Brum N-D 104- Bv Madabout2003, kya, tia_mia!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

is curioasa cum va fi si la mine. Deocamdata Stefan adoarme singur in camera lui, si de amiaza si seara, se baga in pat, merg sa il pup de noapte buna si sting lumina. Atat ca las usa deschisa. Numai ca ma astept la unpic de regresie, am citit ca e posibil pentru fratii mai mari sa regreseze un pic la aparitia unui bebe. Dar oricum, Stefan are 4 ani jumate, e marisor de acum.

diana38+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

BPaula, am vazut si eu pozele si ai doi copilasi tare dragalasi. Si vad ca cel mare e tare atent cu fratiorul

Harri Alexandru (10.09.2008) si mama lui + 37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush19_85 spune:

Buna mamicilor
Bpaula ai 2 baieti frumosi foc, iar ala micu' cu boticul lui m-a topit...sa nu ti-l deochi
De fapt, toate mamicile de aici au bebelusi si copilasi tare frumosi. Sa va traiasca, sa fie sanatosi si sa va bucure viata!
Happy mammy, bine ai venit, multumim pt poveste, mi-a pastrat zambetul pe buze Sa creasca mare si sanatos bebitul! (ca de frumos, e tare frumos)

Cred ca o sa ma alatur si eu mamicilor programate sapt viitoare. Azi la control dr mi-a zis ca bebele e in pozitie de tragere, placenta maturata grad 3, cel mai probabil mai dureaza o saptamana, maxim -maxim 2... Si din cauza ca ala micu' era prea jos cu capusorul, nu a putut sa ii masoare nu stiu ce la doppler...Nu va spun ce emotii m-au luat...
Urmatorul control e programat vinerea viitoare, sper sa ajungem cu bine pana atunci :)

36 +

Mergi la inceput

Diana te inteleg in privinta grijei tale, dar sunt convinsa ca nu vor fi probleme. La cat de calma si intelegatoare mi se pare ca esti tu, cu siguranta si Stefan a mostenit cate ceva de la tine si o sa inteleaga ca e fratiorul cel mai mare si ca are o noua misiune acum
Si o sa vezi ce mult o sa te ajute

Cand urmeaza petrecerea de Craciun de la gradi?

36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

MULTE FELICITARI ARIS!! SA-TI TRAIASCA BAIETELUL, SA FITI SANATOSI!!!

furam la control, azi am implinit 38 saptmani! si cum nu-s semne de nascare, asteptam... next visit: 16 decembrie.. mi-a luat secretie si mi-a dat lispta cu cateva analize, pe care le vrea inainte de nastere sa fie gata, d-aia m-a lasat pana acum.. so: no news de la mine...

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela209 spune:

Diana si eu sunt de accord cu modificarile de care spuneai...

DanielasiRazvan-Teodor - AMR 5 zile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui daniela209

Diana si eu sunt de accord cu modificarile de care spuneai...

DanielasiRazvan-Teodor - AMR 5 zile

si eu

36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

multumesc de aprecieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

da, diana, scoate din lista... nu vad sensul unei liste enorme cu tipe care nu intra deloc... daca se cer inapoi candva, vor fi binevenite..

NASTERE USOARA, BEDRO, ASTEPTAM VESTI CAT DE CURAND!!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Gata. Am modificat lista.

Hai Ane2! Nastere usoara maine!

Alinush..merci de incurajare..nu sunt eu nici calma, nici Stefan nu e..dar ne vom acomoda, ca nu suntem nici primii nici ultimii care trec prin asta.

diana38+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput