Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (93)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

nah ca m a luat "dragaseala"

mamica implinita cu 2 comori !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

cum sa nu stiu de Magic?...il ascult de ani de zile...on line.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-da...s-a ajuns mult, mult prea departe. nu neg ca si din vina mea.ar fi fost mai simplu,frumos si de ce nu- elegant, sa tac.dar nu am facut-o. m-au ranit mult unele cuvinte, chiar dc nu au fost scrise cu litere mari si cu rosu- mi-au fost adresate mie, doar mie.ca sa nu mai devina totul barfa publica, am sa pun si eu punct.am sa va citesc mereu, o sa fiu alaturi de voi si de piticii vostri in continuare, categoric.am sa-mi pastrez contul, asa ca pm. va fi mereu activ.la fel mesengerul si mailul.dc va ganditi la noi-fara mila si compasiune- cu drag va voi raspunde.

Mergi la inceput

Roxy, nu ai citit bine mesajul ei! Ea a spus: Roxi, Ally nu stia ca magic fm dau colinde in lua decembrie...dar, a scris in loc de stiam... stia .A apasat Duracell iarasi pe ceva aici ca mi-a dat tastatura peste cap si nu mai gasesc ghilimelele...si y este la z si invers .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

mai fetelor, am plecat pe afara, unde am murit de frig...brrr si ce citesc cand ma intorc...
Strumph si Viss, fetelor, vine Craciunul.... nu lasati , Doamne iarta-ma, sa-si bage coada, ca in post asa e, sunt numai incercari ....plus ca daca e sa o iau pe partea aia cu astrologia sunt eclipse si cica suntem "bulversati"....
eu consider ca oamenii sunt extrem de diferiti si nu putem avea aceleasi pareri si opinii si conceptii, tocmai faptul ca nu suntem de acord mereu ar tb sa duca la ceva constructiv. am pus si eu citatul ala cu Ghandi tocmai din acelasi motiv... iubirea atrage iubire

Mergi la inceput

Noi iesim la plimbare ca este un soare de toata frumusetea si nu vrem sa-l ratam. Pe mai tarziu fetelor.

Mergi la inceput

yasmy, si eu era sa pierd autobuzul ca nu se scula pitica.....stiu ce spui... ma uit sa vad cat seamana roxy cu mami, am si eu o prietena care seamana si cu mami a ei si cu bunica materna si acum e gravi cu fetitza, si ii e frica ca seamana cu sotzul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Mai fetelor, zau asa! Sunteti asa de copilaroase cu certurile astea! Pe bune, ca-n liceu!
Pai noi ditamai femeile cu copii acasa, barbati, curatenie, gatit si alte cele, nu putem sa ignoram unele chestii care ne deranjeaza? Pai daca le puneti asa pe toate la suflet unde veti ajunge?
Cu toatele suntem uneori nedormite, suparate, nervoase si poate fara sa vrem, adica sigur fara sa vrem, scriem ceva ce noua ni se pare ok, dar pe altcineva deranjeaza. Normal e sa trecem peste. Nu cred ca vreuna dintre noi vrea sa jigneasca pe alta cu adresa. Se intampla. Dar voi chiar o luati personal si mi-ati lasat impresia unor liceence . In alta ordine de idei, imi sunteti dragi amandoua si va astept pe amandoua in continuare aici. Asta daca nu faceti ca-n proverbul ala cu vacarul care se supara pe sat!

Yasmi, te uiti tu la capitolul anterior pe ultima pag? Am scris despre bucatarie si nu mai intru sa copiez ca e Luca gramada pe mine!

Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

ma retrag pana pe seara ca tb sa fac papa si sa hranesc copii....

Mergi la inceput

am hranit fetele, MADA ce faci? ce face Cristi?

Mergi la inceput