Prietene la bine si la greu - 150
Raspunsuri - Pagina 11

raluci_b spune:
Dy ma bucur ca ti-ai varsat oful sper ca tea-i mai eliberat, noi suntem alaturi de tine
Dana cum sunteti?

monica_80 spune:
Andre eu am cont la ING, eu am trimis sms, mai trimit unul si pt tine si vedem noi ce si cum.
Dymo complicata rau situatia Probabil sa incerci sa-i spui intr-un mod mai finut sa va mai lase sa respirati ai incercat deja. Ma gandesc daca incerci usor usor sa-i faci si tu un program de vizite, program pe care sa-l aplici treptat ca sa nu fie un soc pt ea. Nu-mi trece prin minte altceva...greu. Oricum suntem alaturi de tine!
Astazi am fost la un botez, la o biserica foarte frumoasa, atmosfera placuta si distinsa, nasii superbi, parintii foarte primitori si relaxati, iar sarbatoritul mic o minune de copil care seama foarte bine cu fratiorul Mihnea , per total ne-a placut mult si ne-am simtit foarte bine
Mami fericita de Mariuta
si de samburel de 9 saptamani

monica_80 spune:
Acum vreau sa fac o invitatie pentru toate fetele din iasi,impreuna cu copilasii, va asteptam marti 13 dec la ziua Mariutei, la Salina Center in Tatarasi pe la 16,30-17. pentru detalii la tel sau pe PM.
Mami fericita de Mariuta
si de samburel de 9 saptamani

Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_80 Andre eu am cont la ING, eu am trimis sms, mai trimit unul si pt tine si vedem noi ce si cum. ![]() |

floricik spune:
Numai pe la ore din astea in fac si eu aparitia dar cand e Ema treaza nu pot sta deloc la calculator.
Vreau sa-i urez, cu intarziere, LA MULTI ANI Cezarei.
Raluci, superbe pozele.
Maine sarbatorim zburlita la un loc de joaca de prin cartier. Sper sa-i placa.
Noapte buna tuturor.

raluci_b spune:
Heloo,
Sunt muuult mai bine, nu complet dar deja ma joc cu Remus LA MULTI ANI MIRUNA

shtephy spune:
Neata
La multi ani Miruna !!
Sa cresti mare ,sanatoasa ,norocoasa si fericta !Mama ta ne-a uitat de tot ?
Monis tin pumnii sa treaca repede viroza puiului .
Ce costum de serbare ai luat ?
Smara pt Dora sa nu fie nimica grav
Dymomo deci cu soacra problemele sunt mai vechi .Eu credeam ca a devenit asa de la boala .Probabil ca daca s-ar agrava problemele fizice ar trebui sa angajati pe cineva sa o ingrijeasca ...dar posibil sa nu agreeze pe nimeni .E tare dificila situatia voastra ,nu-mi trece prin cap ce ati putea face .Va doresc multa ,multa putere .
Andreuta nu stiu ce sa-ti zic de bucatarioara .Noi avem una simpluta primita mai demult .Nu prea seamana cu ce vad pe net acum .
Deci sunteti in Italica .Cum a fost revederea cu tati?
Raluci ma bucur mult ca te simti mai bine . Super !
Ionela micul crestin ,astept cu nerabdare pozeee.
O duminica frumoasa!

Andrecluj spune:
citat din mesajul lui shtephyAndreuta nu stiu ce sa-ti zic de bucatarioara .Noi avem una simpluta primita mai demult .Nu prea seamana cu ce vad pe net acum .Deci sunteti in Italica .Cum a fost revederea cu tati?![]() |

shtephy spune:
citat din mesajul lui Andrecluj Multumesc pentru raspuns ![]() Mai astept pareri, intre timp citesc pe forumurile de aici sa vad ce spun mamicile. Despre revedere ... n-am cuvinte, de cand ne-am intors, Chiara repeta in continuu "am tata, am tata". Imi dau lacrimile cand o aud si nu o mai duc pana nu pricepe vacanta. |
Da ,se joaca ,amandoi chiar .Iustin imi face supa ,cafea si tort

Clar Chiara nu era in cea mai buna forma la Cluj pt ca-i lipsea tati .