Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (40)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

multumim fetelor
eu sper totusi sa nu fie mai mare de 3600-3700 gr..doctorita mea m-a cam speriat, mi-a zis ca e posibil sa ajunga si la 4500 gr ca e cam haplea
am stiut de ce i-am luat hainute de 56 de cm, o singura caciulita e f mica pentru grasunei de astia, dar macar aia a fost 5 lei
pana la urma sa fie el sanatos si sa se dezvolte bine.
nici eu nu o sa insist sa il scoata mai repede, o las pe ea sa decida, ca stie cel mai bine, dar parca presimt ca pana in 14 februarie cum am stabilit noi, o sa cam vrea el sa iasa
haplea e din cauza mea, ca asa sunt si eu, cand ma pun pe mancat ma uita dumnezeu lipita-n scaun

stiam ca mai aveam ceva de zis aseara..pfiuuu, greu cu neuronii astia
vroiam sa le felicit pe fetele care au fost la eco si gravidutelor noi bebei sanatosi si cat mai aproape de termen

29+ cu bebe mic si scump David-Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Buna tuturor!
Multumim Anca pt informatii!

Ana, mami de doi strengari si 34+ cu

https://picasaweb.google.com/home

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

salutare burtici
felicitari aerlilian si sophia pt bebeii grasunei
bulinuta ,ai un de la mine sa-ti mai treaca din suparare,si speram ca vecina ta sa fie bine si ea si bebelul

va invit si eu la un tort de care va place voua ,e ziua sotului meu si ieri m-a surpris placut cu niste vorbe,l-am intrebat ce sa-i iau de ziua lui si a zis ca nimik ,ca o sa-i dau darul pe 27 (cand se naste bebelina noastra)m-am emotionat toata pt. ca al meu nu e prea tandru in vorbe

azi trebuie sa-mi vina patutul, abia astept dar parca nu l-as instala inca...

minunea mea 36+

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

hihi iaura, vad ca ai 36 sapt. Poate ar fi bine sa ai totul pregatit, adica mobila instalata. Nu scoate tipla de pe salteluta, nu pune cearfasuri, dar sa ai mobilierul gata. Eu asa as face. Practic de acum incolo bb poate veni oricand.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 12 dintisori si 4 maselute
31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Salutare burticoase,
Bulinutz: imi pare rau pentru Rares. Ce tratament ii dai?
Cati: foarte faina reteta de crema. Sper sa imi fac timp sa imi iau ingrediente si sa o incerc. Tu ai incercat-o?
Lady: La multi ani cu intarziere pentru sot si bunic!! Despre alaptat m-am apucat de citit dar parca pe masura ce citesc mai mult, mai tare ma apuca groaza ca nu o sa reusesc la fel ca la Carina.
Ana: multumim de incurajari - e bine sa citesti experiente pozitive.
Olga: m-am uitat la poze. Se citea bucuria pe fetisoarele lor.
Aerlilian: felicitari pentru bebelasul grasunel
Sophia: ma bucur ca sunteti bine. Nu stiam ce s-a intamplat de nu mai scrii.
Iaura: La multi ani sotului! Foarte dragut a fost raspunsul lui

Aseara a ajuns si la mine patutul si dulapul lui Toma. I-am schimbat cu o tura si Carinei mobila si acum varuieste tata la ea in camera. Abia astept sa fie o data gata sa le vad pe toate la locul lor.

Aseara si alaltaseara mi s-a intamplat o chestie foarte ciudata: Toma e cu picioarele in jos si la un moment dat a lovit tare, m-a durut si s-a auzit ca si cum ar pocni oasele, dar de jos s-a auzit. E normal?

Va pupacesc pe toate

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda, Carina (deja domnisoara) si bebe Toma 29+
http://andaoana.com/
http://www.flickr.com/photos/andaoana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

Iaura, la multi ani sotului tau! o sa va primiti cadoul in curand :)

Anca, multumim de explicatii. si eu am deja de la inceputul sarcinii o periuta de dinti soft si vad ca mi-e un pic mai bine asa...

Adriana, cred ca o sa-mi iau si eu supozitoarele cu glicerina, nu am folosit niciodata, dar se pare ca voi avea nevoie de ele.

Cati, tot ce fac eu (de pe blog) sunt din ipsos. am o gramada de mulaje si imi prepar singura amestecul, mi-am luat un sac de 40kg de ipsos apoi le usuc si le vopsesc. ma bucur ca iti plac

Ana, mai ai putin si te internezi... iti tin pumnii sa fie totul bine si gemenasii sa stea la caldurica cat e nevoie ca sa fie pregatiti pt lumea asta mare
Am auzit ca in unele zone din Alba a nins ieri cateva ore si zapada e destula La noi e acum insorit si frumos, de zici ca-i primavara. pai si cum sa intru io in spiritul sarbatorilor asa?? si noi care trebuie sa mai facem si bradutul mai devreme, ca sa fie pregatit...

Carina, ce fain ca ai primit mobila. lasa ca terminati si cu reorganizarea si sa vezi ce bine va arata

Anne 34+ de Sebastian
http://www.annesdeco.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

noi avem la 5 intalnirea saptamanala cu bebe De data asta o sa-l rog pe medic sa-l masoare si pe el, nu numai lichidul, sa vedem cum mai stam. acum ma duc sa fac un dus si sa ma rad iar "pe pipaite"

Anne 34+ de Sebastian
http://www.annesdeco.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

mersi anda ,annesi pt urari
mi-a sosit patutul dar pana nu vine sotul nu -l pot desface,dar adriana ai dreptate ,daca mai zic ca nici bagajul nu l-am inceput inca...
anda ai PM
annesi , la noi nu a nins si sunt la 30 km de alba...imi pare rau ca suferi de constipatie, pe mine ma enerveaza ca merg la si de 2 ori pe zi cateodata ...si totusi am ceva hemoroizi
si mie imi e tot mai greu cu epilatul,imi e sa nu ma tai ,ca nu mai vad nimik,si nu as lasa pe altcineva sa ma faca

olga ,te felicit si eu pt. initiativa cu copilasii bolnavi,nu m-am putut uita la toate pozele ca ma deprima saracutii de ei,dar cred ca s-au bucurat si ei cat de cat la cata suferinta au indurat...

minunea mea 36+

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Am intrat pe fuga, trebuie sa ma duc sa mananc si dupa revin si citesc mai pe larg. Am fost la doctorita de familie si dupa am tras o fuga de 10 minute la babyexpo de unde am plecat foarte dezamagita. Nu a meritat deranjul. Am plecat dezamagita si suparata pe mine ca nu am ascultat feedback-ul primit aici si m-a mancat undeva sa ma duc.

+32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Anne, nu stiu cum o fi la voi la maternitate, dar la Giulesti (unde am nascut prima oara) ne-a recomandat chiar ei supozitoarele. Sunt foarte nasoale, eu nu le suport deloc, dar decat altele mai rele...

alice, nu te taie cam devreme? Sau vream medicul sa aiba liber intre Craciun si revelion?

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 12 dintisori si 4 maselute
31+ cu

Mergi la inceput