Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (94)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ailed_dota/ailed_dota.jpg)
ailed_dota spune:
Happy, noi avem 5 dinti si la cum a urlat acum doua nopti sigur ii da si nr 6 pe undeva, i-am dat bucatele si chiar o feliutza de mar si o rontaie ca o soricutza...s-a inecat si ea odata cand i-a furat lui ta-su un pop-corn si am intors urgent cu picioarele in sus
, a scuipat-o, barbata-miu nu intrelegea ce se intampla
Deea, da am fost ff incantanta... azi a descoperit florile de la fereastra... se ducea fix spre cactusi
yasmy, eu vad ca de cand cu dieta sunt mai selectiva.... nu mai imi place cioco , aia cu lapte mi se pare, in schimb o praji cu crema
si bomboane.... de cioco.... imi venea sa va rod urechile cand vb de ciocotof
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alehiam/alehiam.jpg)
alehiam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miki1979 eu citisem ca ei chiar daca nu au dinti pot mesteca cu gingiile bucati, ca masticatia apare de fapt indiferent daca sunt sau nu dinti.. mami de 2 prichindei |
Asa stiam si eu
![](japonez.gif)
Gata fug sa recuperez copilul nr.1 de la gradinita.
![](al9leacer.gif)
![](cubebe.gif)
![](cavaler.gif)
![](zana.gif)
![](images/user_woman.png)
miki1979 spune:
va multumesc mult pt cuvintele legate de problema mea..mi-am mai revenit..cred ca a auzit ca l-am parat aici si a trecut la sentimente mai bune
glumesc, dar pana la urma azi a fost o zi mai buna..in sfarsit s-a jucat cu puzzle-urile lui si s-a purtat mai frumos, a ras, a dansat..cam cum e el de obicei..
oricum nu cred ca schimbarea se datoreaza explicatiilor mele ci e doar o faza si frustrarile vor reveni pt ca nu azi a facut primele afirmatii, a mai avut si altele, intr-o zi mi-a spus ca e suparat si pleaca de acasa si se indrepta spre usa
spune niste chestii de om adult si e o mogaldeata de 2 ani jumate..azi stiti ce facea?
l-am surprins pe canapea, mesterea la puzzleul lui, care e de 5+ ani, si se pare ca se plictisise sa-l faca normal si il facea pe dos..adica pe spate..nu vedea imaginile dar le potrivea..m-am cam speriat
va pup si va multumesc ca m-ati ascultat
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ailed_dota/ailed_dota.jpg)
ailed_dota spune:
citat din mesajul lui miki1979 va multumesc mult pt cuvintele legate de problema mea..mi-am mai revenit..cred ca a auzit ca l-am parat aici si a trecut la sentimente mai bune ![]() ![]() glumesc, dar pana la urma azi a fost o zi mai buna..in sfarsit s-a jucat cu puzzle-urile lui si s-a purtat mai frumos, a ras, a dansat..cam cum e el de obicei.. oricum nu cred ca schimbarea se datoreaza explicatiilor mele ci e doar o faza si frustrarile vor reveni ![]() ![]() l-am surprins pe canapea, mesterea la puzzleul lui, care e de 5+ ani, si se pare ca se plictisise sa-l faca normal si il facea pe dos..adica pe spate..nu vedea imaginile dar le potrivea..m-am cam speriat ![]() ![]() va pup si va multumesc ca m-ati ascultat ![]() mami de 2 prichindei |
mai miki, vezi ca eu am gura de aur... pai eu imi bat gura degeaba
![](chatterbox.gif)
![](chatterbox.gif)
![](chatterbox.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxy_s/roxy_s.jpg)
roxy_s spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi roxy si marmota unde era???? ![]() ![]() mamica implinita cu 2 comori !! |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
da, bine zis....
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
miki1979 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ailed_dota
mai miki, vezi ca eu am gura de aur... pai eu imi bat gura degeaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mami de fete frumoase: MARIA si ANDRA si de ingeras ![]() Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
nu stiu de ce dar nu prea ma bucura
![](plang.gif)
Monas spune:
ioanna: multumi m muult la fel si voua si sa traiasca toti puii!!
fete dragi , nu mai suport. am vb la tefel cu dr pediatra a copiilor si vrea sa-l vada si ea, ca nu crede ca e pojarel.. nu mai pot..iar dr iar alta parere, cand abia ma lamurisem.
plec acum cu el.
miki1979 spune:
citat din mesajul lui Monas ioanna: multumi m muult la fel si voua si sa traiasca toti puii!! fete dragi , nu mai suport. am vb la tefel cu dr pediatra a copiilor si vrea sa-l vada si ea, ca nu crede ca e pojarel. ![]() ![]() plec acum cu el. mama de Eva si Fabian din 8 Martie 2011 |
multa sanatate va doresc
![](pupic.gif)
![](chatterbox.gif)
![](chatterbox.gif)