Bilete pt concediul de vara la mare la reducere?
Raspunsuri - Pagina 4
Androix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oana_lex82 Ce stiti despre cardurile cu rata fara dobanda pt vacante? Ati folosit/auzit de asta? Pot achita o vacanta inainte sau trebuie musai sa cheltui banii acolo si cand ma intorc sa incep a plati ratele? |
Nu am card de-asta dar din cate stiu eu platesti vacanta la o agentie care accepta plata cu acest tip de card iar apoi incepi sa platesti ratele. Cred ca ratele incep dupa ce faci plata.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
CorinaDani spune:
citat din mesajul lui oana_lex82 Corina eu sunt dispusa la maxim 700-800 euro. |
ti-as fi recomandat duni royal resort - hotel marina beach, insa tu locuiesti in focsani, iar distanta e destul de mare, nu cred ca o puteti parcurge intr-o singura zi, mai ales cu copil mic "la bord". asadar, va trebui sa luati in calcul si combustibilul, si o eventuala cazare de o noapte, daca nu vreti/puteti parcurge distanta dintr-o bucata. duni e in zona de sud a litoralului bulgaresc, in apropiere de burgas. ca buget, te incadrezi la limita, daca prinzi EB si doresti sa mergi intr-o perioada in care tariful/persoana/zi nu este in varf de sezon.
MIRCLAU spune:
buna ziua
si eu aceeasi problema dar eu vreau in Turcia,de unde pot achizitiona un sejur cu preturi reduse ?
mari78 spune:
Buna,
Nu toate agentiile au oferte de early booking, dar au inceputsa apara(rezervare.ro, jeka.ro). Si noi tot la Turcia ne gandim
Intrebarea mea este : a mers cineva cu masina pana in Antalya ? Unde ati facut oprire de o noapte, ca e obositor si pt sofer, dar si pt copii...Noi pana acum am fost doar cu avionul, dar anul asta ne bate gandul sa mergem cu masina
Multumesc !
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca
yuppy spune:
citat din mesajul lui oana_lex82 Corina eu sunt dispusa la maxim 700-800 euro. |
Eu ti-as recomanda la banii astia Club Riu Evrika-Sunny beach. Noi am fost doi ani la rand si am fost foarte multumiti, in comparatie cu alte hoteluri la care am mai fost la bulgari.
Referitor la cardurile fara dobanda: Credit europe bank are un asemenea card, se numeste card avantaj. Sunt anumite agentii care accepta plata cu cardul avantaj, in rate fara dobanda. Ratele incepi sa le platesti imediat ce ai achizitionat sejurul. Ratele difera de la agentie la agentie.