Strengari de Martie-Aprilie 2012 - 15

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

Ronina tocmai de aceea te-am intrebat ca si eu ma gandeam ca poate nu se potriveste socoteala mea cu a medicului de familie.
Desi eu am anuntat la serviciu ca nu mai vin din februarie aveam asa un dubiu ca mai bine intreb medicul de familie sa fiu sigura. In 30 ianuarie o sa am 29 sapt.

22+ Karina, comoara noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

Tala multumesc de incurajari
Ea misca sigur dar vrea si mami sa o simta TOT TIMPUL.
Acum cand misca ma mai uit la burtica si se vede cum se misca, este amuzant, imi vine sa pup burtica dar nu ajung , privilegiul acesta il are doar sotul.

22+ Karina, comoara noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Ronina, eu daca ar fi sa nasc acum vbac tot as cere epidurala. daca e facuta cum trebuie simti cand trebuie sa impingi si nu ai probleme. se simt contractiile numai ca in loc sa simti o durere crunta simti presiune si alte senzatii pe care nu stiu sa le descriu. si nu ramai cu dureri de spate dupa epidurala. ala este mit. iar pe bebe nu/l afecteaza. Dave mi/a zis ca Finn avea ochii deschisi si dadea din gura ca si cum ar fi vrut sa suga imediat dupa nastere. el l/a vazut primul pentru ca eu eram inca sub anestezie.

Tala, ma mai si supar, ma mai apuca plansul, dar ce sa fac. mai si tip cateodata. dar cand vine si ma ia de gat si ma pupa uit instant. cand mai ajung la capatul puterilor imi spun - bine ca e sanatos, restul se rezolva.

Aici nu se fac gauri in urechi din maternitate. se fac la 2 luni la pediatru. si e dureros, bietii copilasi plang de rup. daca as fi avut fata nici eu nu i/as fi facut gauri. sa/si faca cand vrea ea. si unde vrea ea.

Finn Constantine 15.10.2009 si 20+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna fetelor.

JD, saraca de tine 36 de ore de travaliu, eu nu cred ca as fi rezistat. Eu am avut doar 12 ore si, si alea mi sau parut lungi. Bine ca nu mai acea senzatie si sper sa nu mai revina. La noi in familie sunt 3 religii, sotul a fost botezat la reformati, dar a continuat la catolici, iar eu sunt ortodoxa. Pe edi l-am botezat la 4 luni (ca asa am simtit ca este mai bine) la ortodoxi, dar el va alege cand va mai creste ce religie va urma.

Amy eu nu am facut vaccinul antigripal , nici acum si nici cand am fost cu Edi. De la sora mea am inteles ca nu sunt prea sigure.

Dara ai vorbit de frica de nastere, sa sti ca si mie imi este frica, mai ales ca am trecut printr-o nastere si stiu ce ma asteapta. Dar cand ma gandesc la rezultat atunci imi trece frica.

Ronina nu ar fi mai bine un concediu medical de la doctorul de familie de 2 saptamani, asta in cazul in care bebe vrea sa stea mai mult la mami in burtica? Nu cred ca ar avea ce sa te afecteze in rau cu ceva aceste 2 saptamani.

La mine cu nasi e putin mai complicat. Vor sa vina si una din surorile mele si nasi nostrii de cununie. Si nici unii nu vor sa fie 2 perechi de nasi, vor sa fie ei singuri, si acum nu stiu cum o sa fac. Ca daca o refuz pe sara mea se supara ea pe mine, si daca refuz nasii se supara ei. Doar ca as prefera pe sora mea, macar ea este langa mine, pe cand nasii mei sunt in Spania si ne vedem o data pe an. Voi ce ma sfatuiti?

