Piersicute de iulie-august 2012 (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

eu tot varianta cezarianei o aleg....offff....stiam ca si la cantacuzino-le fel sunt probleme cu cezarienele...

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,omega 3,aspenter,fraxiparina0.3,pana la prima eco mai iau climen2/zi si medrol,utrogestan200mg 4/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+4 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

buna.ce mai faceti?mie parca mi a mai trecut greata.de 2 zile am si reusit sa mananc si nu am vomitat.ma bucur tare sper sa nu mai imi vina ca nu mai vreau.oare sa aibe vreo legatura si medicamentele(utrogestan,duphaston,acid folic si magne b6) pe care le iau sau cum de mi s a ameliorat asa repede?voi ati simtit vreo schimbare de cand ati luat medicamentele?
nu ma invatati si pe mine sa modific semnatura?
va doresc o zi placuta si usoara

poze rafi hi5sipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Valy27, am ceva simptome: dureri de sani, uneori de burta (ca la menstruatie, mai mult seara), ceva ameteli uneori si incep si greturile usor-usor. Tu ce simptome ai?

5 weeks and 1 day
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmina_s spune:

Buna fetelor? ce mai faceti? cum va simtiti azi?
eu sunt cam ametita un pic
va pup

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

buna, imi pare rau ca nu pot sa scriu prea des dar strumfa mea mica este super activa si ma solicitat toata ziua; am vazut ca vorbeati de nasteri, eu am nascut anul asta in ianuarie la Elias cu dr. Rotaru (un om deosebit, sarcina de acum tot el o urmareste), cezariana cu anestezia rahiperidurala; in 2 zile am fost acasa, operatia a fost super in 4 luni m-am apucat si de sport (bine ca nu se vede prea tare, ca tot mai am o gramada de kg );
acum voi naste dupa cum am spus in aceleasi conditii, sotul a spus ca de data asta ar vrea sa mergem la un spital privat (din cauza de spagi) dar sincer, privind in urma cu toate minusirile de la Elias (pentru ca sunt multe ca si in alte parti) tot acolo voi merge;
o zi buna va doresc si toate fetele;
aaa mi-am amintit ca mai vroiam sa spun ceva, mie doctorul mi-a spus sa iau Utrogestan intravaginal, este mai eficient si nu ataca ficatul;

Roxana mami de Maria-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Oh, ce bine!Azi am avut zi scurta si deja sunt acasa cu tableta in mana. Ce bine ca a venit weekendul.Trebuie sa gatesc ceva, am scos deja carnea, dar nu stiu ce. Fiului meu i-am dat liber azi sa se joace, asa ca nu avem nici lectii.Asta pana maine, cand o luam de la capat cu nervi si tipete, mai mult tip eu sa se inteleaga. Asa, henna nu prinde pe firele albe, cel putin asa am citit.Simptome de sarcina pana acum , scurte ameteli cand ma concentrez pe acte, un nod in git in permanenta si seara niste dureri de burta.Cam atat deocamdata.Utrogestanul, si mie mi-a spus ca nu este asa nociv, daca se introduce vaginal.Cam atat deocamdata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

buna burtici, ce ne-am inmultit, bravo!

din ce imi amintesc ca se vorbeste pe aici:

eu nu m-am vopsit in primul trim, nu vreau sa risc. in al doilea o sa fac suvite si am vorbit cu nenea al meu (am un nene meserias ) si a zis ca o sa aibe grija sa nu atinga pielea capului.

simptome de sarcina, depinde de la o sarcina la alta. eu ca sunt la a treia acum, va zic asa: la prima nu am avut nici unul pina pe la 7 sapt, la a doua pe la 6 am inceput cu greata, iar acum de la inceput 4-5 m-am simtit nasol, deci...

se poate incerca nasterea vaginala dupa ceza, VBAC adik, dar trebuie sa ai un dr care stie cu ce se maninca, mai rar in tara. in UK probabil ca stiu. cam 1 an trebuie sa fie intre sarcini caci se considera uterul vindecat bine.

delia multam, vreau linkurile. 4 metri de material?? hmm, cred ca ma incurc in ei. am vazut ceva cu inel, scurte, sa vad poate incerc unul. si eu cred ca e esential un wrap si de aia vreau sa incerc, poate de data asta oi reusi. apropo, si eu sunt unul din cei expeditivi de care zici , si jur ca ma doare gura de cit vorbesc, o fi la noi altfel decit in sud (probabil ca este ca oamenii au pretentii mai mari) dar stau si cite o ora uneori .

ce faceti de craciun?

Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Eu la prima sarcina am luat Arefam intravaginal, imi zisese medicul ca da stari de greata si ameteala.e drept ca luam doar unu seara.
Acum mai am stari de greata, ce sa fac, dar ma tine piciul in priza asa ca nu imi prea permit sa stau sa ma gandesc la ele :)).

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmina_s spune:

Feteleeeee, pls help!!!!!!
am facut o miscare brusca, sau Dumnezeu stie ce am facut, ca am ramas intepenita de umarul drept si jumate de mana
am voie sa iau Ketonal? simt ca mor de durere!

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

carmina NU ai voie ketonal sau orice alt antiinflamator in sarcina. paracetamolul e singurul ok. sanatate multa

Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3

Mergi la inceput