Aspirante optimiste (743) Felicitari AnneMarie !!!
Raspunsuri - Pagina 8
miky82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kammyL Buna dimineata fetelor, cos_minutza, eu am facut pana acum PREGNYL-ul doar intramuscular, in fese. La mine a dat rezultate, in sensul sa foliculii s-au spart, insa din pacate bebe tot nu a venit, INCA. Am facut 3 luni de tratament, urmeaza inca maxim 3 in functie de ce va fi luna asta....ca nici doctorul nu mai intelege de ce nu vine problema.... Bafta, sa dea DOMNUL la tine sa fie cu noroc! |
Cand trebuie sa iti vina, iei utrogestan vaginal? mie luna trecuta mi-a intarziat 2 zile din cauza utrogestanului, sper ca la tine sa fie din cauza , mult noroc
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
kammyL spune:
Ultima menstruatie am avut-o pe 01.11. Apoi o usoara scurgere maro deschis pe 30.11, sangerare in prima parte a zilei pe 01.12 si atat. Luasem Duphaston z16-z25 2/zi; si intotdeauna cu Duphaston imi venea in 4-5 zile. Am fost la eco pe 05.12 si nimik - endometru 5.5 trilaminar; mi-a dat sa iau Duphaston inca 10 zile si apoi iar la eco...
kammyL spune:
miky82, am uitat sa specific ca medicul a zis ca nu e nici o sansa sa fie sarcina....desi sanii ma dor, sunt sensibili, sunt in permanenta obosita, am o usoara stare de greata dimineata....
draguta spune:
Buna dimuneata fetele
ieri test negativ, astazi dimineata a scazut si temperatura la 36,5 deci astept uratii
Flavia 85 bine ai venit, sa ai rezultate bune cu tratamentul, te asteptam sa ne spui cum decurg lucrurile
miky bafta sa fie ultima inseminare
luci , semn bun sfarcurile sensibile
gaby poate se intampla luna asta dupa revederea cu cei dragi
cos minuta bine ai revenit, ne era dor de tine , te asteptam mai des
fetelor eu iau de doua saptamani aspenter, voi intrerupeti la menstruatie?
va pe toate, incerc sa ma adun putin, am o stare de ameteala, nu stiu de la ce
lucianamoga spune:
Neata fete
Multumesc pentru incurajari...am facut testul si e negativ , si au aparut si durerile uritilor...asta e ...nici nu stiu cum mai indraznesc sa sper dupa problema pe care o avem si mai mult sa ma bag in lista de testari
si va multumesc
IPopica spune:
'Neata, fetele!
miky82 am citit ca si tu te lupti cu tutunul. Am gasit site-ul asta :www.stopsmokingcoach.eu/home.ashx?lang=ro#registertab-tab" target="_blank">http://www.stopsmokingcoach.eu/home.ashx?lang=ro#registertab-tab. Arunca un ochi, poate te ajuta. Eu am redus cam la jumatate numarul tigarilor din octombrie pana acum (eram la 30 tigari pe zi). E un fel de programel care te ajuta sa tii cont de numarul tigarilor fumate, iti trimit cate un sfat zilnic pe e-mail, nu e rau.
I.P.
Monique77 spune:
citat din mesajul lui miky82 Neatza fetelor! Kimmy eu zic ca este bine beta, te rog nu iti mai face griji o sa vezi ca e totul bine Cosminuta bafta multa sa fie cu rezultat stimularea si in curand sa ne dai vesti bune Luci ai facut testul? am scos putin motatele de incurajare. Gaby ma bucur ca esti mai bine, deci in ian faci inseminare? poate nu o sa mai fie nevoie Moni cum te mai simti? vreo ciudatenie ceva ... eu incerc sa nu mai fumez sper sa reusesc Yna In curand Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici! anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi |
Miky eu sunt ok
am o permanenta dar vaga senzatie de disconfort abdominal, ca la menstgra dar muuuult mai diluat
de aseara am inceput sa bag si utrogestan de 100
acumn.....om vedea...
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Monique77 spune:
citat din mesajul lui draguta Buna dimuneata fetele ieri test negativ, astazi dimineata a scazut si temperatura la 36,5 deci astept uratii Flavia 85 bine ai venit, sa ai rezultate bune cu tratamentul, te asteptam sa ne spui cum decurg lucrurile miky bafta sa fie ultima inseminare luci , semn bun sfarcurile sensibile gaby poate se intampla luna asta dupa revederea cu cei dragi cos minuta bine ai revenit, ne era dor de tine , te asteptam mai des fetelor eu iau de doua saptamani aspenter, voi intrerupeti la menstruatie? va pe toate, incerc sa ma adun putin, am o stare de ameteala, nu stiu de la ce |
eu nu intrerup niciodata aspenterul (am intrerupt doar 2 zile inainte si dupa inseminare la sfatul dr. uscatesc)
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Monique77 spune:
citat din mesajul lui lucianamoga Tocmai au venit uratii Doamne ajuta-ne sa devenim mamici ! |
offfffffffff Luci...
imi pare tare rau...
macar ia partea buna a lucrurilor
nu o sa stai cu emotii pana in sarbatori, macar acum ai timp sa iti revii si sa ai niste sarbatori frumoase
pupici