Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (94)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

neatza fetele
uff am nevoie si eu repede de o info..
cum arata pojarul sau alte boli ale copilariei...
are anna niste chestii pe gat la spate care se duc spre umar ca niste cosuri rosii cu cap alb..doamne nici nu stiu cand le-a facut....
desi dimi cand s-a trezit am vazut 2 bubite mici pe obraz dar le-am asociat cu iritatia care o mai face ea de la balute...am sters-o cu o discheta cu apa plata si gata..apoi am schimbat-o de pijama si chiar de body dar alea de pe gat nu le-am vazut..numai ca acum cand ne jucam l-am vazut..oare o avea pojar /rujeola /sau altceva???
dr vine de la 14 la cabinet

------------------------------------------------
de 2x fericita....Anna Theodora (07.03.11) si Andreea Stefania (14.12.99)

Deea, din ce spui, pare sa semene cu varicela lui Andrei.
Cand au aparut primele bubitze, adica 2 au aparut pe frunte ca eu am zis ca sunt cosi si le- am ignorat prezenta.
A doua zi dimineata, cand l- am schimbat de pijama si fiind mai multa lumina, am vazut ca avea pe umar, 2-3 , pe urma pe gat la fel si pe parcursul zilei s- au inmultit.
Sper sa nu fie varicela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

iparpala m-ai facut sa rad cu meniul..as raspunde ca o gluma..da. curcan la cuptor salata de legume etc...ei nu ii fac nici un meniu..eu nici la alte meniuri nu ma gandesc deocamdata...tot legume de tot felul fierb si blenduiesc si le serveste ff bine..si in cartea mama si copilul spune ,ca ,daca bb nu are dinti si manca bine pireurile sa nu schimbam nimic....si eu asa fac..de ce sa ma leg la cap fara sa ma doara..ce am mai introdus..melcisori cu lapte, gris cu lapte si vreau peste o saptamana sa bag pestele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Happy jos palaria in fata ta!!!!!!!!

acum sa zic de bubite si fug ca am ceva carne la fiert
pai bubitele 2 leam vazut la 9.30 si alte 5 pe la 10 si ceva....iar acum inca 2 pe antrebrat...
uufff ba nu sunt stresata ,ba sunt..cred ca o sunt pe dr. andrei sa vad ce zice...anna nu e deranjata de ele tipa acum de nu mai poate si se invarte in cerc cu premergatorul...a, dar a facut febra 37.6 ..in fundic cu termometru digital..se mai scad cele 4 puncte???

Mergi la inceput

Gata cu navetaaaa! Uraaaaaaaa!

Azi am alergat ca o nebuna, ca am mai avut cateva pachete, felicitari de pus la posta, de luat Libero din Cora si sunt fericita ca astia sunt singurii chiloti de bb care imi plac la nebunie, luat cadoui ptr mos Craciun, ca dupa Germania poate nu imi mai vai arde de dus la cumparatui si copilasii nu au nici o vina, ei trebuie sa gaseasca ceva sub bradutz, luat si ce mai trebuia ptr Germania si gataaaa.
Ce mai trebuie cumpar din oras.

Mada, eu m- am tampit ce imi plac bomboanele de pom de la Poiana, alea Chokotoff. Snt bestiale, cu arome de portocale, mar si scortisoara si rom. am tot mancat pana acum deci ptr pom trebuie altele, clar. Vezi ca acadele din alea bastonas au si in Careffour. Si eu o sa cumpara ca imi plac tare!

Acum am si eu o intrebare, nedumirire: am citit peste tot ca de la 8 luni trebuie dat pasat si bucatele mai mari la pici. Maria mea are doar un dintisor. Ce sa fac si cum sa procedez? Nu i- am dat decat pufuleti , am eu unii naturali, fara euri si cu putina sare, care- i plac si care se topesc instant. Dar vad ca voi dati fructe mici, cat de mici? Sa fie din compot? Doamne ma ia cu , calduri numai cand ma gandesc ca s- ar putea ineca, ca am patit- o odata la masa de fructe, date pe razatoare, si s- a inecat, am scos- o din scaun si am aplecat- o si nimic, pana nu am luat- o de picioare si cu capul in jos, i- am apasat pe stomacel, nu si- a revenit. M- a mai speriat si mama care era de fatza si striga la sot sa vina sa faca el ceva. a fost horor.
I- am mai dat miez de paine mic mic, va inchipuiti nu? Cat sa nu aiba cu ce se ineca, dar trebuie trecut la mai mare asta e clar.
Astept un sfat de la voi, in special de la mamici cu bblusi stirbi, nu ca Lucas cu 7 dintzoci. pai el poate sa manance orice. Cand vad ce scrie Yasmi ca papa el, parca vb de un omuletz mare.

