Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (94)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
lalely07 spune:
Bravo Cami..
Ne demonstrezi ca mai sunt si oameni care nu uita de unde au aplecat si care fac gesturi frumoase!!
Sunt trista pt ca am primit un PM ...ma asteptam sa mearga totul normal si sa nu uitam esenta!!!
Mamica de comoara
David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina06st/alina06st.jpg)
alina06st spune:
F frumos, Cami! Ma bucur pt voi.
Noi am renuntat deocamdata sa ii luam jucarii scumpe. Am testat pe una cu cuburi pe care am primit-o la nastere si inca nu e interesat. Si cum nu stam nici noi pe roze cu banii, mai amanam momentul. Ii luam mai in primavara. Deocamdata avem carticele cu animale, pe care ii place sa se uite si zdranganele. O minge mare de plus care zdrangane, dar nu s-a prins inca ce ar putea sa faca cu ea. Incerc eu sa i-o arunc, sa o dau de la mine la el, dar nu se prinde si se plictiseste. Ii plac chestiile pe care sa poata sa le rasuceasca, asa ca o sa-i caut ceva de genul asta pt Craciun. A! Iar de cele care fac zgomote se sperie . A primit o masinuta; s-a jucat cu ea si m-am gandit sa-i arat ce face: dai de un buton si incepe sa danseze si sa cante, isi deschide si inchide portierele... Stiti ce reactie a avut, da? A inceput sa planga
. Asa ca il las incetisor...
Gata fetele, ma duc la culcare.
Va pup!
Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ailed_dota/ailed_dota.jpg)
ailed_dota spune:
ce frumos cami, bravo ei!
lalely, nu stiu ce te-a intristat, dar capul sus!
alina , odihneste-te ca maine vine tati acasa!
somleac, nik? iti duc lipsa sa stii!
ailed_dota spune:
yasmy?....
fac prezentza la clubul de noapte, vezi?
eu am pus musica de imblanzit cobre... i-a facut tati o baie, a scos-o din apa parca era pocahontas, bine, fara coditzeastept sa cedeze repede sa ma spal si eu pe cap
lalely07 spune:
Ailed..si eu bantui pe aici ..
Ei..nu mai conteaza ce m-a intristat...o sa fac eu ceva in sensul asta care sa ma faca sa zambesc!!
Nu am somn si maine sigur David ma ia de buna...
Mamica de comoara
David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!
ailed_dota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lalely07 Ailed..si eu bantui pe aici .. Ei..nu mai conteaza ce m-a intristat...o sa fac eu ceva in sensul asta care sa ma faca sa zambesc!! Nu am somn si maine sigur David ma ia de buna... Mamica ![]() ![]() ![]() Doamne iti multumim pt acesta minune! |
![](pupic.gif)
![](icon_smile.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/viss/viss.jpg)
viss spune:
-Buna!Din Nou!ptr ca am avut 2 sapt mai agitate,copii raciti,eu,nu am iesit din casa,rabdarea cu copii s-a subtiat considerabil-am simtit ca treb sa fac ceva, sa ma reculeg, sa ma adun-asa ca am facut conbinatii peste combinatii si sambata la 5 dim.plecam la Tulcea.cineva zicea ca-dc vrei sa stii cine esti,treb sa te intorci de unde ai plecat! ei bine..ma duc sa respir niste aer natal,niste miros de Dunare,sa revad aleile si persoanele dragi.ma duc sa iau o portie zdravana de dragoste.3 in 1- dc se poate.sa mai vada si copiii mei alte fete.mai ales zambitoare,ca eu nu prea am fost asa. ma duc ca sa ma intorc altfel.mai clara la minte si la suflet.sunt tare fericita ptr ca ma reintorc acasa.am vrut sa imparatasesc acest moment cu voi
- revin si spun doar atat:buna, sunt Madalina.mamica de gemeni.si doar atat.este cea mai frumoasa meserie din lume, ai nevoie de rabdare,perseverenta dar si inventivitate ,dragoste si disponibilitate ptr program prelungit 24 din 24.ma stradui sa fac din acesti 2 ani ceva placut dar si constructiv ptr ei.restul despre mine nu mai e important,sunt doar o mamica,si atat.dc vreti sa ma acceptati in grupul vostru,am sa intru cateodata sa va dau vesti despre pitici.pana atunci, va urez un week-end frumos!
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viss -Buna!Din Nou!ptr ca am avut 2 sapt mai agitate,copii raciti,eu,nu am iesit din casa,rabdarea cu copii s-a subtiat considerabil-am simtit ca treb sa fac ceva, sa ma reculeg, sa ma adun-asa ca am facut conbinatii peste combinatii si sambata la 5 dim.plecam la Tulcea.cineva zicea ca-dc vrei sa stii cine esti,treb sa te intorci de unde ai plecat! ei bine..ma duc sa respir niste aer natal,niste miros de Dunare,sa revad aleile si persoanele dragi.ma duc sa iau o portie zdravana de dragoste.3 in 1- dc se poate.sa mai vada si copiii mei alte fete.mai ales zambitoare,ca eu nu prea am fost asa. ma duc ca sa ma intorc altfel.mai clara la minte si la suflet.sunt tare fericita ptr ca ma reintorc acasa.am vrut sa imparatasesc acest moment cu voi ![]() - revin si spun doar atat:buna, sunt Madalina.mamica de gemeni.si doar atat.este cea mai frumoasa meserie din lume, ai nevoie de rabdare,perseverenta dar si inventivitate ,dragoste si disponibilitate ptr program prelungit 24 din 24.ma stradui sa fac din acesti 2 ani ceva placut dar si constructiv ptr ei.restul despre mine nu mai e important,sunt doar o mamica,si atat.dc vreti sa ma acceptati in grupul vostru,am sa intru cateodata sa va dau vesti despre pitici.pana atunci, va urez un week-end frumos! - mami de 2 frumuseti: SONIA IOANA si SERGIU IONUT - 9 martie 2011 :) |
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)