Buburuze - LA MULTI ANI PATRICK ! (114)
Raspunsuri - Pagina 12
Andutza_B spune:
Mirela, stiu cum e cand doarme si Miru seara...ca dupa aia, noaptea... chef facem!
Oricum, in perioada asta Miru se trezeste din sfert in sfert de ora, deci mi-e totuna.
motaneii simpatici si palavragii!
Andutza- de bebelusa fericita Miruna-Georgiana (26.01.2011)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)
mirela2 spune:
andutzo pup si pepenasului
doamne fereste, cum sa se trezeasca din sfert in sfert de ora?
grele mamicia asta
pana la 1 noaptea dorm bine, apoi incepe foiala
la 3 vor lapte apoi pan la 4 iar foiala pana s gasesc pozitie buna de nani
de la 6 iar foiala, la 7 ii pocneste kk si gata nani
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
florintunde spune:
neata..
am fost la fabricat colete..da-s prezent!
Magnetism;baga mama linistita..scrie-mi PM..aaaaaaaaa..si Eu am decojit la maxim portocalele..fara pielita alba,fara coaja l-am bagat!
MAI LA MINE NU MERG EMOTICOANELE..numai daca le scriu Eu
avem soare cu dinti..bona in fusta pan-la cur..acu sar pe Ea..Mi-ar fi rusine
La multi ani BOGICA! La multi ani fifi ANAIS!
Andutza_B spune:
Citat: |
citat din mesajul lui florintunde neata.. am fost la fabricat colete..da-s prezent! Magnetism;baga mama linistita..scrie-mi PM..aaaaaaaaa..si Eu am decojit la maxim portocalele..fara pielita alba,fara coaja l-am bagat! MAI LA MINE NU MERG EMOTICOANELE..numai daca le scriu Eu avem soare cu dinti..bona in fusta pan-la cur..acu sar pe Ea..Mi-ar fi rusine La multi ani BOGICA! La multi ani fifi ANAIS! ---------------------------------------------------------- Tunde -mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta |
Cati ani are bona ta, Tunde?? De umbla cu fusta pan' la ... vorba aia.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)
Andutza_B spune:
Mirela, la fiecare eruptie de dinti asa face Miruna. Trebuie sa o luam in pat cu noi si sa stam cu mana pe ea (s-o leganam) si pe suzeta. Se trezeste, efectiv si plange. Din sfert in sfert de ora. Toata noaptea.
Acum un an nici nu-mi imaginam ca as putea supravietui unui asemenea program. Acum...merg si la serviciu unde, cel putin deocamdata, imi fac treaba bine! Mamicia iti da aaaaripi!!
edit: Dar, cu siguranta, la mine nu e asa curat ca la altii si nici nu-s asa buna bucatareasa cum sunt atatea alte fete de pe forum. Deci nu-s superwoman! In cazul in care aveati vreun dubiu!
mirela2 spune:
mai Tunde, unde ai gasit o????
andutzo, Doamne ajuta, la noi n au fost probleme din astea cu dintii, chiar unii nici nu stiu cand au iesit
tre sa i duc in pat la nani, ca vad ca Razvi tot pica si bazaie si deja e 12, iar mi se culca deseara de la 6
in sufra zici ca e dupa tzunami, toate jucariile sunt imprastiate, nici n ai pe unde sa calci, dar ei sunt happy si ma bucur ca au ce imprastia si cu ce se juca si tot parca le as mai cumpara alte jucarii, sa fie multe multe
stiu, sunt cu capul, dar vreau sa fie bucurosi
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
gabrielaromt spune:
Neata mamicute dragi!
Sa raspund si eu la intrebare.
Mi s-a parut grea perioada de la inceput cand eram cam prea hormonata si plangeam din orice si faptul ca nu am reusit sa alaptez din prima. In capul meu totul ar fi trebuit sa vina natural si imediat cum am nascut. Alea trei zile fara lapte de la inceput mi s-au parut grele. In rest, nu am suferit prea tare de somn. mai visez si eu la cate o zi de somn pana la 10, dar nu sufar foarte rau.
Imi place la nebunie sa-l am pe Tudor intre mine si tati dimineata! sa ne trezim si sa dam cu ochii de un copil surazator, care ne baga degetele in ochi ca sa-l bagam si pe el in seama. Iar cand ii zambim, toata frumusetea si seninatatea i se citeste pe chip!
monika_bt spune:
Salutare!
La multe lunite Bogica si Anais!
La multi ani, Mamutz! sa fii sanatoasa si sa ai parte de ce e mai bun!
revin
Irinukaaa spune:
Gabi ce frumos ai descris tu partea cu co-sleepingul. Si eu simt aceeasi bucurie, dar mai ma las cateodata influentata de X sau de Y care zice "da vai, cum, nu doarme la el in patut??? ce rusine...". Imi dau repede 2 palme dupa cap si imi amintesc ca eu de fapt ador sa-l simt toata noaptea langa mine si nu as schimba pentru nimic asta!
Wudi la partea cu alaptatul si al meu mi se trezeste dessss si foarte desss noaptea (cam la 2-3 ore in prima jumatate, iar apoi fara numar ca nu-i mai tin numarul). Cel putin dimineata nu mai stiu pe care sa i-o mai dau, ba pe dreapta, ba pe stanga si el baga si baga si baga de ma capiaza...
Am incercat intr-o seara bibe cu LP si mai avea putin si ma scuipa . N-am reusit pentru nimic in lume sa-l fac sa bea...
Irina ~ mamica norocoasa de scumpel Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul
www.dropshots.com/PatrickCristian01#date" target="_blank">Poze noi
gabrielaromt spune:
Irinuka, noi il culcam pe T la el in camera in fiecare seara cel tarziu la 9 el doarme. Cred ca de maxim 5 ori de cand s-a nascut s-a intamplat sa nu vrea sa se culce. Il culc la el in patut pt ca nu stau cu el in camera si mi-e frica sa nu cada din pat. Apoi eu cu tati stam la filme, discutii, chestii pana pe la 11 cand mergem si noi la nani. La prima trezire de peste noapte il iau cu mine in pat. Asa ca noi suntem jumate cosleeping, jumate fiecare in patul lui
E bine asa ca am impacat si capra si varza!