Brum N-D 104- Bv Madabout2003, kya, tia_mia!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!!

Felicitari din suflet bedro, nada, aris!! Sa va traiasca bebelusii !!!

arleza - ma bucur ca ai mai dat un semn, mamica fericita!!

Noi suntem bine ... facem fix o lunita si suntem fericiti cu totii!!

in al 9-lea cer ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

NASTEREA MINUNII MELE

Inceputul inceputului:
In toamna anului 2003,imi intalnesc sotul,eu o pustoaica imatura(17 ani),el un baiat serios in cautare de o relatie mai lunga(23 ani).Sotul meu s-a indragostit de mine la prima vedere,eu de el dupa vreo 4 luni.
Au urmat 4 ani minunati in care ne-am trait la maxim iubirea noastra,apoi in 2007,”ne-am luat cu acte’,si am avut o nunta tare frumoasa.Apoi ne-am cumparat casuta (apartament)si in 2008,pe 1 noiembrie am ultima menstruatie, pt ca pe 6 dec am aflat ca sunt insarcinata,veste pe care nu am primit-o cu bucurie deoarece eu inca eram in facultate si simteam eu atunci ca inca mai am multe de facut pana sa vina bebe in viata noastra.Chiar imi amintesc ca am zis in gandul meu “lasa ca poate o sa pierd sarcina”(cat de proasta am putut sa fiu).Gandul a devenit realitate,am pierdut sarcina la 9 sapt,apoi a urmat o perioada tare trista pt ca ma atasasem de sarcina desi la inceput nu doaream bebelusul si in acelasi timp ma sinteam vinovata ca i-am dorit moartea propriului copil.Ii gasisem cu sotul chiar si un nume Calin,fiind convinsi ca va fi baiat.Am suferit un chiuretaj pe viu deoarece eu acasa pierdusem mult sange si o parte din placenta si chiuretajul a fost facut de urgenta pt ca eu eram tare slabita.Am meritat tot ce mi s-a intamplat,toata suferinta pt gandul meu cel rau . Nu am mai incercat sa raman gravida deoarece serviviul imi ocupa tot timpul,apoi au urmat alte griji si datorii care m-au impiedicat sa concep o “minune” a noastra.
In 2010 m-am hotarat sa tin postul Craciunului,am mers m-am spovedit,si i-am spus preotului ce imi apasa sufletul de 2 ani incoace,lucrul pe care eu l-am gandit cand am aflat ca sunt gravida prima data,pacat pe care nu indraznisem sa-l marturisesc pana atunci.Dupa spovedanie am simtit ca m-am eliberat de ceva,pt ca vb cu sotul ca in 2011 sa facem si noi un bebe si simteam ca daca nu imi voi spune pacatul Dumnezeu nu imi va da copilul pe care mi-l doaream.Regret si acum faptul ca nu mi-am dorit in acel moment bebelusul pe care Dumnezeu mi-l trimisese si am sa regret toata viata;sper totusi ca Dumnezeu m-a iertat pt netrebnicia mea de atunci.
Imediat dupa revelion in 2011 am inceput sa fac calcule,cu perioada fertila cu mucus cu temperatura tot,si am prestat.In ianuarie la inceput nimic apoi la sf lunii iar nimic,si februarie era ultima luna in care puteam incerca deoarece urma postul Pastelui si nu doream sa il concept pe bebe in post.
Pe 12 februarie ultima menstra,eu nu mai aveam nici o speranta si oricum aveam multe griji fiind ocupata cu soacra mea care avusese un teribil accident de masina si care era imobilizata la pat fiind pusa in gips pe jumatate;eu eram cu doua case,mancare curatenie,plus ca trebuia sa o spal sa o ajut cu tot.Asta a durat din decembrie pana in februarie dar slava Domnului acum e bine si-a revenit.
Pe 6 martie trebuia sa imi vina menstruatia,nu a venit,dar mi-a curs ceva maro,lucru care se intampla la fiecare menstruatie asa ca nu mi-am mai facut sperante,asteptam sa imi vina menstruatia,dar nu a venit,nici pe 6,nici pe 7 si nici pe 8.Seara pe 8 martie am plecat cu sotul sa cumparam un test de sarcina,l-am facut si surpriza…..au aparut 2 liniute(asta a fost cadoul de ziua mamei pe care puiul meu mic mi-l facea).Eram in al 9-lea cer,si sotul la fel,dar parca inca nu ma puteam bucura pe deplin pt ca imi era teama sa nu pierd sarcina din nou.Am asteptat cu teama sa treaca sarcina de 9 sapt si apoi m-am inscris si eu la Odisee,lucru care mi-a umplut sufletul dar si timpul pt ca aici am cunoscut persoane minunate pe care le apreciez enorm si de la care am avut de invatat ffff multe lucruri.
Sarcina a fost asa si asa,nu am avut greturi aproape deloc,doar senzatii,dar la 4 luni si jumatate am avut o sangerare si contractii care m-au tinut la pat mai tot timpul,cam pana la 7 luni,apoi contractiile au disparut.Cu tratament,mers la 2 medici si la Buc si la Pit la mine,sarcina a decurs ok.Cand am aflat ca bebe e fetita am fost bucurosi tare pt ca ne doream sa fie fetita,desi eu am zis de la inceput ca presimt ca e fetita.Sotul meu i-a ales numele SARA,si mi-a placut si mie si ELENA de la nasa.
