Aspirante optimiste (743) Felicitari AnneMarie !!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

luciana!!!

pt vestea cea mare de maine!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumphbobocel de 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique77
ce sunt Preseed? ca eu nu stiu

Cica ar fi un lubrifiant special conceput pentru cuplurile care vor sa faca , cu PH neutru, care nu ataca gigeii. Am vazut pe internet ca are recenzii foarte bune asa ca mi-am zis ca incercarea moarte n-are

Wishing for rainbow baby dust !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Citat:
citat din mesajul lui kmy_black

luciana!!!

pt vestea cea mare de maine!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumphbobocel de 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Eu am zis de la inceput ca ma inscriu timid in lista...mi-e frica sa fac test, daca ramane temperatura sus maine fac...daca nu cred ca mai astept...nu stiu daca ma intelegeti dar mi-e foarte frica sa fac test

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunita1983 spune:

buna fetelor
Luciana si Gina eu scot motatele
fetele cu z1 anul viitor sigur e cu vesti bune

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madabout2003

Buna dimineata!
Nu stiu daca ma mai tineti minte... am intrat sa va anunt ca de pe lista de aspirante gravidute au nascut ieri Corina_s - o bebelusa Nadia- si Ela82 -bebe Ares!

Daca tot am intrat vreau sa va spun ca va mai citesc din umbra si tin pumnii sa va mutati cat mai curand la odisee!

Sa aveti o zi minunata!!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 38+ Gabriel

felicitari mamicilor
si tie nastere usoara si bb sanatos, sa ne povestiti cum a fost ca ne pregatim si noi

Mergi la inceput

Flavia bine ai venit
Miki te asteptam cu vesti bune

Mergi la inceput

ma bag in pat... ca-s drogi de la atitea medicamente..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne_marie79 spune:

Luciana , Draguta ... . Sunt alaturi de voi , in asteptarea testului pozitiv!
Miki ...Doamne Ajuta sa fie azi ziua cea mare!
Pup cu drag toate fetele dragi mie

Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra!

Cu ajutorul lui Dumnezeu ... 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Buna, fetele!
O sa va salut zilnic pana scap de moderare. (cred ca mai am vreo 5 mesaje pana trec hop-ul). Si-apoi o sa va bombardez in timp real cu intrebarile care mi s-au pierdut prin capitolele precedente.

I.P.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Buna fetelor!
Acum am aterizat de la dr, gata am facut inseminarea, intr-un sfarsit, spun asta ca pe la 7:30 dimineata eram la clinica unde sa preparam spermograma, dr mea ma astepta la 8:30 sa facem inseminarea....dar ce sa vedeti ca dr Biolog nu a venit, deci nu se putea face nimic la ora aia, norocul meu a fost ca dr Petca a putut sa imi faca mai tarziu inseminarea, credeti-ma ca imi venea sa dau cu asistentele alea de toti peretii, niste incopetente, si mai ales felul in care iti vorbea... in fine... este bine ca am reusit... de pe la ora 9 dim ma doare rau ovarul, dr mi-a zis ca e de bine ca ovulez.

Va pup si va multumesc mult mult de tot pt ca sunteti alaturi de mine in aceste momente.....acum ma apuc sa citesc din urma sa vad ce s-a mai scris.

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

Mergi la inceput