Prietene la bine si la greu - 150
Raspunsuri - Pagina 17
many_bani spune:
Am si eu o curiozitate, sper sa nu supar pe nimeni,, fetele din Iasi, (Moraru) este o coincidenta sau sunteti rude?
ionelamaria spune:
seara buna
many, e coincidenta si nu e singura intre noi. Tudor avea sanse reale sa se nasca de ziua nasei lui. Printesa din burtica nasicai are sanse sa se nasca de ziua mea. Si tot coincidente cu aniversarile, onomasticile... Viata are planuri proprii.....
strumfy_12 spune:
Uite ca mi-a luat-o Ionela inainte...
De cand am aflat ca sunt gravida ma gandesc foarte des la posibilitatea de a naste pe 29 Feb... inca nu m-am lamurit dak o persoana nascuta pe 29 febr e una norocoasa...sau ghinionista ca isi aniverseaza ziua doar 1 data la 4 ani. Stiu doar ca vreau un bebe sanatos...
Licurici DPN e pe 3-4 martie...iar pana acum bebe e in grafic...diferenta doar de 1 zi...deci are sanse mari sa se nasca de ziua Ionelei. Acu sanatoasa sa fie ca restul nu mai conteaza.
Mami fericita de strumfita si 28+ cu Motzata
miany75 spune:
buna seara ,fete dragi!!!!
cum era de asteptat socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ,asa ca nu am mai reusit sa ma dau si eu pe forum in w-e... acu profiit de 5 min libere,ca a adormit puiul repejor (nu a prestat somn de amiaza azi,asa ca a fost varza) si mai zic si eu din amintiri...
LA MULTI ANI,PINKY ALIAS CEZARA!!! SA FII SANATOASA SI SA-TI FACI PARINTII MANDRI DE TINE IN FIECARE ZI!!!
LA MULTI ANI,MIRUNA!!!
LA MULTI ANI,ZBURLY ALIAS EMA !!! SA FII SANATOASA SI FERICITA TOATA VIATA!!!
Floricick felicitari ptr.concurs...ce frumoasa coincidenta!!! sa folositi cu placere cadoul!!!
raluci sper ca azi esti mai bine ca ieri; vazut poze :ai o pereche tare reusita,sa va traiasca !!!;din pacate nu am resusit sa lasa commenturi..
monis multa sanaate lui Iuli (intr-adevar ati primit un ntreg pomelnic de medicamente si distractie maxima la serbare!!! abia astept sa vad pozici!!!
p.s cred ca la soft ma refeream..habar nu mai am..ca,deh ,a fost cam demult mesajul..
ionela sa va traiasca micul crestin si voi alaturi!!!
dymomo imi pare rau ca trebuie sa indurati atatea si dupa cum bine zici asta e parfum pe langa ce va urma; din pacate,boala in general (cancerul,in special) ii face pe oameni mult mai dificili...daca mai are si ceva nativ,e jale cu J mare..zic asta si din experienta mea cu pacienti de genul asta...iti doresc o rabdare de fier si incearca sa te menajezi cat poti,ptr.tine si ptr. voi!!!
p.s..se pare ca si noi vom avea de tras,din fericire suntem oarecum departe,iar "pacientul" nu e un om prea dificil...sunt dificili cei din jur si-mi ajunge si asta...d-apoi tie
hai ca trimit ca mi s-au impaienjenit ochii pe ecran...nu stiu ce s-a intamplat ,dar imi apare totul scris la o scara mult prea mica ptr. privrea mea obosita....asa ca ,scuzati eventualele erori,dar nu ma simt in stare sa editez...
fac o scurta pauza,de clatit ochii si continui...
miany75 spune:
continuare...
strumphy imi pare rau ca deja si-au facut aparitia durerile pe sciatic,da doamne sa fie cat mai suportabile !!! sa va traiasca finutul !!!Ar fi super tare ca motzata sa se nasca de ziua Ionelei!!! sanatate!!!
Dana ai doua minunatii,dar stii deja asta..sa va traiasca si sa va bucure mereu!!! tu cum mai esti cu Dz? ai grija de tine!!!
shtephy nici cu ai tai prunci nu mi-e rusine..sunt mortali!!!!
Ancutza hai ca nici eu nu stau mai bine,dar cu toata jena mai bag nasul prin zona ...stiu ce fetele sunt de comitet si ne iarta ca nu suntem "actualizate" ..mai zi-ne de Sabi cea isteata si cuminte!!! voi aveti serbare?!
monis ms inca o data de lecturi...ma delectez de cate ori am ocazia...apropo de lectura din seara asta,al meu copil ne "termina" cat poate fi de inventiv si cum e pe rand cutare sau cutare...ne topim de fiecare data cand il auzim...si ma bucur ca am privilegiu de a trai ceea ce traiesc de doi-trei ani incoace....
scuzati ca sunt oarecum nostalgica,dar am primit azi un pachet de la fratele meu cu o gramada de chestii,printre care si fostul lui aparat foto plin cu o multime de poze..m-am uitat la poze si m-a luat un dor de el de ..am tras si bocetul aferent....nu l-am vazut de aproape 5 ani si mi-e tare,tare dor de el ...
va cu mare drag pe toate si va doresc o saptamana minunata !!!!
noapte buna,fulgurosime!!!!
