Buburuze - LA MULTI ANI PATRICK ! (114)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata!!!

La multi ani Lili, sa fii fericita si sanatoasa!!!

Si sa incerc sa rasp la SZ Anduta - ce mi-a placeut CEL MAI MULT! Da, sunt tentata sa zic tot, dar treb sa fac un exercitiu de sinceritate. Deci, aproape tot! Ca si Anduta, momentul in care am auzit-o prima data razand in hohote (prima data asa, din senin, uitandu-se la tati, a doua oara in casa, cu colacelul la gat), cand am auzit sunetul ala trimis de la Dumnezeu!! Apoi, iubesc momentele in care ii vad pe amandoi cum se iubesc, cand il vad pe Robert ca o iubeste, ca se teme sa "nu i-o fure nenea" (gardianul de la gradi care o mai leagana cand plange si eu sunt inauntru, il imbrac pe el), in general momentele astea divine cand ii vad asa. Asa mi-ar placea sa creasca. cu iubire cu cu gelozii de frati.
Si mai e ceva, cumva diferit de cum a fost la Robert: cum se uita Ana la mine! Nu stiu daca toate simtim asa, dar Ana se uita la mine intr-un fel, se topeste toata in mine, se uita cu o dragoste, ma simt Dumnezeul ei! E un sentiment normal!
Ce nu mi-a placut in toata perioada asta: zilele de boala, cand au fost amandoi bolnavi au fost crunte!!!!
Culmea, desi sunt "omul somnului" nu ma detranjeaza asa tare noptile cu treziri, nu ma deranjeaza ca nu am timp de mine, sunt ok cu astea, stiu ca trece perioada asta, o s a vina perioade mai libere, asa ca savurez si partile obositoare!

Cam asta fu!

Va pup, o zi minunata!

La multe lunite sarbatoritilor zilei!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Piscotel daa, maiii!! Si faptul ca sunt cam singura aici in Bucruresti, nu am pe nimeni, dar uite ca ieri, in disperarea mea am avut un ajutor.

zumzu ai nascut fara peridurala???Chiar si cu...la durerile alea e absolut normal sa simti usurarea aia, ca s-a terminat!!!Toata lumea o simte, eu am simtit-o nu pt ca se terminase durerea (durere nu fusese), ci pt ca e bebe afara, e ok, plange, respira - asta voiam sa aud de 9 luni, nu???Cum sa nu fiu usurata.
Apoi faza cu recunoscutul copilului - mai, ce vite lucraza in sectii de astea cheie, gen neonato, cu mamici nascute si emotionate!!Sa-ti zica asa ceva! Eu aveam un stres, sa-i memorez fatza, sa nu-mi schimbe copilul [telenovelista ce sunt]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Neata!!
Zumzuuu!!!!Asa-i ca-i mai bine acum,ca ai "spus-o si p-asta"?Mai,ei sunt asa mici atunci,parca seamana toti intre ei.Cred ca daca nu era aia sa urle la tine nici nu te simteai vinovata.

Sentimentul ala minunat pe care-l cica-l simti cand te uiti prima data la copil nici eu nu l-am avut.Abia a doua zi la salon au inceput sa ma napadeasca emotiile.Gandul meu a fost ca gata,eu nu mai contez,nu mai conteaza nimic decat gandacelul ala mic care se linistea la mine-n brate.Ehh!!Asa cum am zis,as lua-o si azi de la inceput.Numa sa mi-l tina altcineva in burta si sa mi-l dea gata nascut

Mi-e somn,vine dinte nr 8,prevad inca vreo 2 nopti cu somn ametit.

Fetele,lapte Junior e si la Nan?O sa merg azi sa cercetez problema.