Se apropia tot mai mult termenul nasterii si mie nu imi venea sa cred ca a trecut timpul,dar am facut 36 de sapt si apoi 37,sambata intotdeauna schimbam sapt.
LUNI,31.10. 2011 ORA 6 DIMINEATA,ma ia o durere mica mica de burta,ma duc la sot in baie si ii zic ca poate vine fisa in ziua aia si el nu e sa ne duca la spital,el nu ma crede bineinteles ca era obisnuit cu mine sa am dureri usoare de burtica,mai ales ca eu sunt “panicoasa”.
Si durerile de burtica usoare m-au tinut toata ziua,chiar am scris pe forum si fetele radeau de mine,nici ele nu credeau ca am sa nasc,desi eu aveam o presimtire ca voi naste mai devreme.BRAMBU chiar imi zicea ca ma sperii eu din orice si ca am contractii ca vad ca au inceput nasterile,dar se pare ca nu a avut dreptate.Seara pe la 7 cand a venit sotul acasa,au incetat contractiile,care fusesera usoare repet toata ziua,asa ca eu am inceput sa negociez cu fi-mea sa vina si ea pe lume pe 1 noiembrie si nu pe 31 in ultima zi a lunii,ca e mai frumos asa,si se pare ca fata a fost ascultatoare.
La ora 9:30 ma pun la somn ca nu ma mai durea nimic ca imi era somn tare,dar ma trezesc la 11 cu o contractie tare nasoala care durea tare rau de tot.Am asteptat totusi sa vad daca mai am alta la fel si dupa 8 minute ,alta la fel de dureroasa,asa ca il trezesc pe sot si ii zic ca e groasa treaba,deci sa mergem la spital ca sa nu nasc pe autostrada.
Zis si facut,am sunat-o pe soacra,am luat bagaj tot si la 12 am plecat la spilat la Buc.Am scris mesaj Ancai(Luny)ca plec la spital,ca sa posteze ea,in rest nu am mai anuntat pe nimeni,m-am gandit ca e prea tarzie ora sa mai deranjez pe cineva.
Drumul liber pe autostrada ,misto,am ajuns intr-o ora,cu contractii dureroase la 5,6 min dar cu respirat correct si pozitie comoda totul era ok.Am ajuns la urgente,dilatatie 3 cm,m-au dus la sala de nasteri.Ma schimb in camasa de la ei,imi pun papuci si ma instaleaza intr-o camera din sala de nasteri,unde ma ia in primire o moasa tare draguta, ii dau banuti si ei si doctoritei de garda,care era stagiara, si ma pune sa imi sun medicul.Sun eu,de 2 ori dar de fiecare data imi inchide tel,suna si ea si ii zice sa se ocupe ea de mine ca nu crede ca nasc pana dimi la 7 pana o sa vina el,avand in vedere ca am dilatatie 3, si ca e prima nastere.M-am suparat tare vazandu-I atitudinea,dar am zis,cum o vrea Dumnezeu si Sf.Nectarie.Am intrebat moasa cam cat crede ea ca va dura,si mi-a zis ca poate sa dureze si 7 ore dar si 2 ore,ca totul depinde de mine.
Eu bineinteles ca m-am speriat si i-am zis ca am epidurala si ca vreau sa mi-o puna,ea cica se duce sa anunte pe cieva sa vina sa imi faca epidurala,dar acel cineva nu mai venea si contractiile mele deja incepeau sa doara cam tare.Asa ca dup ace ma controleaza iar imi zice ca nu are rost sa mai punem epidurala ca deja ma dilat “frumos” si repede si ca nu mai e necesara.Atunci am intrat nitel in panica gandindu-ma la durerile care ma asteapta,si la epuizarea la care ma voi supune.Am inceput sa citesc din acatistul Sf. Nectarie,sperand ca ma va ajuta Bunul Dumnezeu ca trec cu bine peste tot si bebe sa fie ok.
Mi-au bagat de toate pt dilatatie si peste o ora ma controleaza si vede ca am dilatatie aproape maxima asa ca imi zice moasa sa incerc asa usor sa imping cand am contractie.Asa am facut dar numai ca impinsul meu nu era productiv pt ca nu ma pricepeam eu prea bine, pt ca ma punea sa ma tin cu mainile de genunchi si sa imping,asa ca pe la 3 fara ceva m-au pus pe masa si acolo impinsul a dat roade.Pe ultima suta de metri aveam asa o senzatie naspa in corp,imi tremura tot corpul si nu puteam sa ma controlez.Am simtit cand m-a taiat si cand m-am rupt(da m-am si rupt cu tot cu epiziotomie)desi eu speram la o nastere naturala fara epiziotomie,dar cica fiind primipara nu se poate.
Ele tot se straduiau sa ma intrebe tot felul de lucruri sa ma faca sa uit,dar eu eram tare concentrata pe durere.Pana la urma m-a apasat nitel moasa pe burta si din 3 impingeri a iesit frumoasa mamii fetita,3100gr,50 cm,apgar 9,la ora 3:10.
Am stat 3 zile in maternitate,zile care mie mi s-au parut o eternitate,cu bebe care nu avea ce sa suga,eu eram rupta de somn,dar acasa ne-am adaptat usor,usor si acum suntem chiar bine.Papam numai titi de mami si speram sa fie asa pana vom invata sa bem cu cana laptic singure.

