Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (40)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Citat:
citat din mesajul lui SimonneL

Altessa, sigur, cand vei dori:).
Fetelor la baby expo sunt carucioare ca la baby boom, si daca sunt au reduceri ? Merita drumul pana acolo sau mai bine comand pe net?
Daca imi place ceva au in stoc sau comanzi ? Cele de pe net arata bine, unele, dar prefer sa il vad live.
Voi cam ce carucioare va luat?

eu am luat carutul de la baby expo. am tinut neaparat sa il vad si sa il manevrez, nu am vrut sa am vreo surpriza comandand de pe net. si da, l-am gasit la reducere. a fost 1400 lei, chicco trio enjoy fun (scoica/ladou/sport). sunt super multumita de el, il voi folosi si la baiat, chiar daca e rosu

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

altesa, eu stau la 5 minute de mers pe jos de mall, fac pe dracu in patru si vin, macar putin numai ca depind mult de programul marei.
mai zi-mi o data te rog intre ce ore va gasesc. eventual lasa-mi numarul tau de telefon.

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

buna seara fetelor...
- felicitari fetelor pentru grasunei...
- sper sa-mi aduca astia de la bebedesign patul pe care l-am comandat ..sa nu avem vreo surpriza..
- azi am fost la eco....am vazut bebelusha...a stat numai cu gura deschisa si cu nasu in placenta....are 2139grame, e f bine....depinde de mine in continuare sa stau linistita...la pat...sper sa ma mai lase durerile...doctorita mi-a spus ca tre sa mai stea sa mai creasca....
- va las fetelor..sunt obosita..as fi vrut sa spun mai multe
- va pup pe toate..noapte buna!
33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!

Multumesc tare mult pentru vorbele frumoase, dar eu nu faceam nimic fara ajutorul multor fete de-aici

Mihaela ma bucur ca ai ajuns cu bine. Iti prieste frigul?

Am fost si eu astazi la babyexpo si am fost tare multumita. Am intrat pe fuga, dar am cheltuit toti banii si desi plecasem cu ceva cash la mine, am folosit si cardul de multe ori. Eu cred ca nu ati fost peste tot, caci eu am vazut de toate acolo. Daca mai aveam bani si timp sigur mai luam multe chestii, dar oricum am plecat cu bratele pline, noroc ca mai eram cu o prietena. La Cocodrilo aveau reduceri faine si l-am echipat pe David pentru sanius din cap pana-n picioare si acum sunt linistita ca poate sa vina zapada. Am luat scutece de finet tare tare frumoase si de buna calitate, dar bunicel si pretul Mi-am luat o perna de alaptat f faina, de la o tipa pe care o ochisem si la targul precedent. Am luat si detergent organic care miroase tare frumos si abia astept sa-i spal hainutele lui bebe, dar eu mai am timp...Ce mi-am mai luat...crema garmastan si spray de nas la preturi mult mai bune ca in farmacii, o bluzita de gravida, ceva ceaiuri, incaltaminte pt David si toate acestea pe fuga, cam in jumatate de ora caci eu as mai fi statmult si bine...mai trebuia sa iau pompa electrica de la avent, termometru de camera de la joycare, ce masoara si temperatura, dar si umiditatea, mai vroiam hainute si vazusem multe faine, ceva jucarii as mai fi cumparat, mai aveam multe de studiat. Maine nu cred ca am tupeul sa merg, caci sigur va fi aglomerat. Eu zic ca merita de mers. Am vazut si multe carucioare.

Olga, mamica lui David iepurasul si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Mady sper sa rezisti cum ai rezistat si pana acum si stati 2 in 1 cat mai mult

Alina doresc si eu sa fac comanda la mothercare.

Olga, mamica lui David iepurasul si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Din nou insomniaca...
Ica, nu am desfacut patutul pentru ca daca il desfac trebuie montat.Este foarte greu, e atata lemn acolo...Dar lenjeriile sunt cele pe care le-am comandat, salteluta e ok...Sper ca si patutul sa fie la fel.Eu l-am comandat "cires" tot si nu cred ca la culoarea asta se poate gresi.Se face multa mobila aceasta culoare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

'neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

pai..bai fete ma scuzati ca nu mai zic nimic si nu mai raspund nimic nimanui.eu va citesc zilnic, dar nu-mi ramane nimic in capul asta sec

sunt treaza pentru ca am avut musafiri pana la ora 01-finii nostrii din Anglia si fratii lor.Au venit sa-l sarbatorim pe sot..si din motive personale(tata grav bolnav, faza de cancer terminal, internat la Iasi).