Ancutza_Bro spune:
a adormit si mandruta mea
Monis mi-a placut mult fraza de incheiere: "Pentru ca ceea ce societatea numeste „copil rasfatat” nu e un copil care primeste prea multe, ci cel care primeste prea multe lucruri de care nu are nevoie."
ce sa va mai zic eu? Sabina e in faza "nu", "nu deu" (nu vreau), doar daca ii spun ca ii pun pijamaua cea frumoasa vrea sa iasa din cada, dupa ce apa e rece si pielea ei creata si vinetie, dar daca nu "dea", ce sa fac eu? nu vrea pampers, nu vrea sosete, nu vrea pantaloni..ar sta in fundu' gol in casa mereu...nu vrea sa faca pipi la olita decat la cresa, acasa face pe ea dupe ce cu 1 min inainte isi scoate pampersul
seara la nani se agita ca un pepsi , si ca sa o linistesc intai ii cand in padurea cu alune, apoi, cand vad ca nu se mai zbate ca pestele pe uscat incep sa-i spun ca maine merge la copii si bea ceai (ii place mult ceaiul de acolo, acasa nu bea ceai) si apoi face nani cu toti copiii, si ea ma intreaba "da?" si eu zic da , dar trebuie sa faci nani, ca, uite, toti copiii fac nani la ora asta...si Teo si David...si ala si celalalt...apoi ne prefacem ca dormim si se culca si ea...ei si uite asa adoarme seara...oricum nu dureaza decat vreo 20 de min toata treaba
in schimb, de vreo 2-3 saptamani, in week-end (la amiaza) se duce singura si se urca in patutul ei , se inveleste si adoarme cu fata la perete...fara nazuri, fara mama, fara tata
in rest, e indragostita rau de taica'su
Many avem si noi serbare, cu Mos si cadouri, doar ca nu o sa fie decat un singur parinte care filmeaza sau face poze, pt ca inca sunt bulversati cand vad pe mama sau tata in clasa.
cu fratele te inteleg asa de bine...si al meu e in Anglia de 1 an si tare mi-e dor de el
Dymomo
as vrea sa urez La multi ani! tuturor celor care s-au serbat perioada asta, Lumi, parca ti-am scris pe Fb, sper sa nu ma insel ...felicitari pt daddy, asa cadou mai zic si eu
Raluci mami, hang in there...o sa treaca...sa stii ca si eu am ramas cu o durere naspa tare, doar la menstruatie...ma dor ceva oase pe-acolo de nu pot sta in picioare, trebuie neaparat sa ma asez...superb tandemul vostru, ca si al Ionelei de fapt
Floricik Felicitari, ma bucur sincer pt voi, sa folositi premiul ala sanatosi
Dana Lucas e superb, mereu va admir in pozele de pe Fb, am vazut si filmuletul cu primirea lui de catre David , nu am cuvinte, cat de frumos e
Ionela ce ti-e si cu numerele astea (datele de nastere), cum se potrivesc ele...nu trebuie sa-ti mai spun ca vei avea o cumatra de nota 20, da? Crestinare frumoasa !
am fugit la nani, ca maine o iau de la capat
va pup cu drag
ionelamaria spune:
Da, am revenit... si evident sunt singura
Dana, Raluci, stiu ca amandoua alaptati cu succes puiutii... aveti si experienta celor mari... dar, din ce stiu eu, NU EXISTA ACEA RESTRICTIE DE 2 ORE INTRE ALAPTARI. Restrictia s-a dovedit a fi gresita si e recomandata acea distantare numai la copii ce primesc LP. Laptele matern se digera foarte repede si nici nu da reactii intre cel semidigerat si cel proaspat.
Tudor nu mai plange de vreo saptamana cum facea la inceput. Cam la 2 zile dupa ce am ajuns acasa au inceput plansete cum povesteste Dana. acum, de o saptamana ne-am mai calmat... Secretul... nu, nu am rarit alaptarile. Il opresc sa scoata aerul de 5-6-10 ori intr-o tura de alaptare. asta, in conditiile in care daca eu nu-l opresc el termina de mancat in 5 minute. Asa, o masa dureaza si
30-40 minute+ scos aer dupa masa vreo 15 minute pe verticala