Eu am avut ceva probleme si inca mai am cu epiziotomia pt ca donsoara stagiara nu mi-a tras bine firele si au ramas niste capete in interior si m-am infectat.Acum tratam zona sis per sa se vindece curand.

Sper ca nu v-am plictisit cu povestea noastra,va pupam Sara si Andreea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

Nu am stiut unde sa postez povestea asa ca am pus-o aici,sper ca nu va suparati.Daca am facut vreo prostie va rog spuneti-mi.

BRAMBU,FELICITARI,sa cresteti mari in continuare.
Silvia ce mai face,ce zice de bebe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tia_Mia spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinush19_85

Neata fetelor, multumesc de cafeluta Luny

tia_Mia bafta pe diseara la dr

Sa aveti o zi usoara si vesela!

36 +

Multumesc mult alinush!

Andreea 40+ Maya Maria

MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Arleza, frumoasa povestea ta! e bine si aici, iar daca vrei o mai poti posta la "nasterea unei stele", creezi un subiect nou cu ce titlu vrei tu si o postezi acolo. E mai usor de identificat. Dar las-o si aici, ne place sa citim povesti cu final fericit!

diana38+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tia_Mia spune:

arleza ...ai o poveste extraordinar de frumoasa...tot ceea ce ni se intampla in viata sunt dat de la Dumnezeu ...sa va bucurati de minunatia voastra de fetita si sa fiti o famiie fericita toata viata
Brambru La multi ani pentru printesa ta !pupam toate fetele

Andreea 40+ Maya Maria

MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush19_85 spune:

Arleza, frumoasa e povestea voastra Pe alocuri am gasit cateva asemanari cu a noastra
Stii ca sunt niste vorbe din batrani: Dumnezeu nu iti da mai mult decat poti duce si pe cei pe care ii iubeste, ii pune la incercari.
Sa creasca mare si sanatoasa bebelina, sa fiti si voi fericiti alaturi de ea
Abramburika, sa va creasca mare si frumoasa Elisa! se lasa de o petrecere pe diseara, intre voi 3?

36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca77 spune:

Felicitari din inima fetelor care au nascut zilele astea!!

Felicitari Nina! Corina! Aris! Ela! Bedrosmart!

Refacere rapida voua! Sanatate multa si o viata frumoasa pentru bebelusii vostri!!

si acum sa ne agitam pt urmatoarele fete:

Ane2! DianaLaura! Laura! Everything! Tia! Daniela!Curaj fetelor! Mai e f putin si va tineti in brate comorile!!

la noi nimic special de semnalat, crestem frumos! mami nu isi mai vede capul de treaba, se imparte intre alaptat, schimbat pampers, dormit si iar de la capat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

andreea - frumoasa poveste, usoara (ca pt. o prima nastere) dar, ce este mai important, cu final fericit. Sa va traiasca minunea!!!

Povestea poti sa o pui la Nasterea unei stele, sa fie citita si de alte pers., deschizi sb. separat.

Multumim pt. urarile la adresa Elisei .

in al 9-lea cer ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

A nascut si Ane2! Bebelul are #8206;3,050 kg si 52 cm. Felicitari mami si recuperare rapida!

diana38+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput