Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (93)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

intrebam daca a dat cineva la bebei ambroxol picaturi si salbutamol?? ca eu nu am folosit la nici unul dintre copilasi si astazi asta ne-a prescris dr.

mamica implinita cu 2 comori !!

Yasmi ii poti da ....sunt chiar indicate in ce are L...pup eu micul L si ai grija cu bronsolita asta sa nu coboare ...daca crezi ca humexul expectorant i-a facut bine lui in alte reprize de tuse...i-l poti da pe asta in loc de ambroxol....ca-i tot un expectorant...pup.doar am zi nu te lua dupa mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Lalely, pai si eu ii pun pe o parte pilota si pe celelalte parti perne, haine, chestii de-astea. S-a invatat. Ziua numai in patul mare doarme.
Si nu te mai necaji cu mancarea. Lasa-l incet. O sa se acomodeze el. Bine, nici nu renunti. Eu, cand n-a vrut, l-am lasat. A mancat 3, 4 lingurite si n-a mai vrut? Am mai stat 15-20 de minute, am mai incercat. A mai mancat 3, 4. Apoi i-am dat lapte. Nu-l mai compara cu alti copii, ca de-aia te necajesti. Plus ca, sa nu uitam, tu ai inceput mult mai tarziu cu diversificarea, ca alaptezi. Pai eu am inceput cu sucul la 4 luni, cu fructele pe la 4 luni jumate si cu supa (piureul) la 5 luni si jumatate. Si abia pe la 6 luni si jumatate pot sa spun ca a inceput sa manance bine. Ai rabdare.

Mada, ma ingrijorez. Tu apareai pana acum. Doamne ajuta sa fiti bine!
Miki, ia nu-ti mai face tu probleme aiurea! Ca ai altele pe cap de care sa te necajesti, nu de ce i se pare unuia sau altui ca ai spus. Ai reusit sa-ti speli parul? Eu nu! Si n-am decat un copil . Dar sper sa o rezolv in seara asta!

Roxy, pai stii de ce nu mancam mancare, desi imi era foame? Ca am tinut post si n-aveam ce manca . Am rezolvat acum mai pe inserat.

Moulineta, deci? Esti mai bine?

Offf, asa m-am saturat sa stau fara sot. Dar maine il externeaza si vine acasa. Poate facem bradul. Daca nu maine, vineri sau sambata, sigur impodobim si noi

Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

deea cu humex exp am incercat 5 zile pana ieri. pe salbutamol scrie ca se da de la 2 ani....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Strumph

Fara cuvinte!
Am atat de multe probleme, atat de multe de tras si dus cu mine o viata ptr ca Andrei este bolnavior, incat atunci cand asist la astfel de "probleme" nu pot sa nu plang.
Te rog din suflet, stii ca te iubesc si ai un loc special in inima noastra, a mea si a lui Andrei, nu ma face sa nu dorm si din cauza ta, gandindu- ma ca esti singura printre straini si suferi pentru " copilariile" de pe forum. Te implor.
Esti o femeie matura, cu capul pe umeri, care stie sa faca diferenta intre lumea virtuala si lumea reala.

Si da Viss, ai fost rautacioasa in capitolul trecut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

yasmi
da picaturi de ambroxol
astea i le-am dat antoniei de la 40 de zile
si sunt f bune
da nu inteleg cum de la bronsiolita nu ti-a recomaNDAT SA FACI AEROSOLI?
ASTIA SUNT CEI MAI IMPORTANTI
cred ca dadeam cate 5 picaturi de 3 ori pe zi
parca asa ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:

intrebam daca a dat cineva la bebei ambroxol picaturi si salbutamol?? ca eu nu am folosit la nici unul dintre copilasi si astazi asta ne-a prescris dr.

asa mici nu am dat, dar stiu ambroxolul e ff bun pe chestii din astea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

multumesc frumos
cami, de 2 X 10 pic /zi mi-a dat si sa nu ii dau dupa ora 16.
de salbutamol ce stiti??? mi-a dat de 3X2,5 ml si ar trebui sa incep acum. citind prospectul vad ca se da peste 2 ani....si multe alte lucuri care nu imi plac

Mergi la inceput

Deea, ooo lume noua!
Happy, !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Ne-am intors de la plimbare dupa numai o ora si vreau sa spun ca am inghetat de nu mai pot .Vorba Laviniei : brrrrr!

Lalely,eu pentru a asculta Magic Fm on line am salvat in calculator postul lor si se deschide automat in Winamp.

Happi,..mi-ai placut!

Mergi la inceput

Citat:

multumesc frumos
cami, de 2 X 10 pic /zi mi-a dat si sa nu ii dau dupa ora 16.
de salbutamol ce stiti??? mi-a dat de 3X2,5 ml si ar trebui sa incep acum. citind prospectul vad ca se da peste 2 ani....si multe alte lucuri care nu imi plac

la care dr.ai fost la aia vrche sau la cea noua?....
nu stiu ce sa zic de salbutamol...
asa si aeriusul se da la copii peste un an, dar am vazut ca la fete le-a dat pt bbi......

Mergi la inceput