Aspirante optimiste (743) Felicitari AnneMarie !!!
Raspunsuri - Pagina 8
miky82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kammyL Buna dimineata fetelor, cos_minutza, eu am facut pana acum PREGNYL-ul doar intramuscular, in fese. La mine a dat rezultate, in sensul sa foliculii s-au spart, insa din pacate bebe tot nu a venit, INCA. Am facut 3 luni de tratament, urmeaza inca maxim 3 in functie de ce va fi luna asta....ca nici doctorul nu mai intelege de ce nu vine problema.... Bafta, sa dea DOMNUL la tine sa fie cu noroc! |
Cand trebuie sa iti vina, iei utrogestan vaginal? mie luna trecuta mi-a intarziat 2 zile din cauza utrogestanului, sper ca la tine sa fie din cauza
, mult noroc 
In curand

Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
kammyL spune:
Ultima menstruatie am avut-o pe 01.11. Apoi o usoara scurgere maro deschis pe 30.11, sangerare in prima parte a zilei pe 01.12 si atat. Luasem Duphaston z16-z25 2/zi; si intotdeauna cu Duphaston imi venea in 4-5 zile. Am fost la eco pe 05.12 si nimik - endometru 5.5 trilaminar; mi-a dat sa iau Duphaston inca 10 zile si apoi iar la eco...
kammyL spune:
miky82, am uitat sa specific ca medicul a zis ca nu e nici o sansa sa fie sarcina....desi sanii ma dor, sunt sensibili, sunt in permanenta obosita, am o usoara stare de greata dimineata....
draguta spune:
Buna dimuneata fetele
ieri test negativ, astazi dimineata a scazut si temperatura la 36,5 deci astept uratii
Flavia 85 bine ai venit
, sa ai rezultate bune cu tratamentul, te asteptam sa ne spui cum decurg lucrurile
miky bafta sa fie ultima inseminare

luci , semn bun sfarcurile sensibile
gaby
poate se intampla luna asta dupa revederea cu cei dragi
cos minuta bine ai revenit, ne era dor de tine , te asteptam mai des
fetelor eu iau de doua saptamani aspenter, voi intrerupeti la menstruatie?
va 
pe toate, incerc sa ma adun putin, am o stare de ameteala, nu stiu de la ce
lucianamoga spune:
Neata fete
Multumesc pentru incurajari...am facut testul si e negativ , si au aparut si durerile uritilor...asta e ...nici nu stiu cum mai indraznesc sa sper dupa problema pe care o avem si mai mult sa ma bag in lista de testari 

si va multumesc
IPopica spune:
'Neata, fetele!
miky82 am citit ca si tu te lupti cu tutunul. Am gasit site-ul asta :www.stopsmokingcoach.eu/home.ashx?lang=ro#registertab-tab" target="_blank">http://www.stopsmokingcoach.eu/home.ashx?lang=ro#registertab-tab. Arunca un ochi, poate te ajuta. Eu am redus cam la jumatate numarul tigarilor din octombrie pana acum (eram la 30 tigari pe zi). E un fel de programel care te ajuta sa tii cont de numarul tigarilor fumate, iti trimit cate un sfat zilnic pe e-mail, nu e rau.
I.P.
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui miky82 Neatza fetelor! Kimmy eu zic ca este bine beta, te rog nu iti mai face griji o sa vezi ca e totul bine ![]() Cosminuta bafta multa sa fie cu rezultat stimularea si in curand sa ne dai vesti bune ![]() Luci ai facut testul? ![]() ![]() ![]() am scos putin motatele de incurajare.![]() Gaby ma bucur ca esti mai bine, deci in ian faci inseminare? poate nu o sa mai fie nevoie ![]() Moni cum te mai simti? vreo ciudatenie ceva ![]() Yna ![]() In curand ![]() Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici! anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi |
Miky eu sunt ok
am o permanenta dar vaga senzatie de disconfort abdominal, ca la menstgra dar muuuult mai diluat
de aseara am inceput sa bag si utrogestan de 100
acumn.....om vedea...
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui draguta Buna dimuneata fetele ieri test negativ, astazi dimineata a scazut si temperatura la 36,5 deci astept uratii Flavia 85 bine ai venit ![]() , sa ai rezultate bune cu tratamentul, te asteptam sa ne spui cum decurg lucrurilemiky bafta sa fie ultima inseminare ![]() ![]() ![]() luci , semn bun sfarcurile sensibile gaby ![]() poate se intampla luna asta dupa revederea cu cei dragicos minuta bine ai revenit, ne era dor de tine , te asteptam mai des ![]() fetelor eu iau de doua saptamani aspenter, voi intrerupeti la menstruatie? va ![]() pe toate, incerc sa ma adun putin, am o stare de ameteala, nu stiu de la ce |
eu nu intrerup niciodata aspenterul (am intrerupt doar 2 zile inainte si dupa inseminare la sfatul dr. uscatesc)
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui lucianamoga Tocmai au venit uratii Doamne ajuta-ne sa devenim mamici ! |
offfffffffff Luci...
imi pare tare rau...
macar ia partea buna a lucrurilor
nu o sa stai cu emotii pana in sarbatori, macar acum ai timp sa iti revii si sa ai niste sarbatori frumoase
pupici