Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (15)
Raspunsuri - Pagina 21
![](images/user_woman.png)
miha81 spune:
Buna dimineata! Am aparut si eu pe aici, in sfarsit! Sunt mai bine multumesc tuturor celor care s-au gandit la mine.Sunt in ziua 6 de antibiotic injectabil, mai am pana la zece zile dar rezist eroic (am fundul mare)Oana, multumesc pentru remedii, le-am incercat pe toate: cartofi rasi cu spirt, sare calda, tarate cu untura, mamaliga, am baut ceai de ceapa si nuci cu multa lamaie si miere...si parca azi nu mai tusesc la fel de intens si des ca zilele trecute. Dar...alta belea pe capul meu: ma doare foarte tare un picior! Ce-i drept tot eu sunt de vina pentru ca am 2 vertebre herniate si nu mai aveam voie sa ma inhras si implicit nici sa raman insarcinata. Am fost la neurolog si m-a anuntat ca aceasta sarcina o sa o cam duc in pat...sper sa nu fie adevarat pentru ca eu inebunesc acasa! Stau de cateva zile si simt ca o iau razna! Vreau la servici! De azi incep reflexoterapia si sper sa ma puna pe picioare!
Deea felicitari pentru baietelul perfect sanatos si sa stii ca si eu am mare incredere in Dr. Iosup.Mie la Bianca mi-a spus de la 13 saptamani ca va fi fetita iar acum la 14 ca va fi baietel. Cu serviciul imi pare tare rau pentru ceea ce se intampla dar stii vorba aia: orice sut in fund este un pas inainte!
Alina, felicitari pentru fetita! Ma bucur sa mai aud ca se vor naste si printese!
Virginia, ma bucur ca te-ai relaxat si imi pare rau ca ai stat atat de putin!
Elena sa iti traiasca sotul sa te bucuri o vesnicie alaturi de el!
Ella imi pare bine ca ai trecut cu bine hopul si sunt sigura ca rezultatul va fu unul bun!
Tinuta ne gandim la tine si iti tinem pumnii!
Elly felicitari pentru bebe si ma bucur ca s-a rezolvat cu concediu!
Ramona te implor sa ai grija mare! Eu am tusit vreo 2 saptamani si apoi am dat-o in pneumonie.
Fetelor aveti idee ce se intampla cu adresa de mail comuna? Nu imi merge deloc!
pozeBianca
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/diana85/diana85.jpg)
diana85 spune:
Buna dimineata, burticutelor!
Ella, bravo pentru amnio de care ai trecut cu bine . Dar chiar ma superi cand aud ca nu iei in considerare sfaturile (medicale, nu ale noastre) de a sta in pat. Nu e vorba decat de 2 zile si mai bine ar fi sa ai grija de tine. Stiu ca ti-e greu si nu ai stare, dar gandeste-te ca nu pentru tine o faci.
Ramona, si tu tot cu vesti suparatoare vii, cu raceala... Fetele ziceau de oscillo ca ar fi foarte bun, eu zic sa incerci pana nu se agraveaza si il imbolnavesti si pe Edi, apoi pe sot, pentru ca apoi cand tu te-ai vindecat sa iei iar de la ei...
Elly, felicitari pentru vestile bune! Si eu am nasul infundat constant inca din primele saptamani dar nici pomeneala de raceala (cu toate ca tati ma tot suspecteaza si se uita circumspect peste ochelari la mine ca-i pun fiul in pericol
). Ii explic ca e de la sarcina, da' cate ciudatenii le tot pun pe seama sarcinii (dar pe drept cuvant!), deja nu mai stie daca sa ma creada sau nu
.
Virginia, nu, nu am ajuns la targul de Craciun costumata de plaja . Am reusit sa trec pe "acasa" inainte si sa-mi iau ceva haine. Insa buna observatia
.
Tinuta, suntem alaturi de tine si iti tinem pumnii. Sa vii cu vesti bune cat mai repede!
Stiu ca ati tot discutat pe aici dar nu-mi mai amintesc exact: cand e indicat sa facem eco morfologica de trimestrul II?
Va pup si sa avem o zi buna, plina de vesti bune!
Diana 19+ cu
Mirciulica