Aspirante optimiste (743) Felicitari AnneMarie !!!
Raspunsuri - Pagina 19
DenyAnd spune:
Da, Kmy, cam tot asa de fiecare data, dar nu iese imediat dupa cele 2 ore, ci peste vreo4 ore cand sunt in picioare.
Il introduc cat de adanc pot.
In primele zile nu iesea mai deloc, de parca era "flamand" vaginul si uterul dupa utrogestan, dar iaca ieri si azi... iese cam mult.
Nush de ce.
Dar las'ca sunt linistita atat timp cat stiu ca TB sta ridicata, ca azi dimineata am reluat monitorizarea TB.
Gata am plecat la nani ca sotul ma trage in pat
Ne citim maine
Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi
Katy82 spune:
Buna fetele!
MeAlex multumesc mult de raspuns. Nu mi-am mai facut pana acum analizele de trombofilie. Deci, ca sa beneficiez de analize gratuite la Fundeni, imi trebuie adev medicala si de salariat? Tu ce sti?
Camcris ma bucur ca ai revenit si ca ai scapat de infectie. Bafta sa vina bebe!
pe toate si o saptamana cat mai frumoasa!
Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamāntul tau.
kmy_black spune:
fetelor ma retrag si eu la
ma ca sapt care vine sa fie plina de vesti bune, implicit de II, valori bune la analize si batai de inimioara!
sa nu ma dati la disparuti, de maine incep tratamentul la policlinica pt afurisita asta de scolioza, apoi incerc sa fac si eu niste ture de shoping pt craciun( chia daca este f sarac mosu nu pot lasa sa treaca neobservat), asta daca imi permite Mofturosul, iar la toate astea se adauga si smotru, dar am sa intru in fiecare zi sa vad ce faceti, ca sa fiu sigura ca incepeti bine sapt va lasa de acum o , de fapt deja este luni deci ma incadrez perfect!
si sa ma alatur si eu galeriei cu:
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumphbobocel de 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este īn felul īn care urci pantele abrupte spre varf!!!
marci1418 spune:
buna fetelor!!! MA scuzati ca nu am mai intrat de mult, acuma am ajuns langa sotior, si nu am avut net aici... eu sunt mai bine, abia acuma mia venit CM normal deja o sa duc evidenta CM, luna asta inca nu se poate sa , caci am avut o rana pe col si miau lecuito, e greu cand trebuie sa astepti, cicatricea de la operatie inca ma doare si o simt foarte amortita, imi doresc mult un bebe insa trebuie sa am rabdare...
fetelor sa aveti un inceput linistit si placut si reusit de saptamina!!!
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Katy82 Buna fetele! MeAlex multumesc mult de raspuns. Nu mi-am mai facut pana acum analizele de trombofilie. Deci, ca sa beneficiez de analize gratuite la Fundeni, imi trebuie adev medicala si de salariat? Tu ce sti? Camcris ma bucur ca ai revenit si ca ai scapat de infectie. Bafta sa vina bebe! pe toate si o saptamana cat mai frumoasa! Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamāntul tau. |
Scumpa eu vin de la Fundeni, nu mi-a trebuit nimic, e a treia oara cand merg.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
DenyAnd spune:
Buna dimineata fetele cochete
Va ofer cate o cafelutza , si ceiutz pt gravidutzele noastre
Va doresc azi o zi minunata.
Reintru mai tarziu ca sa fac capitol nou.
pe toate
Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi
Monique77 spune:
'Neata fetelor
ce faceti?
eu la munci, fara chef...deloc....
am si o stare cam nasoala, cred ca de la vreme, ca e inchisa asa....
in fine...
cu rabdarea stau bine, pana Duminica
nici nu stiu daca ma testez de fapt...
mi-e frica de un nou esec
o sa pun utrogestan, fara sa intrerup si....aia e...daca o veni...o veni
bine, asa zic acum, ...sper sa reusesc :) sa ma abtim
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Katy82 Buna fetele! MeAlex multumesc mult de raspuns. Nu mi-am mai facut pana acum analizele de trombofilie. Deci, ca sa beneficiez de analize gratuite la Fundeni, imi trebuie adev medicala si de salariat? Tu ce sti? Camcris ma bucur ca ai revenit si ca ai scapat de infectie. Bafta sa vina bebe! pe toate si o saptamana cat mai frumoasa! Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamāntul tau. |
Katy mie prima data miau cerut adeverinta de salariat si trimitere de la medicul de familie
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Monique77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui YLARI
Scumpa eu vin de la Fundeni, nu mi-a trebuit nimic, e a treia oara cand merg. YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA POZE Mami de Eva scumpa bebedoiu Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot |
mie doar p[rima data mi-au cerut
lucianamoga spune:
Buna fetelor!
Eu trec printr-o perioada mai aiurea si vreau sa-mi cer scuze de pe acum daca voi absenta...vreau sa ma relaxez , sa ma detasez(nu stiu cum ca nu am gasit inca reteta).Oricum am decis sa nu merg luna asta la medic pentru a ma programa pe ianuarie la inseminare...nu ma simt in stare;abandonez lupta pentru o luna pentru ca din punct de vedere emotiv nu stau chiar bine...vreau sa ma bucur de viata mea si de aceste sarbatori fara a ma gandi la nimic.
Nu stiu daca ma intelegeti dar am nevoie de un ciclu de stand by...
In ianuarie sper sa fiu pregatita si sa incep treaba pentru inseminare pentru ca acum nu pot...ma copleseste prea tare...cum a trecut atata timp fara un ...
pe toate si sunt alaturi de voi