Prietene la bine si la greu - 150
Raspunsuri - Pagina 19
raluci_b spune:
LA MULTI ANI MARIUTZA draga sa fii sanatoasa, mami pupicei
m-ai omorat cu tortul de afine
iete
Dana hai ca trece ea si perioada asta
Ionela multumim de lamuriri
Ancutza
Ancutza_Bro spune:
La multi ani Mariuta mica si dragalasa!
vai,Raluci m-ai omorat cu pozele alea cu Bubu in sania lui Mos Craciun, sunt criminale
Miany scuza-ma, am mancat un "i" si m-am adresat lui Mani cu raspunsul legat de serbare
Andrecluj spune:
Mariuta La frumosi, plini, norocosi, sanatosi si fericiti ani! Felicitari, mami, ma emotioneaza emotiile tale Dana Nu pot lasa comment-uri la poze ca imi da ceva eroare, citesc cand apuc despre ce e vorba, asa ca iti spun aici ca ii ador pe puii tai, sunt absolut superbi
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluci_b LA MULTI ANI MARIUTZA draga sa fii sanatoasa, mami pupicei m-ai omorat cu tortul de afine iete Dana hai ca trece ea si perioada asta Ionela multumim de lamuriri Ancutza Raluca, mamica de doi baieti, Remus Andrei (8 nov '09) si Cezar Ioan (3 dec '11) |
Super, super poze
many_bani spune:
Ionela, multam de lamuririle legate de coincidente, dar mai este o mamica de la noi de la odisee,tot M si tot din Iasi
grigore_tina spune:
Buna ziua,
va scriu de la munca.
La noi e mult,mult de munca.Se apropie sarbatorile,concediul nostru incepe si livrarile sunt in toi.
Am vazut poze cu niste strumfi fantastici.
Raluci si Dana ma faceti sa ma gandesc si eu la bebe 2.Ma topesc cand ii vad pe ai vostri.
Angi sper sa nu fie nevoie de injectii.
Dy imi pare rau ca esti atat de stresata din cauza soacrei.
dankutza spune:
http://ro.news.yahoo.com/epidemie-rujeola-romania-cei-mai-afectati-sunt-copiii-061700239.html
strumfy_12 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui many_bani Ionela, multam de lamuririle legate de coincidente, dar mai este o mamica de la noi de la odisee,tot M si tot din Iasi mami de Vlad (29.10.2009) Multumesc Doamne! |
Si cu Miha tot coincidenta de nume este
Mami fericita de strumfita si 28+ cu Motzata