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 20+ Robert Aaron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

hello fetelor!!!

ce active sunteti seara,eu seara o am pt sot rezervata pt ca il vad rar acasa
DARA uff incepi si tu injectiile..naspa eu m-am saturat de ele pana peste cap.Si eu initial pana la 4 luni le faceam in burta ,apoi pielea s-a intins si nu mai intra acul sau intra dar durea ca naiba!!
Apoi am inceput in picior la inceput nu durea decat ff putin in schimb mi se faceau niste vanatai cat casa,acum am noroc ca cumnata mea e infirmiera si mi le face in brat unde doare ff putin si nici nu mi se invineteste decat ff rar.Cand nu pot ajunge la ea ,mi le fac tot in picior si gasesc ff greu un punct unde pot baga acul pt ca nu intra afurisitul!!
bafat multa iti doresc,eu eram terorizata la inceput sa mi le fac singura pana cand nu am avut ce face si a trebuit sa invat si acum sunt "experta"sa zic.Eu ma consolez ca mai am 12 saptamani maxim de facut si apoi scap,chiar luni imi zicea ginecologul ca Fragminul trebuie intrerupt 12 ore inainte de a naste si sa fiu atenta la semnele de nastere mai tarziu.Dar mai e o gramada pana atunci

Fetita mea se misca incontinuu,si noaptea ma trezeste e o senzatie frumoasa,are miscari mai precise acum cum imi zicea cineva nu mai stiu cine.

Si acum o intrebare:aveti probleme cu constipatia??eu cam da,cateodata e ok dar cateodata nu ma chinui sa merg la baie si cu toate ca beau ff multa apa nu prea merge!!aveti ceva remedii naturale ?mai mananc kiwi,nuci,prune uscate dar efectul nu prea se vede!!

In privinta nasilor uff si noi avem o dilema,avem nasii de la cununie pe care vrem sa ii intrebam si apoi nu mai stim pe cine,nu am vrea frati,surori din familie ci cineva strain chiar nu stim,sotul ma intreba mereu ,eu schimb subiectul mereu si ii zic ca dupa nastere ne gandim mai bine,,tot aman.
va pup o zi frumoasa la mine e un timp de facut copii si numarat bani!!!Copilul l-am facut,bani sa numar mai putini!!!ploua incontinuu de cateva zile!!
am facut ditamai manuscrisul

mada 28+ MAYA-ELENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

titi143, eu as alege niste nasi care sunt mereu aproape de copil, nu pe care sa ii vada o data pe an.

Irina, 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Dara, in picior n-am facut inca. Sotul zice ca e dureros . In burta sunt cele mai usor de facut. Numai ca eu burta am intepat-o cam mult in 2 ani. Tratamente de stimulare pentru 4 inseminari si apoi fertilizarile. De la fertilizare pauza cu injectarea n-am mai avut si de aceea nu mai pot suporta. Problema e ca eu sunt acel 1 % din prospect care face noduli la locul cu pricina. si trec greu... Asta e... pentru copil trec peste orice.

2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; urmari: ocluzie intestinala si multe aderente!
-tratament 2 luni cu clostybegit fara rezultat +20 kg acumulate gratis
-2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit
2011-ET reusit la clinica Promed

Multumesc Bunului Dumnezeu!
24+ Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wali spune:

Ptr ronina Ti-am trimis mesaj pe facebook cu datele medicului homeopat ptr ca n-am reusit sa-ti trimit mesaj privat, nu stiu de ce .

24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lelu spune:

magddalena si eu am avut probleme cu constipatia, ultima oara am cam fortat si cred ca am avut ceva contractii,... oricum toata noaptea si a doua zi am avut burta intarita.

Am reusit sa gasesc un leac la mine functioneaza salata de varza (rosie), si acra si dulce, mancata zilnic, inainte de o masa principala cu jumatate de ora aprox.
Si dimineata paine integrala la micul dejun.
Mandarine.
A mers si taratea Psyllium dar parca ma irita prea tare la stomac.
pupici

21+ Doamne, ajuta-ne sa fie bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanace spune:

Mada, eu o singura data am avut probleme cu constipatia, desi iau fier la doua zile si mi-a fost putin frica. Am pus un supozitor cu glicerina si in 10 minute eram rezolvata! Ideal este sa controlezi prin alimentatie (la mine mai functioneaza sucul de prune si o lingura de ulei de masline inainte de masa) dar in conditii de criza merge si un supozitor!

26+ Emma

Mergi la inceput