cadou pentru serbarea copiilor

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Citat:
citat din mesajul lui xelanoimis

Si la noi s-a mers pe varianta cutie de carton standard(2Ron) in care pune parintele ce vrea si se desface acasa, asta dupa ce anul trecut au fost foarte multe nemultumiri si discutii in legatura cu ce s-a cumparat de 50Ron(masinuta pentru baietei, papusa pentru fetite). Sincer nu cred ca baietelul meu s-a jucat de 2 ori cu masinuta intr-un an de zile.

Asa m-am gandit eu anul asta, dar ideea mi=a venit mult dupa sedinta. Dar tin minte pentru la anul!

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

pe aici se da doar cadou simbolic la scoala.
fiecare cumpara o cana(ca cea de lapte) dar cu simboluri de Craciun si o umple fiecare cu ce vrea: bomboane, creioane, o masinutza mica hot wheels...cat ar incapea in cana si un pic cu virf.
Fiecare alege cui sa o daruiasca (doamna mai face modificari in cazul in care sunt mai multe cani pt un copil si niciuna pt altul).

Cadourile de Craciun le da fiecare parinte acasa. Nu inteleg de ce treb duse la scoala si sa iasa scandal ca lumea e nemultumita.

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Imi amintesc ca in gimnaziu, faceam un joculet tare frumos, de Mos Nicolae...scriam pe biletele numele tuturor colegilor, amestecam biletelele intr-o caciula si fiecare tragea un biletel. Astfel, fiecare dintre noi trebuia sa daruiasca ceva celui scris pe bilet. Cine cui daruieste ramanea secret pana in momentul respectiv. Era tare palpitant sa astepti sa vezi cine si ce iti da cadou... Tot chestii simbolice evident...

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

La noi in fiecare an (acum e al patrulea an-pregatitoarea) primesc doar o punga destul de consistenta cu diverse dulciuri ,din partea gradinitei.De strans strangem si noi bani,cca 25-30 lei din care se cumpara cadouri educatoarelor-ingrijitoarelor,plus ramane de-acolo si de sucuri,prajituri,cafea pentru "cheful" de dupa fiecare serbare (au trei serbari pe an-de Craciun,Paste si cea din vara de final de an)
Chiar si costumatiile pentru serbari intotdeauna le-au primit de la gradinita (au ff multe feluri de costume in dotare si ajung pentru toate grupele - le tot rotesc intre ei ),le mai confectionam si noi eventual accesoriile - niste pompoane ,o coronita din beteala etc.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle-usa

Cadourile de Craciun le da fiecare parinte acasa. Nu inteleg de ce treb duse la scoala si sa iasa scandal ca lumea e nemultumita.

michelle

Pentru ca s-a impamantenit acest obicei prost. Doamne fereste sa propui la sedinta sa stea toata lumea in banca ei si sa faca sceneta cu mosul fiecare acasa la el ca sar toti parintii ca arsi! Cum??? Sa nu vina mosul??? Cum se poate asa ceva??? Si daca vine trebuie sa aduca ceva, doar n-o veni cu palma in fund.
Sper sa iasa bine si sa nu-mi aud discutii ca e tare frumos sa stai si sa nu pierzi timp din timpul tau si sa nu cheltui benzina din banii tai ca sa cauti cadouri pentru toti copiii din grupa dar in schimb sa toci marunt din buze

Buna ideea si cu biletelele si cadorisitul reciproc, e de notat si tinut minte pentru la anul.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

Papanash,
pentru fetite poti incerca printre altele si un set de aripi de fluture, cu coronita si bagheta de zana(stiu ca mai toate fetitele se joaca cu asa ceva) sau un set cu accesorii pentru confectionat bijuterii. Cred ca sigur va bucura serile si o carte cu povesti scurte si ilustratii frumos desenate.

Pentru baieti eu as lua sigur un joc Lego. Baietelul meu e fascinat sa asambleze masini in cele mai ciudate moduri. Iar, si aici, o carte cu povesti e bine-venita.

Sau poti merge pe jocuri. Am comandat pentru Mos Craciun jocurile Pantomine si Comoara piratilor, cam 25 lei fiecare.

Eu nu i-am mai cumparat de multa vreme o masinuta care doar e ... masinuta . Se plictiseste repede de ea. Daca o poate modifica in vreun fel, e o jucarie mult mai atractiva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gogosel

Papanash,
pentru fetite poti incerca printre altele si un set de aripi de fluture, cu coronita si bagheta de zana(stiu ca mai toate fetitele se joaca cu asa ceva)

Sau incearca sa gasesti niste papuci din plastic, cu tocuri ,din aia roz sclipiciosi pentru "printese".Efect garantat la fetite chiar de te-or cam injura parintii pe urma

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza2005

La noi se ocupa doamna educatoare. Din fondul clase/rechizite de 150RON dat la inceputul anului din ce ramane le ia si cadouri de Craciun si de Mos Nicolae.
De Mos Nicolae le-a luat cate un ciorapel rosu in care a pus -un Mosulet mic albastru de pus in brad, o punguta cu bomboane, o prajiturica si un paharel mic de finneti.

Anul trecut de Mos Craciun le-a luat : masinuta/papusica, un joc cu litere, un ursulet de plus, multe dulciuri printre care si un mic ren de plus in forma de saculet plin cu bomboane. Cred ca si anul acesta va fi mai mult decat bine dupa cum s-a prezentat de mos Niculae.

Tot din banii aia -incropeste niste costume pentru sceneta si mai pregateste cadouri pentru un grup de copii de la o casa de copii.

Mai, dar unde ati gasit minunea asta de educatoare ??? Noi avem fondul mai mare si nu se iau decat rechizitele din el (nmici macar consumabilele pt baie) si se inchizriaza Mosul, restul ne priveste. Nici vorba de costume, trebuie sa ne stresam la fiecare serbare (desi am inteles ca alte gradinite au deja costumele proprii)

Cadourile ori se pun de parinti intr-o cutie ambalate in hartie, apoi in pungi identice, ori se da o suma de bani (50 de lei in general) si se iau identice la toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meru spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle-usa

pe aici se da doar cadou simbolic la scoala.
fiecare cumpara o cana(ca cea de lapte) dar cu simboluri de Craciun si o umple fiecare cu ce vrea: bomboane, creioane, o masinutza mica hot wheels...cat ar incapea in cana si un pic cu virf.
Fiecare alege cui sa o daruiasca (doamna mai face modificari in cazul in care sunt mai multe cani pt un copil si niciuna pt altul).

michelle

Deoarece este si acesta un motiv de a unge cadrele. Nu se rateaza nici o ocazie, daca nu, se inventeaza: sfinte etc.
Nu inteleg nici eu imixtiunea scolii, unde se fac de toate si nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

si aici se da cadou doamnei (noi avem 2 doamne anul asta).
dar fiecare da cat poate si daca vrea iar cadoul vine din parte la toti. nu ies discutii.
de obicei cadou facem un gift card sau mai multe la dif. magazine sau restaurante( $50-100...depinde cat se stringe) si un card semnat de toti copiii.
cine vrea poate sa aduca cadou individual si sa-l dea doamnei/lor
cadou doamnei se mai face la sfirsit de an.

michelle

Mergi la inceput