Si a durat un pic pana am pus toate la locul lor....sotul lucreaza sch.1 asa ca l-am trimis la somn.mi-a zis sa nu fac nimic ca face el cand vine maine acasa...dar neuronul meu de nu poate adormi daca stie ca in casa e dezordine si muuuuuuuulte vase nespalate

eu va pup si va imbratisez pe toate!imi sunteti tare dragi-suntem un grup frumos..si sper sa ramanem multa vreme asa!

31+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

olga spune-mi si mie cat costa termometrul ala de la joycare si unde il gasesc ca am cautat disperata asa ceva .

Se numeste higrometru si masoara si temperatura si umiditatea din camera si vreau sa vad daca e nevoie sa iau umudificator insa inainte imi trebuie hirgometrul asta.

alina ,alice aveti pm.

35+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Neata!

Ma bucur sa va regasesc (de fapt v-am regasit de ff multe ori, dar nu prea am avut timp sa si scriu). Am intrat insa si eu in prenatal si voi fi mai activa, ca am si eu atatea de spus.

Prima data vreau sa o felicit pe Beatrix pentru bebe Sven, primul bulgaras al odiseei noastre. Sa fie sanatos si sa il iei repede acasa!

Mady, Bulinutza si toate gravidutele care aveti probleme, va doresc o sarcina usoara in continuare si bebei veniti la termen. Bulinutza - multa sanatate vecinei tale si bebelusului - m-a intristat tare mult povestea lor.

Olga, felicitari pentru initiativa si pentru faptul ca ai reusit sa mobilizezi multe fete pentru a aduce bucurii unor copilasi incercati de boala! Le pup si pe burticile participante la actiune!

Lady - la multi ani pentru sot! Esti tare harnica! Povestea nasterii tale m-a impresionat tare mult. Si mama mea a patit la fel cand m-a nascut pe mine, desi am avut doar 2700 g la nastere si ea era tanara - avea 25 de ani. Nasterea ei nu a fost provocata de medic, ci de o cazatura pe scari, iarna...

Ica si Matza si cine mai are bebe mic, intru si eu in clubul vostru. Bulina mea a fost tot timpul mai mica cu o saptamana. La echo de 30 de sapt se pare ca a recuperat diferenta si avea 1400 g. Vedem pe 16 cum mai stau lucrurile, ca atunci am morfologia de treim 3.

Alina, imi plac retetele tale! Am facut si budinca de spanac (yamy - desi uram spanacul) si gogosicile (minunate). Acum astept retetele de fursecuri pentru Craciun. Parca tu ai scris ca vei face, daca nu ma insel.

Cati si Altesa si alte mamici talentate (stiu ca mai sunt cateva, dar nu imi aduc aminte cine croseta frumos - poate Iaura?) va felicit pentru ce iese din mainile voastre!

Pup toate burticile! Nu am terminat de vorbit!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Nu am mai scris de la 21 de saptamani.... Si au trecut cateva de atunci...

Legat de cumparaturi, eu nu am luat decat o lenjerie de patut, o perna pentru somn gravid, un sac de dormit pentru bebe (primele mele cumparaturi au legatura cu somnul, dupa cum vedeti - spre sa am un copil odihnitor). Atat am luat. Si am comandat pompa electrica Avent si sterilizatorul Avent, care tre sa ajunga din Anglia. Si gata. Mesajul se adreseaza persoanelor stresate ca nu au cumparat multe chestii. In comparatie cu mine, oricine a cumparat mai mult, cel putin din cate am citit. Era sa uit - voi primi cadita si suportul de la o prietena - doar ca e albastra- dar nu conteaza.

La capitolul epilat, eu merg in continuare la cosmetica. Toata sarcina m-am facut cu ceara si asa va fi si in continuare. Nu mi-a cauzat contractii si nu am avut niciun fel de probleme.

Iar la capitolul dormit - Si eu prefer burta, dar... exclus. Mi-a zis doctora sa nu dorm pe dreapta. Am ascultat-o doua nopti, dupa care am capitulat - ma durea soldul si piciorul stang de Doamne feri! Asa ca acum ma rostogolesc si eu cum pot prin pat. In general dorm bine, dar mai trantesc cate o noapte de nesomn in care pun tara la cale si imi vin fel de fel de idei crete.

31+

Mergi la inceput