Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***372***
Raspunsuri - Pagina 9
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Ce pm!? Ce pm!? Vrei sa clarifici fumurile!? Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Nope, nu la tine se referea, Gaza! Daca vrei, dau si mail explicativ. ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Confirm si eu pt dna doctor !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
chatonel spune:
Gazo, eu pe tine te vad mai "de moda veke", adica clasico-romantica, cu camasute cu volanase, cu rochite cu volane, cu pantofi cu toc mic cui sau cu sandale cu talpa ortopedica, ceva cu toc dar finut.
Te vad foarte bine si cu o redingota si joben
, cu pantalon mulat, gen George Sand... cu un sirag lung de perle la git, incolacit de doua ori , ca sa se vada bine :).
Te mai vad cu rochii din anii 50, cele bine croite pe talie si evazate-n jos asa sau asa sau www.patronsdecouture.com/content/product_937077s.jpg" target="_blank">asa
Pisik06 spune:
Hello!
Felicitari ARIS

Bebe sanatos si voios
ILINCA, uite pozele https://picasaweb.google.com/117734419361148822966/MosNicolae?authkey=Gv1sRgCMbT9dSlzpHfGA
Multumim de aprecieri tuturor
. Eu sunt cam praf, am fost la Hrusca la concert cu totii, Ana a adormit in masina la intoarcere si acum nu misca, e lemn, iar eu ma bag langa ea ca nu mai pot, sunt atat de obosita in ultima vreme...
Va multumesc mult de incurajari

, sunt in butoi, nu neaparat din cauza banilor/mobilei, trec printr-o pasa f proasta, nici eu nu ma recunosc![]()
Va pup!
Mami de minune mica
Gaza22 spune:

FELICITARI ARIS !

Sa ai un bebe sanatos, sa creasca mare, frumos si destept ca Vitamina 1 si sa te refaci repede

Mami de Gazii mica si frumoasa
Al Doilea Anisor 
Gaza22 spune:
Denisa, nu e nevoie de mail, am inteles de ce fumegi tu.![]()
Chato, ce sa zic, asta o trec la caracterizare ca mi-ai surprins destul de bine personalitatea. Numai ca nu prea am curajul sa port rochitele gen ani 50 desi imi plac. O data ca sa nu par demodata si in al doilea rand ca, si asa am o fata de copil daca ma imbrac asa nimeni nu ma mai ia in serios, asa ca votez pt joben si pantalon mulat. N-am vazut poza (nu se deschide link-ul) da imi place descrierea.
Pisik, cu mobila nu mai zic nimic pentru ca au zis fetele dinaintea mea. Si noi am trecut prin asta si te inteleg desi stiu ca la voi e si mai greu pentru ca nu sunteti doar voi doi. Singurul sfat pe care pot sa ti-l dau e sa incerci sa vezi lucrurile pozitiv, o sa ai mai mult loc pentru brad, e o experienta nou si sunt convinsa ca desi tu esti cu fundu in sus Ana va fi ffff fericita cu atata spatiu de imprastiat jucarii si o sa ai timp sa alegi cele mai bune variante sa te razagandesti asupra design-lui. Nu sti ce-ti rezerva viitorul si daca toate astea nu te-au convins atunci alege ce ai fi preferat sa petreci anul nou in casa cea veche sau in asta noua fara obila![]()
. Cu butoiul iti zic sa iesi imediat
, poate e si perioada sarbatorilor de vina, te face mai melancolica. Sau daca vrei poti sa faci schimb cu mine ca si eu sunt in butoi da oscilez intre butoi si oala sub presiune.![]()
Mami de Gazii mica si frumoasa
Al Doilea Anisor 
Pisik06 spune:
GAZULINO

La mine butoiul e si de la oboseala si de la sentimentul oribil ca nu am timp de absolut nimic, ca totul fac pe jumate si de la nemultumirile la job, Ana razboinica, etc. Dar trece trece. Un mare pup si o mare imbratisare sa iesi si tu de acolo
Si pentru ca intotdeauna exista si motive de bucurie, vreau sa impartasesc cu voi o mare realizare. Ajutata de un om minunat, caruia nu mai am cuvinte sa ii multumesc, am semi-terminat site-ul meu oficial
w w w . magia-florilor . ro. Nu e gata suta la suta, dar sunt tare mandra de el!!!!!
Mami de minune mica
Monnvas spune:
Salutam la ceas de... noapte 

Roro, multumiri pt extragere, eu is megaincantata, chiar ma intrebam de dimineata daca nu m-o pali norocul sa o nimeresc pe... ?
Ca sa clarific fumurile, mie zau ca nu mi-ar pica bine sa mi se spuna ca ma imbrac ca o curva de Amsterdam...
Novuselu, scuze, uitai sa te mai sun inapoi, am fost la ore si apoi la un concert, maine am o aniversare cu sotz si am sarbatorit-o in avans.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Monnvas spune:
INA io nu-ti cer o rebranduire din cap pana-n picioare, is numai curioasa cu ce personaj/vedeta m-ai asocia. Am vazut ca pe fiecare ai raportat-o la o personalitate si mi s-au parut chiar reusite raportarile.
Fug pe FB sa felicit Vitamina 
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

fericita de