Prietene...desi mult spus inca am,numai ca nu mai vb asa des ca inainte.Si cum zicea si Mada,incerc sa evit subiectul "cat kk a facut bebe".Daca ma intreaba detalii,le raspund,daca nu,avem aceleasi discutii ca si inainte.Gata,ies ca l-a apucat mersu in picioare si-i trebuie suport

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Update- este Nan Junior.Mai bine iau din ala,ca nu ma prea incanta ideea de lapte de vaca deocamdata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata si de la mine

multi ani LILI

zumzu stai linistita mama, nu ai de ce s ati fie rusine, tampita e vita aia de la spital
lori ma bucur ca a iesit serbarea bine
tunde si eu s la fel ca tine, nu prea am prietene, in afara de voi, de iesit cam greu, dl M tot imi spune sa chem o prietena, dar pe care????????

inainte de a aparea motanii, ne urcam in masina si o taiam la munte.....acum....e dificil cu 2 pici dupa tine, ii apuca toate cele, plus ca mi e sila sa i imbrac cu enshpe haine si ei nu stau si i apuca urlaciunea si mai bine stam frumos in casa si ne jucam si facem nebunii

ce program aveti in weekend ul asta?
pupi fetelor

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

stiam eu ca asa o sa ziceti toate..ca doar nu era sa-mi dati si voi in cap cu "cum, nu ti-ai recunoscut copilul"...

am avut epi,dar am nascut cu forcepsul, copilul nu vroia sa iasa, era si mare na...moasele se suiau amandoua pe mine sa il impinga.Greu

Hainute de vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

mULTUMESC MULT DE URARI! Sunteti toate niste scumpe, niste mamici adevarate!

Este cea mai frumoasa aniversare din viata mea. Dzeu mi a facut cel mai frumos dar, un baiat frumos si sanatos.

Va pup!!

Acu fug la bucatarie ca am de pregatit una alta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

La multi ani Lili!

La multe lunite trupei de pe 10!

Vai Zumzu, nu ti-ai recunoscut copilu? Ntz, ntz, ntz ... Dupa parerea mea sunt prea multe idei preconcepute despre relatia mama-copil. Eu cred ca, asa cum este cazul in fiecare relatie, si asta se construieste in timp . Sunt prea multe povesti, care la un moment dat, pe fondul fragilitatii emotionale, naturale pentru o proaspata mama, fac rau. Iar tantile de la neonato... am si eu cateva pe lista (sau poate trebuia sa pun emoticonul cu tunul ).

Am fost la primarie si am aflat cate ceva despre STIMULENTUL DE INSERTIE. Se poate cere, chiar daca te intorci la job cu o zi inainte de a face copilul 1 an. Citez: "in lege nu se specifica". Dosarul seamana foarte mult cu cel de la concediul de crestere a copilului (actele ambilor parinti, cerere semnata de ambii parinti, etc). Dosarul se poate depune in termen de 30 de zile de cand se reincepe serviciul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Neata!

Lili, iti spun si aici:

LA MULTI ANI, SANATATE TIE SI CELOR DRAGI!

La multe lunite Rebeca, Luca, Dragos, Eduard, Sonia, Ana si Kevin!

SZ: frumos tot:cum respira, cum se uita, cum rade, cum se-ncrunta, etc.
urat: nesomnul si boala.

Zumzu, stai calm, fato, nou-nascutii sunt aproape la fel, trebuia sa-i dai peste nas nesimtitei aleia.

Chiar, SIMOOOOOOO, where are you, girl???

Tunde, nu te supara, dar eu te sfatuiesc sa n-o mai tii nici pana la sarbatori pe duduie...stiu eu un caz cu fata in casa cu fusta scurta si barbat care n-o suporta deloc.. mai bine te descurci singura si-ti tii barbatul acasa.. E doar un sfat bine intentionat, nu te supara!

A! Lorich, copilasii nostri ne fac surprize, nu? cum sa nu se bucure el de Mosul??

Nici Loutzy n-a mai scris...

Prietene fara copii nu am...cu copii doar 2, la departare.

Shubu, felicitari ptr Bogica, e perfect ptr varsta lui, ca la carte.

Deci Dedicut a taiat panglica la craciuneala...unde spuneai c-ai trimis??

Noi am fost la biserica si am impartasit fata...ma duc la treaba.

O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

OH!!!!!

SIMO< SCUZEEE!!! am uitat ca azi e ziua cea mare!!!

PETRECERE FRUMOASA!! ASTEPTAM MOT TAIAT SI SA VEDEM CE-I REZERVA DESTINUL OLTENASULUI!

Mergi la inceput