Revin, plange gaza mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua si de la noi!

Nu a dat nici una o cana cu lapte cu Nesquick ...neserioase, ce sa mai.
Andreea,Simonelu, am vazut pozele si mi-au placut tare mult.Sunteti doua mamici asa tinerele si frumoase foc. Printisorii vostrii sunt si mai si...doi minunati!
Lavinia, am 50 kg si vreau sa ajung la 48 kg.Nu ma simt bine asa...am 1.61 inaltime si mi se pare ca sunt mica si indesata.Bine, exageraz...dar,cel mai bine este cand te sinti bine in pielea ta si sa-ti placa ce vezi in oglinda.
Deea, esti mare figura de om! Imi place mult sa te citesc ca stiu ca mereu trebuie sa spui ceva sa ma binedispuna.
Delia, zis si facut ! Nu am intrat dimineata pe Dc...am fost afara cateva ore.Iarasi este soare si fata de zilele trecute este chiar cald.
Madutz, si noi ne gandim deja la meniul de sarbatori! Abia asteptam saptamana viitoare sa impodobim si bradutul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

Fetelor, help!!! Facem bagajele pentru miine...va ziceam ca ne internam in spital...Ce trebuie sa mai luam cu noi in afara de haine?

merci anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

happy tocmai ma pregateam sa iti raspund...si cand colo am vazut ca m-ai exclus din discutie glumesc!! L are 8 dinti de la 8 luni de atunci nu i au mai iesit. eu i-am dat de la 6-7 luni cate un biscuite in manuta sa pape, un covrig..etc acum ii dau si cate 1 mar intreg cu tot cu coaja...el musca, firimiteaza in gurita si scoate coaja.... eu zic sa lasi fata in pace daca nu vrea bucatele mari sau daca o vezi interesata eu zic sa ai incredere in ea. sau daca vrei sa incepi incet-incet dai bucatele de fructe moi sau legume fierte puse pe masuta ei de papa sa le pape singurica.

ally, ai perfecta dreptate. si da, la 1,61 ar merge un 48 oricum tu esti o frumoasa si esti slabuta cu sau fara cele 2 kg.

mamica implinita cu 2 comori !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

happy yamiii pe astea nu le-am incercat!!! dar nu o sa imi scape mult timp... diseara sper sa ajung la cumparaturi.....eu acum am topit 2 pachete de biscuiti biskrem cu ciocolata si portocale.... si marea problema este ca mai am inca 2 in casa ai incercat?? este o varianta pt sarbatori...

Mergi la inceput

Merci Yasmi.
Dinora, in Germania te internezi banuiesc, nu iti trebuie absolut nimic, e ca peste tot in lume, nu ca in Ro , adica iti dau inclusiv pampers.
In salonul unde vei sta au un dulap cu hainutze, pampersi, servetele, orice.
Poti lua jucariile lui preferate, ca de uitat la desene e prea mic si cam atat.
In Is au si camera speciala de joaca, unde sunt 2 doamne angajate speial sa- i distreze pe copii si sa se joace cu ei, jucarii de tot felul si in 2 zile din sapt vine un clown care face magie. plus ptr cei car sunt deja la scoala, au profesor care face temele ce se predau la scoala in ziua respectiva, ca sa nu ramana in urma fata de colegi. C sa spun, no comment.
Sigur au si nemtii ceva de genul asta, e imposibil.
Sanatate multa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

happy yamiii pe astea nu le-am incercat!!! dar nu o sa imi scape mult timp... diseara sper sa ajung la cumparaturi.....eu acum am topit 2 pachete de biscuiti biskrem cu ciocolata si portocale.... si marea problema este ca mai am inca 2 in casa ai incercat?? este o varianta pt sarbatori...

Deci o sa ma duc pe apa sambetei si o sa raman tanc asa cum sunt, ca la mine e pe stres.
Ieri mi- am luat o punga cu biskrem cu mere si o cutie de cioco After eight cu portocale, tot de craciun editie, mai aveau si cu lamaie dar nu m- au tentat.
Si inca ceva, cred ca mi- as baga in vena irect, bombonelele de la Kinder alea chocobons. Doamne cum sunttt.

Mergi la inceput