Buburuze - LA MULTI ANI PATRICK ! (114)
Raspunsuri - Pagina 15
piscotel2011 spune:
LA MULTI ANI MAMUTZ SI BEBEILOR ZILEI!
Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
http://concurs.herdea.ro/bebe/136/piscotel2011
piscotel2011 spune:
pstiu maica pustiu...se cunoaste ca are lumea treaba inainte de sarbatori...
Lori cum fu la serbare?
Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
http://concurs.herdea.ro/bebe/136/piscotel2011
mirela2 spune:
pustiu pustiu
or face sarmale, cozonaci
cine stie ce coc femeile astea de nu mai dau pe la ore
irinuka i a scoate catalogul si trece absentele
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
Lorich spune:
Seara buna!!!
O zi lungaaaa, dar superba!
Sper ca fetele mele au ajuns cu bine la tati lor in Italia, a fost foarte fain cu ele, fetele mici s-au jucat, ba chiar li s-a alaturat si Robert.
Serbarea fu...fu superba! Aglomerat, super cald, dar puiul mei e show man, el a savurat la maxim tot, a ras, a aplaudat, a facut valuri, o veselie pe el!!!!! Imi faceam griji ca o sa fie retras si tris, avanad in vedere ca nu-i palce la gradi asta. Dar a fost super fericit, i-a zis poezia lui Mos Craciun, a fost super incantat de cadou...eu am fost linistita ca a venit o prietena de-a stat cu Ana si a ajuns si tati (sa stea tot cu Ana).
Fetelor care sunteti la bebe unu, va asteapta vremuri minunate, e un sentiment sa-i vezi pe micutii oameni la serbareee..minunat!!
Mai neminuante ca ma doare gatul rau-rau-rau, nu m-a durut nicoodata asa rau, violent, nu pot inghiti nici apa.
Mamutz la multi ani fericiti alaturi de mininea ta si de familia ta intreaga!!!
Roxxxxfelicitari pt (ce fitze pe fiica-ta, vrea numa' pe afara, parca vezi - primii pasi la Venetia), ma bcuur ca totul e ok, drumul a fost bun, hotelul ok!! Super!
Mayane nu am reusit sa fac papion, a mers in camasa cu cravata, nah!!
Fetele, iubitele, Simonel nu e supi pe forum, moderatori, sunt sigura ca o sa vina sa-si descarce sufletelul in curand. Noi o pupam si
gata, merg sa spal& culc copiii!!! Maine pun poze cu ziua de azi pe Fb.
Noapte buna copii!!
(ANDUTA, nu am uitat de SZ, o s araspund, categoric)
aaaa
avand in vedere ca azi m-a ajutat o prietena cu baby siting pt Ana, as avea un SZ: Ce relatii sau cum sunt relatiile cu prietenele de dinainte de sarcina, cele care nu au copii?
Sa raspund prima - mie mi-e greu sa mentin prietenii cu ele, chiar si prietena mea buna, care a venit azi, am mereu senzatia c anu intelege grijile mele ( a facut sau nu caca, a mancat, a baut etc)...
madalina_m spune:
RSZ: eu fiind mai ... trecuta, am 2 grupuri de prietene: cele cu copii care ma asteptau de mult in mijlocul lor si cele fara copii. Cand sunt in grupul prietenelor fara copii incerc, pe cat posibil, sa nu vorbesc despre Razvan prea multe amanunte, sa nu vorbesc despre probleme mamicesti pentru ca sigur nu le intereseaza si nu vreau sa le plictisesc. Daca ma intreaba le raspund, dar in rest incerc sa gasec alte subiecte de discutie. Pentru povesti despre Razvan am celalalt grup de prietene si pe voi!
Si apropo de prietene cu copii, ma suna aseara mama Anisiei (prietena cu fetita si pisica) si imi zice: 'stii de-a ce se joaca fii-mea? De-a Mada si Razvan! Ea e Mada si pisica e Razvan. O tine numai in brate, o infasa in patura, ba incearca sa ii vare si un biberon in gura!' Saraca matza!!!
zumzu spune:
m-am tot gandit si eu, dar nici un moment nu a fost mai fericit decat altul ca sa zic asa-ador totul la puiul meu, cand rade, cand ma pupa, cand intinde mainile sa il iau in brate,cand imi da sa mananc,cand..cand..Niste momente care au ramas foarte aproape de sufletul meu sunt cele din maternitate cand asteptam ora de alaptat ca sa ma duc sa il vad, sa il iau in brate sa il pup..mi-era asa un dor de el,simteam fluturi in stomac. Un alt moment care mi-a ramas intiparit-cand l-am luat in brate dupa operatie si am vazut ca era bine..ca traia,ca respira
Hainute de vanzare
zumzu spune:
Carmen?a mai vb cineva cu ea?cand isi pune net?
cel mai greu: operatia si primele zile acasa:in spital i-au dat fernobarbital si acasa proabil era dat peste cap de asta, 24 de ore nu mi-a dormit deloc!!plangea,plangea...mai era si SS la noi-stres maxim, noi la inceput-are copilul ceva, nu e laptele bun etc etc, eu cu furia laptelui-greu rau. si imi pare rau de zilele alea de la ineput pentru ca nu le-am trait la maxim, eram atat de obosita si stresata
Hainute de vanzare
zumzu spune:
si am si 2 momente in maternitate de care imi e rusine cu adevarat si in care instinctul matern nu a functionat cum povestesc legendele urbane: cand am nascut la un moment dat mi-a fost atat de greu incat undeva inauntru am simtit (nici macar nu am gandit..a fost un gand negandit)-am simtit: vreau sa se termine, sa il scoata din mine cum l-or scoate dar sa se termine ca nu mai pot. si cand mi l-au pus in brate asteptam fericirea aia suprema de care se vorbeste, si sa treaca toata durerea dar de unde-doctorul inca era cu mainile in mine, cosea de zor sau ce facea- eram fericita ca e bine, sanatos dar mai ales eram fericita ca s-a terminat cu nasterea
al doilea moment: nu mi-am recunoscut copilul
Hainute de vanzare
zumzu spune:
adica:
in ziua cand l-am nascut l-am mai vazut doar seara la 9 foarte putin, pentru ca mi s-a facut rau,eram terminata,tensiune mica etc,stiti si voi. a doua zi cand m-am dus la alaptat m-am oprit la patutul lui si ma uitam la el cum doarme(cateva secunde asa) , pana cand tipa o asistenta la mine si ma intreba cum cheama si tipa ca ce cauti la copilul asta, nu iti cunosti propriul copil? a fost ingrozitor...mutasera patuturile in salon,pe el il mutasera in alta parte si asta la care ma oprisem, numele era si f aseamantor cu al meu,2-3 litere diferite (mungiu si pe mine ma cheama murgila)
ma urmareste chestia aia ingrozitor..sa nu imi dau seama ca nu era copilul meu
Hainute de vanzare