o mai puna in pat fara sa se trezeasca

Hai sa trimit si eu mesajul asta lung care sper ca nu a fost prea plictisitor...

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007) si Luiza Alexandra (05.03.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

yasmi, m-ai facut sa cumpar si eu bomboane de pom, dar am luat de la kinder in forma de om de zapada ren, mos craciun,,etc si am luat si bastoane din acelea cu alb/rosu de pun in pom . In cora nu am vazut, am luat de la mega image.

Catalina adoarme la ea in patut, ii dau sa pape lapticul pe patul mare, ridicata pe perna si eu intinsa langa ea, dupa ce termina se ridica si se srunca in bratele mele , o iau, o plimb putin sa vad daca scoate aer si apoi o pun in patut. daca o tin mai mult in brate protesteaza vrea in pat la nani. O pun pe frunte si ies din camera.

alina, nu am apucat sa citesc tot de ce e sotul tau in spital? Sanatate multa!

delia, succes la kiwi azi. Eu nu indraznesc sa-i dau ca am avut o experienta tare neplacuta la cristi...diaree nashpa rau. Il las pt anul viitor

fug sa dau fructele la fata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

S-a trezit si matza mea .... mai stam un pic si mergem sa vedem daca vrea fructe azi.

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007) si Luiza Alexandra (05.03.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata fetele

la noi a nins, este zapadaaaa si frig tare. dar cred ca tot iesim jumatate de ora sa-i arat zapada bebelinei.

happiness am citit povestea lui Andrei cu lacrimi in ochi. ce 'probleme' isi fac unii si uite adevaratele probleme. niciodata n-am indraznit sa te intreb de el. va doresc, din suflet, multa sanatate, Dumnezeu sa va ajute mereu si Andrei sa se recupereze cat mai repede.

irinuca asa tare ai fost, ca lucrezi in Parlament si putem sa te injuram.... pai tu esti de vina pentru tara asta de cacao? ca daca era dupa tine...era numai lapte si miere, asa-i?

cami asa este, esti sufletista, mereu ai sarit in ajutorul nostru cu sfaturi pe care chiar ar trebui sa le urmam.

yvy sa nu te superi pe mine dar asa am ras de cum ai povestit... stiu ca esti super obosita, cu nervii tichi dar serios acum, ai fost tare comica. auzi la ea, un mic tiran

irinuca, yvy trebuie sa avem rabdare cu puii mici

bb_yasmi eee ai baiat tunsulici

alexina si eu la fel stiu, nu se tunde copilul pana la 1 an cand i se taie motul. stiu de mult asa

cami tu cum stii cu motul? ca ai fost nasica de atatea ori?

strumphitza chiar asa, ca zicea cineva, tu de fapt ce rezolvi daca nu mai intrii sa vorbesti cu noi? de ce nu mai intrii, de fapt? ca te-ai ceratt cu viss nu mai vorbesti cu noi? serios ca este de 5 ani faza asta. gandeste-te mai bine si tu si vino inapoi ca ma supar si eu pe tine.
ai vazut ca si eu, de exemplu, m-am mai contrazis cu bb_yasmi si ce? asta ar insemna sa nu mai intru ca nu mi-a convenit mie ceva? de ce sa nu mai intru, fiecare cu treaba lui, citeste ce vrea.
oricum noi nu ne mai contrazicem , gata. vezi ce simplu. asa sa faceti si voi doua.
eu o astept si pe viss, va astept pe amandoua sa va impacati si sa va iertati.

toate mamicile.

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

buna dimi!

am venit si eu la cafea, dupa o noapte de vis...pitica mea a fost tare maraita si plangacioasa...ne luptam cu dintocii, mama lor de dintocii...asa mila mi-a fost de ea...plangea mitica in somn si se tot intorcea de pe-o parte pe alta si suspina...

mandreeac - felicitari pentru viitoarea finuta/nepoticca

monas - sanatate multa mami

irinuca - n-ai tu mami nici o vina pentru ce se intampla aici...ai fost tare haioasa

yasmi - sa-i fie de bine tunsoarea lui lucaspoze nu ne pui?

yvyana - pup tare o mama puternica...si eu simt ca ma lasa puterile si nervii cate o data...ma consolez cu gandul ca se face mare si o sa treaca toate cele

madutza - pup pentru cata sa-i treaca repede si ma bucr ca lui cristi i-a trecut deja

ailed - ai fost super dulce cu imblanzitul cobrelor

happy - te apreciez mult, esti o mami luptatore si ma bucur pentru voi ca faceti progrese...m-a impresionat pana la lacrimi povestea voastra, va doresc din tot sufletul multa sanatate

roxy - trimiti un bulgaras si la mine?

ma duc sa-i pregatesc papa lui gogo
ne "vorbim" mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

alehiam, ioanna, roxy neata si voua
eu fac supita pt fete afara
si va mai citersc din cand in cand
petra inca nu s-0a trezit
noi la fructe suntem tare consecvente
daca nu avem para nu mancam mai deloc

Mergi la inceput

ioanna daa iti trimit. hai il prinzi?
dimineata era alb peste tot, acum ca au trecut masini pe strada asta la noi nu mai este zapada pe strada.
as vrea de Craciun sa fie zapada mareeee

ailed toata ziua te aud ca, calci rufe. eu n-am mai calcat de nu mai stiu cand...vine mama si-mi calca aaa..stai asa ca mint, calc camasile sotului

alehiam la puii mici si scumpi. cu mancarea asta este, or papa ei odata si odata. si eu observat ca-i place mai mult mancarea mai intreaga sau data chiar din mana, nu cu lingurita.

Mergi la inceput

mandreeac si simona v-am admirat comorile, aveti doi pui frumosi si voi mamicute, sunteti frumoase tare

mandreeac ce l-ai pus pe Rares la 4 ace, ce bine-i sta

merg sa fac supa pentru noi ca iar s-a terminat mancarea. toata ziua numai mancam ca m-am saturat, mancare, mancare si iar mancare....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

i-am taiat kiwi( curatat de seminte si spalat ) si banana in bucatele mici , mici si i-am facut ca o salata de fructe... a mancat ceva, mai mult decat ma steptam eu... acum rontaie la biscuite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanna16

buna dimi!

am venit si eu la cafea, dupa o noapte de vis...pitica mea a fost tare maraita si plangacioasa...ne luptam cu dintocii, mama lor de dintocii...asa mila mi-a fost de ea...plangea mitica in somn si se tot intorcea de pe-o parte pe alta si suspina...

mandreeac - felicitari pentru viitoarea finuta/nepoticca

mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)

Nasterea piticei mele

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Multumim frumos mami!

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput